agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım > Evde Topraksız Tarım Uygulamaları
(https)

Beğeni Düzeni3Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-05-2009, 23:11   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-03-2009
Sn Sarıcan

Bu forumda izleyici iken 2 ay kadar önce ABD tarım bakanlığının topraksız tarım ile ilgili çok güzel bir pdf dosyasına ulaştım. Son görüşmemizde Sn Kudret beyin paylaşmam için tavsiyesi ve genel ifadesini hatırlayarak (bilgi paylaştıkça büyür) sizlerle paylaşacağım. Ancak bigisayarımdaki sorunu bir iki gün içinde gidererek bu dosyayı sizlerle paylaşabileceğim.

Daha önce burada yayınlandı mı bilemiyorum ancak bu dosyada topraksız tarıma ilişkin tüm sistemler, şematik ve en basit tanımlarla ama detaylı anlatılmış. Ayrıca su değerleri, ec ve ph detay mantığını şematik olarak, ve de 2 - 3 farklı besin eriyiği oranı, hangisi diğeri ile karıştırlamayacağı, koltuk alma, fide ipe asma yöntemi, meyveyi yetiştirme aralığı fertilizasyon, nursery v.s yaklaşık 45-50 sayfada tüm bilgilerin birarada incelenebileceği bir çalışma.

Sizin hyponica çalışmanıza şematik bir anlatımda yer alıyorki ben de aynısını uygulamaya başladım.

En kısa sürede paylaşmak dileğiyle

soilless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026