![]() |
2 Eklenti(ler)
"Parmağımı kıpırtadacak halim yok" "Güneş te nasıl iyi geldi sıcacık..."
Eklenti 181034 "333" ;) Eklenti 181035 |
Sahi, ne de güzel demiş 333 ü. :D
|
Bu başlık çok keyifli olmuş, bir de yarışma çıkar mı dersiniz?
|
Valla ben de şaşırdım o kadar güzel şeyler oluyor ki sitemizde.
Esasında sizlere bir tüyo vereyim. Bir müddet evvel moderasyonda konuşuluyordu 2010 ların en....leri diye bir başlık açalım diye ama sonu nedense gelmedi. Mesela: 2010 un en güzel fotoğrafını yükleyen kim? 2010 da en güzel başlığı açan kim? 2010 un en geveze üyesi kim? ve bunun gibi daha bir çok en... ler. Yapılabilseydi güzel olurdu, üyelerin oylarıyla seçilirdi. |
2 Eklenti(ler)
Bu kedi ne zaman görsem böyle absürd yerlere tünemiş etrafı seyrediyor olurdu. Etrafa tepeden bakmayı seviyor anlaşılan;)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Saklanmak için iyi bir yer. Burada kimse beni göremez.
|
Sevgili sakagun,
Senin bu fotoğrafınla konu başlığı birbirine çok uyum sağlamış oldu. Hani "hiç güleceğim yoktu" anları vardı ya,işte öyle bir günümde beni çok güldürdün. Çok güzel ve yakalanması zor bir kare, eline sağlık sevgiler.. |
1 Eklenti(ler)
Ben de bayıldım bu fotoğrafa. Devekuşu gibi kafasını gömmüş ama ..po dışarda kalmış. :)
Sıkışmış olmasın? Belki de yengeç örümceği kafasından yakalamıştır. Çİçeklerde tuzak kurmaya bayılır. Eklenti 184140 |
Sevğili limon,
Bu yarı bele kadar içeri dalmak, pek bal özü toplamaya benzemiyor. İşin içinde başka bir şey var, belki dediğin gibi, "yengeç örümceği"ne yakalanmıştır |
5 Eklenti(ler)
Arşivimde meğer ne çok hayvan- börtü böcek fotoğrafı varmış.
Ve Goool... Eklenti 184141 Yorumsuz... (Bu kedinin surat ifadesine bayılıyorum) Eklenti 184142 "İlmek kaçmış, şimdi işin yoksa sök, bir daha ör" Eklenti 184143 "Allahım burası neresi? " Eklenti 184144 "Limonun sebze bahçesi, korkma bunlar ilaçsız. Çocuklar nerde? Ahmet, Ali, Ayşe, Müzeyyen... Gelin gelin... Salyangoz dolu burası..." ;) Eklenti 184145 |
Fotoğraflar da çok güzel yorumlar da. Bayılıyorum bu başlıkda dolaşmaya.
|
Sevgili Hozat, çektiğim fotoğrafla seni gülümsetebildimse ne mutlu bana. :)
Sevgili Limon, çok net makrolar çekmişsin. Özellikle kaleci kediciğe bayıldım. Arıya gelince. Güzel bir poz yakalamak için onu üzün süre izledim. Çiçeğin içine sürekli girip çıkıyordu. Kafasını örümcek kapmadı, merak etmeyin. |
Kaptan senin yaramazın fotoğrafı çok komik [nede olsa karadeniz insanı yaratıcıdır ]
|
1 Eklenti(ler)
Bir muz çaldık diye müebbet olmazki kardeşim. İnsanların adalet bana göre değill. Aliiiiii, kurtarın beniiii. Burda çürümek istemiyorum.
Eklenti 184155 |
1 Eklenti(ler)
Ayşe şehre inme dediydi şimdi nasıl bulacam evi. Allahım kayboldum. Şuraya koşayımda kimse görmesin.
Eklenti 184156 |
1 Eklenti(ler)
Ay pardon sizede arkamı döndüm. Ayıp olmasın sonra.
Eklenti 184157 |
1 Eklenti(ler)
Çekme dedim ayağını ısırayımda gör gününü.
Eklenti 184158 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Abla güzel çek beğenmezsem parasını vermem ona göre. Güzel olursa odama asacağım resmimi. Ayşeye hava atacağımm.
Eklenti 184161 |
1 Eklenti(ler)
Çooook uykum var, bana dokunmayın...
|
Kediler tertemiz nevresimin veya örtünün üzerine yatmayı çok seviyorlar değil mi? :)
Kimin nevresimini değişsem bizimki o yatakta aynı sizinkinin pozisyonunda yastığa başını koymuş uyuyor. E gel de kıy şimdi... :) Kaşınmaya razıyız. ;) |
1 Eklenti(ler)
Biz üç kardeş uyuyorduk, ne vardı da uyandırdı bizi. Ne yapıyor bu böyle :)
Eklenti 184360 |
Valla çok güzel ama... aması var işte. Bana milyon versen orada yatamam.
|
Seyretmesi güzel, hatta çok da zevk alıyorum. Dedim ya başlığa bayılıyorum. Fotoğraflara bakıyor, esprili yazıları okurken gülüyorum.
Ama gel de beraber yat deseniz, fıttırırım. |
Kızım Zarife
1 Eklenti(ler)
Benim adım Zarife, uyurum sereserpe :)
|
Alıntı:
Çok mücadele ettim yatak odalarına alışmasın diye, kapıları kapadım, yasakladım... Ama o gayet sistemli ve ısrarlı bir şekilde hareket etti ve ben pes ettim sonunda ( o kadar da tatlı ki, ailece hic kıyamıyoruz ona ;) ) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025