![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-05-2011
|
Sayın İbrahim Bey, Öncelikle sizin domateslerinizin durumu için çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Domatesleri bu seviyelere getirirken onlara ne kadar sevgi ile bağlandığınızı hissediyorum. O nedenle bu duruma düştüklerinde üzüntünüzün ve çaresizliğinizin hangi boyutlarda olduğunu düşünebiliyorum. Bu durumla ilgili benim de bir tahminim var ve bunu sizin sayfanızda paylaşmak istiyorum... Bu arada beyaz torbaların içerisinde cocopeat var. bu torbaların ebatları 100 cm X 20 cm X 15 cm.... Herbirinin üzerinde 4 adet delik var. Fiyatı ise adedi 5 TL... Aldığım yerin web adresini veriyorum. www.yurtser.com Sevgi ve Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2007
|
evet bende aradım malesef oyle olmus yoksa hemen 10 tane seneye hazırlık ıcın alacaktım.[/I] |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
evet bende aradım malesef oyle olmus yoksa hemen 10 tane seneye hazırlık ıcın alacaktım.[/I] En iyisi ben şunlarla bir konuşayım. Sizin reklamınızı yaptım diyeyim. Ağaçlar.net üyelerine özel fiyat yapmalarını sağlamak için uğraşayım. Sonuç alabilirsem sizlere bildiririm. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kolay gelsin, iyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
|
Çok teşekkür ederim Sayın Garlangufa, Henüz drenaj yapmadım. Drenaj için bir malzeme siparişi verdim. Yeni geldi, sanırım hafta sonu drenajı yapacağım. Malzeme olarak boy 2 metre en 25 cm derinlik 7 cm olan plastik kablo kanalı kullanacağım. Drene olacak besinli su bu kanallardan akarak ayrı bir depoda daha sonra tekrar kullanılmak üzere birikecek. Sevgi ve Saygılarımla. |
|
|
|
![]() |
|
|