![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
|
bengi_su Ayrıca sana sevineceğin bir haber vereceğim. yapraklardan birinin dibinden minik minik yapraklar çıkmaya başlamış. Ne yalan söyleyeyim, kendime de minik kaplarda yaprak köklendirmeye çalıştım seninkileri diktiğim aynı tarihlerde hatta. Ama benim yapraklar hem biraz pörsük hem de biraz umutsuz duruyorlar. Seninkiler ilk günkü gibi dimdik ayakta ve yavru verdiler üstelik. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Özlemcim syn. Kala benim için direk şişeye ekmiş bana geldiğinde minik bi yavruydu kapalı bi odada tutuyorum hava almıyo hava değişiminden zarar görmesin die çok çabuk uyum sağladı kocaman oldu yavru birden sn. Kala sizin yavrunuz bence sizi kutlamak lazım. ) |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaa çoksevindim. Benimkide inanılmaz halde kök yapmış. Burdan tavsiyem yaprak çürüse bile yumru sağlam kalıyor eninde sonunda yaprak veriyr. Benim gibi hata yapmayın sabredin arkadaşlar... Bengi su bana vereceğin de tuttumu acaba . Arsızlık oldu ama napıyım dayanamıyorum...![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim kendiminki malesef öldü teyzeme yaprak vermiştim kocaman olmuş şimdi o bana ekcek ) onun karşılığında ikinci yaprağı ona vercektim ondan senin içinde yaprak isteyim o güzel tutturuyor benim yenide büyüsün onun yaprağındanda dikeyim tutturmaya çalıştım ama beceremedim.![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba, bu yıl Koçtaş'tan bir paket Gloxinia aldım. Köklenip resimdeki gibi gelişmesine rağmen çiçek açmadı. Hala yaprak çıkarıyor. Acaba neyi eksik yapmış olabilirim. Özellikle suyuna dikkat ettim. Paket üzerinde Gloxinia yazmasa başka bir bitki diyeceğim. Yaprakları ince ve tüylü. Geçen sene bir serada gördüğüm Gloxinia'ların yapraklarını sanki daha farklı hatırlıyorum. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Syn. Gatay azmı güneş görüyor acaba yaprakları dalları çok cılız gelişimi aslında normal seradaki gibi dik yapraklı olmuyor benimkilerde ama bu kadarda cılız olunca yapraklar daha çok güneş gören biryere çıkarabilirsiniz diycem ama kış geldi durun yerinde yaprağından kırıp birdaha köklendirin onu güneşi bol olan bir yere koyun umarım yakında çiceklenir. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-08-2008
|
Arkadalşar şu gloxinia merakı yavaş yavaş benide sarmaya başladı fakat nereye koyarım diye düşünüyorum.Muayenehanemde 55 saksı çiçeğim var,evdede aşağı yukarı okadar.Cam kenarını severler inşallah.Önce bi çiçekçilere gitmem lazım.Konyalı arkadaşlar konyada çeşit çok olan fidanlık nerde var.Geçen hafta kipanın ordaki fidanlığa gittim fazla çeşit yoktu. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Syn. Gulshenisa bi kaç ay önce bütün çicekçilerde vardı konyada merkezde fiyatıda 2,5 liraydı çokta güzellerdi ama bu mevsimde çok fazla çeşit bulabilcenizi pek sanmıyorum şimdilik olanlarla yetinin bendeki büyürse yaprağından verebilirim size. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-10-2008
|
ARANIZA BENİDE ALIRSANIZ SEVİNİRİM.bendede birtane yumru var camın önünde ama perde arkasında daha hiçbirşey görünmüyor.ben onu tesadüfen buldum.buralarda bulmak çok zor.tekrar ne zaman açar .açmadıkça üzülüyorum |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-08-2008
|
Sevgili hemşerilerim teşekkür ederim.İlk fırsatta gideceğim.Bu arada konyaya koçtaşın açılması biz çiçek sevdalıları için çok g üzel oldu.çok güzel açelyalar aldım geçen hafta..afrika menekşeleride çok güzeldi..ama gloxinia görmedim. |
|
|
|
![]() |
|
|