![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Mesajın devamı
Bu gün işe fidelerimi cocopeat yastıkları ile birlikte yerlerinden alarak başladım. Sarsmadan bir kenara sıraladım. Yer naylonu olarak aldığım naylonu yere serdim. Dün çaktığım ve isim bulamadığım için taşıyıcı altlık dediğim ranzaları üstüne taşıdım. Havalar soğuyunca üstlerine yapacağım seranın içinde durma- larını planladığım şekilde sırala- dım. Devamı var. H.B. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Devam mesajı
Bahçenin zemini çok bozuk oldu- ğu için hiç sağlıklı ve sağlam dur- madılar. Bende arkadan damla sulama sistemini de bağlayabile- ceğim şekilde birbirine çaktım. Önde de aralara girişi engelleme- mesi için yerden 25 cm. Yüksekten yine birbirine çaktım. Çok güzel ve çok sağlam oldular. Görüpte bu nedir diye soranlara da "Belediyenin toplu sünnet düğünü ihalesini aldım, sünnet çocukları- nı yatırmak için çok kişilik karyola yapıyorum." Espirisini yaptım. Tabi ki sulama ve kont- rol işlerimi de aksatmadım. Bu günlük te bu kadar. Sevgi ve saygılarımla. Hoşça kalın. HALİL BALABAN Düzenleyen Halil Balaban : 28-08-2012 saat 21:03 Neden: Yanlış kelime kullanımı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Mesaj bölme sebebim.
Arkadaşlar ben mesajlarımı telefondan yazıyor ve göndeririyorum. Tefonda internet sık sık kesliyor. Tekrar bağlanınca da mesajlarım yok olmuş oluyor ya da mesaj uzun olunca mesaj kutusundan ayrılınca ( Örneğin ön izleme için ) sayfa değişirken mesaj uçup kayboluyor. Bunu önlemek için bölmek zorunda kalıyorum. Bildirmek ihtiyacını hissettim. Saygılarımla. Hoşça kalın. HALİL BALABAN |
|
|
|
![]() |
|
|