agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Etobur Bitkiler (https://www.agaclar.net/forum/etobur-bitkiler/)
-   -   EB konusunda tartışmalar (https://www.agaclar.net/forum/etobur-bitkiler/3572.htm)

praecox 30-04-2007 09:26

Sanırım, değişik niklerle olsa dahi, konuyu araştıranların burayı kaynak görüp işin satıcından yönünde araştırması sonucuhep bu adın telafuz ediliyor olmasından şimdilerde tohumu satamıyor olmasındandır.
ancak bugüne dek ciddi çalıştıklarını varsaydığım GG gibi bir site nasıl oluyor da bu işe kendini göz göre göre alet ediyor. bende bu olaydan sonra gg ye güvenirliğim kalmadı.
demek biri suçlansa dahi nikini değiştirebiliyor hatta bunu benim bildiğim 3 kez yapmış. eski satışından iyi yorumların transferini yeni nikine talep edebiliyor...

pes doğrusu demek sadece alacakları paraya bakıyorlar.

dortyuz 30-04-2007 12:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 99717)
Ne güzel konu unutulmuştu, tekrar gündeme gelmesine neden zemin hazırladı anlamadım...

mağduriyetimi hatırladım... :D

praecox 04-05-2007 20:43

Siz izmir pazarı değilmiydiniz daha kaç isim takınacaksınız...

malina 04-05-2007 20:43

Siz bana bunları maille yazan Mario Valleri misiniz?

http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=112

malina 04-05-2007 20:55

Önce diğer konuda ( EB konusunda tartışmalar ) arkadaşlarla konuşarak adınızı temize çıkarın. Sakinliğinizi koruyun ve atıp tutmayın!

Ayrıca burası ağaçlar ve bitkiler konusunda bilgilerini paylaşmadan, içeri dalıp satış yapacağınız bir forum değil.

Konuyu kapatıyorum. Sizinle ilgili konular netleşmeden sizden alışveriş yapacak arkadaşların da daha sonra olası şikayetlerini dinlemeyeceğimizi ekliyorum.

Yazışmak isteyenler EB konusunda tartışmalar konusundan devam edebilir.

praecox 04-05-2007 21:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 99717)
Ne güzel konu unutulmuştu, tekrar gündeme gelmesine neden zemin hazırladı anlamadım...

evet zeminin nedeni belli oldu ama temel kötübu ev çöker bence.
eminim şu anda yollıyacakları hakkiki vft tohumudur ancak bunu bundan evvel sahte tohum sattığı kişilerin mağdurieytini gidermekle başlasa... derim.

dortyuz 04-05-2007 21:16

yazık... yazık...

iki ihtimal var, ya buradaki insanları aptal yerine koyuyorsun, ya da ciddi anlamda IQ'ya ihtiyacın var

cevap veriyorum: b

praecox 04-05-2007 21:19

Eyvah eyvah ki ne eyvah...

yoksa ben mi anlıyamadım... sevgili kardeşim izmirpazarı niki ile siz en azından burdaki iki forum üyesine de böğrülce satmamışmıydınız?

sanırım dalga geçiyor biri burdan bizimle....
bukadarı da olamaz dedirtecek türden...

praecox 04-05-2007 21:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gettigidiyor (Mesaj 101451)
her ikiside deyil sadece yapılan bir yargısız infazı düzeltiyorum
mario@valleri adresine adresini yaz bende sana numune yollıyayım

Siz o numunelerinizi alın da... torfa ekin fazla beklemez...

dortyuz 04-05-2007 21:22

bana yolladığın soya tohumları yetmedi mi?

izmitli_07 kullanıcı adı sana bir şey hatırlatıyor mu?

dortyuz 04-05-2007 21:24

estağfurullah :)

dortyuz 04-05-2007 21:27

saf ve iyi niyetli insanlar var, doğrudur, yoksa dolandırıcılar nasıl ekmek yerdi...

dortyuz 04-05-2007 21:28

sabıka kaydı dolu yani...

başka neler var?

praecox 04-05-2007 21:29

demek ki değişik sebeplerdenmiş. biz birini sandık

praecox 04-05-2007 21:33

Eyvah...

dortyuz 04-05-2007 21:34

yazıııık
içim acıdı...

praecox 04-05-2007 21:37

Zerrin Özerin bir şarkısı geldi aklıma...
ne işim var benim burda ben aslında jazz severim...

yoksa Mashar Osman mı söylediydi o şarkıyı...
:)

memet 04-05-2007 21:38

Şöyle bir şey yapsa nasıl olur.
EB yerine, börülce çıkan arkadaşlara gerçek tohumlar yollayıp haklı olup olmadığını göstersin.
Masraflarını ve börülce yerine ödenen ücreti karşılasın.

praecox 04-05-2007 21:41

veya bir de şu telif hakları masalını mı dinlesek..
eh tabii bir de mr. mario v. nikinden çıkartılma olayı ile ilgili de olması gerek...

praecox 04-05-2007 21:49

Ok izmirpazarı nikinden tohum alan ve çimlendiremiyen tüm arkadaşlara duyurulur...

praecox 04-05-2007 21:52

İşi garantiye almak isteyenler...
http://seedrack.com/carnivorous.html
burdan alsın derim.

avukatkemal 04-05-2007 22:19

börülceler yakında çıkmaya başlar millette o zaman ne olcak :)

malina 04-05-2007 22:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gettigidiyor (Mesaj 101455)
ben tohumları aldığım yerden kazık yedim tohumlar hakkında bilgi sayibi deyildim

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gettigidiyor (Mesaj 101483)
sizde haklısınız kaybedilen güven zor kazanılır

Yani bunca efelenmene rağmen aslında haksız olduğunu biliyorsun.
Yine de bu beni tehdit etmene engel olamıyor.

Alıntı:

http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=3572

yukarıda yazan linkte hakkımda sahtekar deniliyor asılsız iddaalar yazıyor bu linki kaldırmazsanız mahkemenin yolunu tutacağım bilginize

Mr mario valleri
Bence bu forumdan uzaklaşsan iyi edersin.

habibe 05-05-2007 01:08

Sülün Osman bu tip insanların pirimiydi aceba :)

Bu arkadaşımız biraz daha çalışmalı :))

Daha ikna edici olması için kendi adresinden bir hediye ..

(( Eşkıyalığının adı Şehir efsanesi olmuş :) )) :mad:

Ophrys 05-05-2007 01:23

Ben bu arkadaşın ürünleri sattıktan sonra insanların sorularına verdiği cevaplarını okuyup tohum almaktan vazgeçmiştim. . Memnun olmayanlara alaycı ve çirkin yazılarla karşılık veriyordu yazılarında. Ve iddia ettiği gibi alan herkes memnun falan da görünmüyordu

unalceleb 07-05-2007 23:37

arkadaşlar ben geçen cuma günü g.g. daki msahin33 adlı kullanıcıdan bu tohumlardan aldım, gerekli şartları yerine getirdim ve tohumları ektim, görücez bakalım ne kadar doğru söylediğini arkadaşın.
Saygılarımla...

avukatkemal 08-05-2007 00:28

msahin33 sattığı tohumların gerçek olduğuna ilişkin uzman görüşü hatırlıyorum ama sonra bozduysa bilmem :)

denizakvaryumu 08-05-2007 10:42

ne çok tohum meraklısı var ???

Oysa gg de , koçtaşlarda, forum üyelerinde hazır çıkmış vft ve sarr. varken ,zor olan tohum işine bu kadar talep olması beni şaşırtıyor.

praecox 08-05-2007 10:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi avukatkemal (Mesaj 102458)
msahin33 sattığı tohumların gerçek olduğuna ilişkin uzman görüşü hatırlıyorum ama sonra bozduysa bilmem :)

o uzmanın (msahin33) sonradan veya hiçbir zaman görüşünü bozduğunu ben de okumadım. Öyle bir görüş yazmadı buralarda :)

praecox 08-05-2007 12:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi adabayrakoglu (Mesaj 101554)
Ben bu arkadaşın ürünleri sattıktan sonra insanların sorularına verdiği cevaplarını okuyup tohum almaktan vazgeçmiştim. . Memnun olmayanlara alaycı ve çirkin yazılarla karşılık veriyordu yazılarında. Ve iddia ettiği gibi alan herkes memnun falan da görünmüyordu

bu bir tek insan yüzünden artık izmir ve çevresinden tohum almıya çekinir oldu herkesler. kaldı ki bukalemun misali nik değiştiriyor. geçmiş niklerindeki işine gelen yorumları ekletebiliyor... ve de msahin33 adlı dürüst satıcıdan aldığı tohumları suistimal edip kendi arkadaşlarına yazdırdığı inandırıcılıktan çok uzak yazılar yazıdırıyor .. körlerle sağırlar misali...

en son bundan bir eveli izmir pazarı adı alatında satığı tohumlar meydanda burda bir kaç kiş aldı ve de hep beraber bunların vft tohumu olmadığını gördük şimdi ise tohum uzmanı kesilmiş... bir de filizlendirmeyi de becermiş miş de 3 yıllık fidelerin resmi ile mileti kandırıyor...

buyrun kanıt isteyeni gayri öte tutamam bunlar onların tercihidir...

gg yi bu konuda yeterince uyardılar alıcılar ancak her nedense bu adam artık doğru mal satsa da herkese yaptığı yıldız savaşları yorumları ... komik... komik...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025