agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım > Evde Topraksız Tarım Uygulamaları
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-03-2008, 14:12   #1
sin
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 25-02-2008
Arkadaşlar dün akşam kovaların ph ını ölçtüm hem yanlışlık varmı hemde paylaşmak açısından buraya yazıyım dedim bu arada arkadaşlar dedim ama kusura bakmayın artık arkadaş olmuşuzdur herhalde beraberce bir yola çıktık ve bu yolda baya uzun arkadaş olmamız gerekmezmi artık sizcede domates ve biber patlıcan ın bulundugu kovalar 6.0 çıktı çilek ise 6.4 tabi ben dogru ölçtüysem ama çok dikkat ettim şimdi bu degerler normalmi acaba birde bu ec oranında bir dengesizlik oldugunda bunu bitkilerin halinden yani yapraklarından veya başka bir şekilde anlama şansımız varmı saygılar SİN

sin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-03-2008, 11:01   #2
sin
Ağaç Dostu

yeni resimler

kudret bey hatalarımı söylemenizi bekliyorum

Eklenen Resimler

Eski 24-03-2008, 11:04   #3
sin
Ağaç Dostu

degişik açılardan da çektim ki hem kalite iyi olmadıgı için hemde daha iyi anlaşılır diye

Eklenen Resimler

Düzenleyen sin : 24-03-2008 saat 12:09
Eski 24-03-2008, 11:07   #4
sin
Ağaç Dostu

devam ediyorum ama işallah fazla resim sorun olmaz

Eklenen Resimler

Eski 24-03-2008, 12:07   #5
sin
Ağaç Dostu

Resimlerimiz devam edecek ama şimdi sorularıma geçeyim

1. soru kudret bey resimlerde de görüldügü gibi çileklerin yaprakları büyüdükçe dışa dogru kıvrılıyor bu çilekte olan bişeumi yoksa ec ile alakalı bir sorunmu bir an önce cevap verirseniz eger bir hata var ise bitki zarar görmeden düzeltmek isterim

2. soru yine resimlerde göreceginiz gibi domates çiçek açtı biber de açmak üzere bu durumda 10 litreye 2 şer ölçek ec koyarak hazırladıgımız besini degiştirmem gerekirmi yoksa aynı şekilde devam mı edeyim

3. soru resimler kalitesiz ama yinede yapraklardan veya renklerinden anlayabildiginiz herhangi bir olumsuzluk varmı

4. bu resimleri ve bu soruları buraya yazmamın sebebi yöneticilerin bu bölümü açarak mesajlarımı buraya taşımasıdır bu şekilde kendimi gruptan kopmuş gibi hissediyorum inşallah arkadaşlar ve kudret bey sorularımı cevapsız bırakmazlar
saygılar SİN

Eklenen Resimler

Eski 25-03-2008, 01:47   #6
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Sevgili Sin,

Bu bitkileri sen tohumlari cimlendirerek mi bu hale getirdin?

Eger oyle ise biz cok buyuk bir hata yapiyoruz! Tebrik ederim cok iyi bir gelisim var bizdeki fasulyer haric senin 5 te birindeyiz. Bir yerde hata yapiyoruz ama ne !

Hidro

Hidro Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-03-2008, 01:59   #7
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Sevgili Kudret Agabey,

Acikcasi moralim bozuldu (yanlis anlamayin vazgecmek anlaminda degil) Sevgili Sin cicek acti diyor , biz nerdeyse 1 aydir cimlendirdik tohumlari sonrada son 10 gundur besliyoruz besinle . Birseyi yanlis yaptigimiz kesin.Biz isin teknigi ile ugrasalim derken gercekleri unuttuk sanirim. Sorum su bir domates ne kadar boya ulasinca cicek acar? Inanin bu kada caba harcadik 10 cm domatesimiz oluyorsa bizim yanlis yaptigimiz kesin. Bence bizim domatesler 10 gun sonra bile cicek acmaz. Oyle bir gorunumleri yok

Selamlar

Hidro

Hidro Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025