|  | 
| 
 Nepenthes için uygun bir yetiştirme ortamı: Terrarium 5 Eklenti(ler) Nepenthes bakmanın en ideal yönteni terariumda bakmak, uygun ortam sağlanırsa başarı kaçınılmaz oluyor. | 
| 
 5 Eklenti(ler) Birkaç resim daha... | 
| 
 5 Eklenti(ler) Devamı... | 
| 
 Çok güzeller  , Nepenthes 'ler de eğreltiler de ...  Nefes geçirip izlemekten büyük zevk aldım . Elleriniz ve yüreğiniz dert görmesin ;) | 
| 
 Siz Nepenthes mi yetiştiriyorsunuz "ephesos". Ben hayranım bu bitkiye çok güzel. | 
| 
 5 Eklenti(ler) Sıcaklık herzaman 30/33 derece, nem yüzde seksen. | 
| 
 Ephesos, terrariumunuz çok güzel nepentheslerde yerini sevmiş.  Son resimdeki ampullaria çaprazı mıdır? | 
| 
 3. mesajdaki son resim. | 
| 
 Evet, ampullaria  çaprazı. | 
| 
 arkadaslar birsey sormak istiyorum... Terraryum da %80 lik nemi nasıl saqlayacaqım? herhanqi bir bilqiniz var mı? :D tesekkürler... | 
| 
 Sanırım bunu biraz kendizi zorlayarak başarabilirsiniz, düşünün, tasarlayın, deneyin. Sayın dostum, yazım kurallarına dikkat edelim. Tasarılarınızı bizimle paylaşın elimizden gelen yardımı yaparız. | 
| 
 2 gün önce anaçtan ayrılmış bir hookeriana aldım saksının içinde biri orta boy biri küçük boy olmak üzere iki kök var . Uzun vadede ayırmaya gerek var mı ya da kalsa sorun olur mu ? | 
| 
 Bir de nepenthesin altına, içinde abant su olan bir kabın içine koydum sonrasında üzerini cam fanusla kapattım. Uygun bir yetiştirme ortamı mı sizce | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 17:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) | 
	Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025