![]() |
|
![]() |
#1 |
/
Giriş Tarihi: 29-03-2007
|
Durgun Su Tarımı Denemelerim
Öncelikle merhaba okuyan herkese; En ilkel başlangıç aşamasından durgun su tarımı denemelerim fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi evde bir civalı ampül altında akvaryum hava motoru ile pet bardaklara konulan perlit icinde; i 1. fasülye 2. çilek 3. Şile Ömerli Endemik bitkisi MAvi Yıldız. 4. Domates ; Fasülye ve domates direk tohumdan konuldu aynı fasülye 3 günde çimendi ve uzamaya devam ediyor domates yeni yeni çıkmaya başladı. neyse çilekler bahçeden falan filan gelelim sadede Ec. 2.45 ph 7.2 ilk başta yanlış ec ölçümlerinden dolayı 0.5 civarı ec vardı tabi o zamanlar biraz ec ölçümlerinde acemiydim. şimdi birazdaha az acemiyim ![]() Gelişmeleri sizlerle paylaşacağım şimdi 160 lık pimaş içinde bi akan su kültürü denemem olacak onun resimlerini ve durumlarını gene burda paylaşacağım solüsyonu nasıl hazırladın derseniz eğer ki ( duyam gelmiş solüsyonu ) b5a fn7 15-15-15 20-20-0 ve birazda micro besin elementi yani minor elemenetler kullanıldı ama oranı hiç de uygun değil.. şuan deneme aşaması. ilk zamanlar çok hızlı bi büyüme kaydedildi şimdi ya büyümüyor gibi geliyor **** ben farkedemiyorum ayrıca su 25 dereceye akvaryum ısıtıcısı ile ayarlı durumda |
![]() |
![]() ![]() |
|
|