![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2009
|
Soğan Güzeli
Topraksızda bulunan 2 adet domates, 10 adet biber fidesinin aralarına 15 gün önce diktiğim soğanlar büyüdükçe domates ve biberleri rahatsız etmeğe başladılar. Bugün hepsini topladık. Domatesler de biberler de bu davetsiz misafirler gidince rahata kavuştular. Sevgili yeğenim soğanları toplamamda bana yardımcı oldu ve konu mankenliği yaptı. Not: Bekarlar boşuna heveslenmesinler zira yeğenim evlidir. ![]() Düzenleyen indomie : 14-03-2010 saat 17:34 Neden: Görünmeyen resimleri tekrar yüklemek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
tebrikler
Sayın indomie, ellerinize ve emeğinize sağlık. bu hastalığa yani yakalanan biri olarak imrenerek ve ibretle izledim mesajlarınızı. son dört gün içinde forumun bu bölümünü sabahlara kadar taradım. sonra teşhis kesinleştiğinde kurtuluş olmadığını anlayıp, çivi çiviyi söker diye çıktım malzeme topladım. şimdi besin eriyiklerinin gelmesini bekliyorum. uygun olduğunuz bir gün sizi ziyeret edip sohbet etmek isterim. Murat Altan 1971 İzmir / Balçova 0 Rh+ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Nedense " herkes yaşını başını almış evlilik harici bir ilişki içinde bitki böcüklerle uğraşan kendi halinde insanlarız" gibi bir düşüncem var... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2009
|
Katılıyorum, 32 yaşındayım, evli, 2,5 yaşında bir kız çocuk ve balkonumdaki 2 durinta salkım domates, 5 adet cherry kiraz domates , 2 adet sivri, 1 adet dolmalık biber babasıyım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|