agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım > Evde Topraksız Tarım Uygulamaları
(https)

Beğeni Düzeni83Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-07-2011, 10:18   #1
Ağaçsever

Aydın Demirkaya's Avatar

Giriş Tarihi: 06-05-2011
Sayın İbrahim Bey,

Öncelikle sizin domateslerinizin durumu için çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Domatesleri bu seviyelere getirirken onlara ne kadar sevgi ile bağlandığınızı hissediyorum. O nedenle bu duruma düştüklerinde üzüntünüzün ve çaresizliğinizin hangi boyutlarda olduğunu düşünebiliyorum.
Bu durumla ilgili benim de bir tahminim var ve bunu sizin sayfanızda paylaşmak istiyorum...

Bu arada beyaz torbaların içerisinde cocopeat var. bu torbaların ebatları 100 cm X 20 cm X 15 cm.... Herbirinin üzerinde 4 adet delik var.
Fiyatı ise adedi 5 TL... Aldığım yerin web adresini veriyorum. www.yurtser.com

Sevgi ve Saygılarımla.

Eklenen Resimler

Aydın Demirkaya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-07-2011, 14:53   #2
Ağaç Dostu

garlangufa's Avatar

Giriş Tarihi: 04-01-2011
Galeri: 6
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Aydın Demirkaya Mesajı Göster
Sayın İbrahim Bey,

Öncelikle sizin domateslerinizin durumu için çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Domatesleri bu seviyelere getirirken onlara ne kadar sevgi ile bağlandığınızı hissediyorum. O nedenle bu duruma düştüklerinde üzüntünüzün ve çaresizliğinizin hangi boyutlarda olduğunu düşünebiliyorum.
Bu durumla ilgili benim de bir tahminim var ve bunu sizin sayfanızda paylaşmak istiyorum...

Bu arada beyaz torbaların içerisinde cocopeat var. bu torbaların ebatları 100 cm X 20 cm X 15 cm.... Herbirinin üzerinde 4 adet delik var.

Sevgi ve Saygılarımla.
Biraz önce telefon ettim "yurtser" e fiyat ı 5 TL den 5 $ a çıkartmışlar...ilgililere duyurulur.

garlangufa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-07-2011, 12:21   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-02-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi garlangufa Mesajı Göster
Biraz önce telefon ettim "yurtser" e fiyat ı 5 TL den 5 $ a çıkartmışlar...ilgililere duyurulur.
evet bende aradım malesef oyle olmus yoksa hemen 10 tane seneye hazırlık ıcın alacaktım.[/I]

thempest Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-07-2011, 01:19   #4
Ağaçsever

Aydın Demirkaya's Avatar

evet bende aradım malesef oyle olmus yoksa hemen 10 tane seneye hazırlık ıcın alacaktım.[/I]

En iyisi ben şunlarla bir konuşayım. Sizin reklamınızı yaptım diyeyim. Ağaçlar.net üyelerine özel fiyat yapmalarını sağlamak için uğraşayım. Sonuç alabilirsem sizlere bildiririm.

Eski 07-07-2011, 12:44   #5
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-02-2007
Alıntı:

En iyisi ben şunlarla bir konuşayım. Sizin reklamınızı yaptım diyeyim. Ağaçlar.net üyelerine özel fiyat yapmalarını sağlamak için uğraşayım. Sonuç alabilirsem sizlere bildiririm.
ınsallah kabul ederler...

thempest Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-07-2011, 15:07   #6
Ağaç Dostu

garlangufa's Avatar

Giriş Tarihi: 04-01-2011
Galeri: 6
Alıntı:
Sayın İbrahim Bey,

Sevgi ve Saygılarımla.
Aydın bey elinize sağlık çok güzel bir düzenek kurmuşsunuz fakat fotograflarda drenaj ı nasıl sağladığınızı göremedim. Torbaların altında borular, **** oluklar mı var. Drene olan besinli suyu bir depoda topluyormusunuz ?

Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

garlangufa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-07-2011, 21:27   #7
Ağaçsever

Aydın Demirkaya's Avatar

Çok teşekkür ederim Sayın Garlangufa,

Henüz drenaj yapmadım. Drenaj için bir malzeme siparişi verdim. Yeni geldi, sanırım hafta sonu drenajı yapacağım. Malzeme olarak boy 2 metre en 25 cm derinlik 7 cm olan plastik kablo kanalı kullanacağım. Drene olacak besinli su bu kanallardan akarak ayrı bir depoda daha sonra tekrar kullanılmak üzere birikecek.

Sevgi ve Saygılarımla.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025