![]() |
|
![]() |
#6 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-05-2008
|
Halledebiliriz..
Alıntı:
1)Orada yaşıyorum 2)Reabilite ve hayvan davranışları konusunda uzun seneler harcadım. Bana destek olursanız, bu konuyu çok iyi bir yere getirebiliriz. a)Reabilite merkezi açmak(Bunu nasıl yapacaksın konusunu bana bırakın, bir dayanağım var) b)Daha ileri götürürsek arazi tahsisi ve yakın ilçelerde ki sorunu dahi orada çözmek imkanlarım sanırım olabilecek. c)Davanızdan vaz geçmezseniz %100 halledebiliriz Sizlere düşen görev sadece dile getirmek ve tekrarlamak . Bunu yaparsanız mutlaka size olumlu haberlerle geri döneceğim Halletmek için gerekenler 1)Sponsor bir mama firması 2)Bir çelik hasır şirketinden ilk etapta 100(yüz) m2 çelik hasır(Demma vs) Barınak yapmak için 3)Değerleri 3 kuruş olan 30 adet infrared lamba 4)Prefabrik bir yapı şirketinden 400 m2 bir 2+4+2 cm izolasyonlu 1250X2500 mm levhalar 5)Sıvama çelik tencere yapan bir şirketten 27 cm çapında 80 adet mama kapları 6)Gerisini belediyeden sağlama olasılığım olabilir Sadece vah vah demezde bunları bulabilirsek. Projeyi onaylattıracağıma emin olabilirsiniz Tüm bağışlar belediyeye yapılırsa size günlükmesajlarla bilgilendirme ve her barınak odasına yardım sahibinin adını vermeye ikna edebilirim Saygı&sevgi |
|
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
mordoğan hayvan katliam |
|
|