![]() |
|
![]() |
#514 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Maşallah..
Sayın Kardelen ve bu güzeller güzeli çiçeği yetiştiren tüm arkadaşlar, Ellerinize, emeğinize sağlık. Çiçekleriniz çoookkk güzel. İlk gördüğüm yerden alıcam ben de bunlardan.. İnşallah bol bol goncalarınız çiçekleriniz olsuuuunn... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-04-2009
|
kesinlikle ben de alıcam bulursam..bayıldım hepsine. hele de ilk sayfadaki bordo renktekine... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-03-2009
|
Bu da benim güzelim. Bir arkadaşımın hediye etmesi ile başladı tanışmamız bu güzellikle.Şimdi bakmaya doyamıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-10-2009
|
Arkadaşlar bir menekşe en fazla kaç yıl yaşar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-11-2009
|
gerçekten çiçekleriniz çok güzelmiş güle güle büyütün. darısı benimde başıma..henüz bardak menekşem yok çiçeklerinizi gördükten sonra bende almaya karar verdiim inşallah bulurum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Sevgili dudi ,bence yaprağın suda yumru yapmasını, beklesen daha iyi olur.ben temmuzda 2 yaprak buldum.birini toprağa diğerini suya koydum.toprağa ektiğim kurudu gitti,sudaki yaprağım yumru yaptı,saksıya ektim bir süre sonra, sap kısmından onuda kaybettim. Yaklaşık 2 ay önce, toprakta birşeyler belirmeye başladı.şimdiyse 1cm.lik, mini bardak menekşem var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-11-2009
|
bende yetştirmeyi deniycem arkadaşlar. haftasonu bi araştırayım bakalım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
Aaaaa o zaman ben de yaprağımı suya alayım.Gelir gelmez suya koymuştum ama yapraktaki yumuşama geçmeyince toprağa almıştım.Umarım suda küçük bir yumru görme mutluluğunu ben de yaşarım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-09-2007
|
Bizim menekşede çürüyüp gidiyordu... Budaya budaya dibinde küçük bir sap kaldı. Pes ettim, bıraktım bir kenara, dipten tek dal uzadı gitti. İlginç bir bitki. Yapraktan denemelerimin hiç birinde başarılı olamadım ama çürüdü gitti dediğim çiçekten filizlendi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-12-2009
|
umarım dilediğiniz gibi olur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-10-2009
|
sevgili dostum. sulama sırasında sanirim pek dikatli değilsiniz yapraklarıda suluyorsunuz gibi geldi bana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Ağaç Dostu
|
Herhalde mevsimle alakalı arkadaşım. Benim toprakta dikili çeliklerim de gitti. Bir tanesi küçücük yumru da yapmış hatta, yaprak çürüdü ama gene de bir ümit yumru toprakta duruyor. Ana yumruyu da toprak içinde muhafaza ediyorum bahara dikmek üzere. Tabi onu da kaybetmezsem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|