agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım > Evde Topraksız Tarım Uygulamaları
(https)

Beğeni Düzeni1Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-04-2010, 21:05   #21
Ağaç Dostu

rencberdede's Avatar

Giriş Tarihi: 15-07-2009
Çok pratik Kudret Bey. Aslında pratiklik açısından eski sistemden tek farkı bir şişenin fazla olması. Bu da yeni sistemin getirdiği avantajlar karşısında hiç bir külfet değil.

Aslında bu sistemle ben 1/1/1 oranıyla durgun suda soğan da yetiştirdim, ama resimleden yedim Aynı zamanda, şu anda RR'lerin olduğu aynı saksıda F1 domatesler de var ve bir aydır aynı besini alıyorlar. Hiçbir şikayetleri yok, üstünde olgunlaşmış domatesleri bile var. Yakında onları da resimlerim.

Bahar geldi. Bağı, bahçesi, terası olanlara bu sistemi denemelerini öneririm. Apartman katında bunlar olduğuna göre, açık havada çok daha iyi sonuçlar alacaklarına inanıyorum.

Birden fazla çeşit bitki yetiştirmek isteyen veya bitkisinin gelişme evresine göre besin vermek isteyen veya kendi özel formülünü denemek isteyen amatörler için çok güzel bir çözüm.

Eğer siz üretmeyi kabul ederseniz, ben bundan sonra bu sistemi kullanmaya devam edeceğim.

rencberdede Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026