agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Evcil Hayvanlar - Diğerleri (https://www.agaclar.net/forum/evcil-hayvanlar-digerleri/)
-   -   Hamster, Gonzales, Guinea Pig besleyenler (https://www.agaclar.net/forum/evcil-hayvanlar-digerleri/6923.htm)

arzu_peri 07-05-2011 19:35

Sinarit suriye hamsterını nereden aldın acaba? Bende 1 ay sonra İstanbula geleceğim almak istiyorum malesef Trabzonda bulamadım. Şimdilik gonzales besliyorum :)

Sinarit 25-05-2011 10:23

akmerkezde buldum ordaki pet shopta bir sürü var,fiyatı 20 tl.Benimki ile birlikteliğimiz 1 ayı geçti mutlu mesut yaşıyoruz.;)

gtatas 10-07-2011 14:59

İzmir den hamsterını ücretsiz vermek isteyen olursa talib olabilirim.

canannuman 13-01-2012 15:54

Kemirgen besliyorum. Guinea pigler. Çok rahat baktığım ve sevimli yaratıklar. Herkeze özellikle çocuklu ailelere tavsiye ederim. Sakin canlılar.
Benim Guinea piglerim ve yavruları. Şu an sadece anne ve baba bende diğerlerini verdim.
Rita hızlıdan olan yavrularını doğurdu - GuineaPig.gen.tr Guinea Pig Forumu

dryad 11-04-2012 16:26

benimde guinea piglerim var. kızım hamile hatta. kendimden önce onları doyuruyorum. uslu çocuklarım onlar benim :p

alcen 11-04-2012 17:08

On tane benimde hamster gonzalesim var,ayda bir doğurdular yerleri artık
dar gelmeye başladı çok tatlılar.
Ailece mutlu mesut yaşıyorlar.

Atilla Ertürk 12-04-2012 12:30

Ben bir zamanlar suriye hamster besliyordum. Tüyleri upuzun ve çok tatlı bir hayvandı. Gonzaleslere bir türlü kanım ısınamadı çünkü sevemedim, çok hızlılar. Kanımın ısınamamasında bir iki ufak ısırıkta olabilir belki :) Suriye hamster tavsiye ederim. Yalnız hareket edecekleri bir alan ya da kafesinde içinde koşturacağı aksesuar kullanmanız onun sağlığı içinde iyi olacaktır. Kafesin altına talaş kullanabilirsiniz. Hem çok seviyorlar hemde temizlemesi kolay ve hijyenik oluyor. Saygılar.

gtatas 12-04-2012 18:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 945022)
On tane benimde hamster gonzalesim var,ayda bir doğurdular yerleri artık
dar gelmeye başladı çok tatlılar.
Ailece mutlu mesut yaşıyorlar.

Sayın alcen ben de üretim amaçlı hamster sahibi olucam siz bu konuda deneyimlisiniz anladığım kadarıyla ne yerler ne içerler bilgi verebilirseniz ben de iyi verim bol yavru alabilirim diye düşünüyorum teşekkürler.

alcen 12-04-2012 20:19

Sayın gtatas,
ortamları uygun olursa çabuk yavruluyorlar,sıcak seviyorlar kendilerinin özel yemleri var
onlardardan veriyorum.
Ayrıca dışardan ne verirseniz yiyorlar marul, puding,patates kızartması,yumurta herşey yiyorlar.
Yani ben yiyebildikleri herşeyi veriyorum.
Bu arada üzümlerim yeşermeye başladılar inşallah tutacaklar tekrar teşekkür ederim.
Selamlar

gtatas 07-02-2013 20:07

İzmirden satılık hamster yavruları 1 aylıklar tane 10 tldır. Eşe dosta iletiverin.

Görkem Akin 08-11-2014 22:16

Benim iki tane gonzalesim var . Biri dişi biri erkek . Çiftleşmesi daha zor gonzaleslerin diyorlar . Acaba nasıl çiftleştirebilirim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler . (Bu arada ikisi de aynı kafeste. )

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025