agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Evde Topraksız Tarım Uygulamaları (https://www.agaclar.net/forum/evde-topraksiz-tarim-uygulamalari/)
-   -   Topraksız Tarım'da yapmaya çalıştıklarım (https://www.agaclar.net/forum/evde-topraksiz-tarim-uygulamalari/15704.htm)

Kudret Tezel 01-07-2009 22:32

Ellrinize sağlık sayın indomie,gerçektende bir aylık sürede bayağı büyümüşler. Biberlerin domateslerin tadı nasıl. Kızaran domatesleri gördüm ama tadını size sormalı.

Acarextt03 02-07-2009 09:58

Yapanların elinde ne güzel oluyorlar...

indomie 02-07-2009 21:38

Teşekkürler sayın Acarextt03,

Teşekkürler sayın Tezel hocamız,

Henüz tadına bakamadım.
Çevredekilere biraz hava atmak istiyorum da. :D

Kudret Tezel 02-07-2009 21:57

Doğru söze ne denir sayın indomie, yerden göğe kadar hakkınız. Havanız bol olsun.;):cool:

akya 03-07-2009 14:20

Sayın indomie, ellerinize sağlık, kısa bir süre sonra toplu hasat görünüyor.Size bir sebze kasası lazım hasat için:rolleyes:

indomie 05-07-2009 08:56

İlk hasat

1 Eklenti(ler)
Teşekkürler sayın akya, şimdilik servis tepsisi ile idare ediyoruz.

Dün misafirlerle birlikte ilk hasatı yaptık. Kızarmış domatesler 5 tane idi ama biri, kalabalıktan istifade bir tanesini götürmüş. Kimin götürdüğünü tespit edemedim, faili meçhul olarak kaldı. :D

Lezzet konusunda ortak karar: "mükemmel". ;)

bernacyhn 05-07-2009 10:49

Sevgili indomie, ellerinize yüreğinize sağlık. Topraksız tarım başlığına ilk kez bakıyorum ve ilk olarak sizinle karşılaşmak gerçekten muhteşem oldu benim için. Benim de cherry domates fidelerim var ben biraz geciktiğim için yeni yeni çiçek açıyorlar. Umarım benimkiler de sizinkiler gibi olurlar. İmkanım olmadığı için sadece torfa dikebildim. Hayranınız oldum gerçekten. Bİr daha ki sefere yani seneye sizden benim öğretmenim olmanızı ve topraksız tarımı bana öğretmenizi rica ediyorum. Hasatlarınız için inanın sizin kadar ben de sevindim. Bunun sevinci bambaşka, bilirim. 18 yaşındayım 4 yıldır çiçeklerle uğraşıyorum ama artık ben de hasat almak istiyorum.

indomie 05-07-2009 12:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bernacyhn (Mesaj 456639)
Topraksız tarım başlığına ilk kez bakıyorum ve ilk olarak sizinle karşılaşmak gerçekten muhteşem oldu benim için. Bİr daha ki sefere yani seneye sizden benim öğretmenim olmanızı ve topraksız tarımı bana öğretmenizi rica ediyorum.

Hakkımdaki görüşleriniz için teşekkürler sevgili bernacyhn.

Fakat "Topraksız Tarım" başlığına ilk kez baktığınızda benim sayfam ile karşılaşmış olmanız sizin şanssızlığınız. Ben de öğrenmeye çalışıyorum ve henüz mini mini birler'deyim. Hala ikinci sınıfa geçemedim.

Size hocalık yapabilmek bana mutluluk verirdi ama esas hocalarımız dururken benim hocalık yapmaya çalışmam ancak ukelalık olur.

Hocalarımız kimler mi? Başta sayın Kudret Tezel ve sayın envor diyor ve eğer unuttuğum isimler olursa onlara haksızlık yapmış olurum korkusuyla, diğer hocalarımızın isimlerini yazmıyorum.

"Topraksız Tarım" başlığı altındaki bütün yazıları, vaktinizin elverdiğince, okursanız öğrenebileceğiniz çok şey bulursunuz.

Selam ve saygılarımla.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025