![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
kaynatılmış suyun olmayacağını praecox hoca yazdı...olsaydı iyi olacaktı ![]() ancak bir imbikleme sistemi kurarsanız olur ![]() zor mu dediniz ![]() http://www.dogabilim.ankara.edu.tr/eesu.htm göz atın derim... Yağmur suyuna gelince; eğer ormanda-dağda-bayırda yaşıyorsanız yağmur suyu tamam..İstanbulda Ankarada yaşıyorsanız yağmur suyunun iletkenliği çeşmeden akan suyun iletkenliği ile aynı olabilir....praecox hoca İstanbulda yağmur suyunu 150 mikrosiemens olarak ölçmüştü..yani kullanılamaz EB yi öldürür... İşte böyle bir Dünya da yaşıyoruz... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Ben sulama suyu olarak yağmur suyuda kullanıyorum ve şu anda bir sorunla karşılaşmadım. Kışın yağan azıcıkta olsa yağmurlar sırasında bir miktar yağmur suyu hatta bir ara kar yağmıştı, onun eriyen sularından bir kaç pet şişe biriktirmiştim. Şu anda bir kez eczaneden aldığım litrelik distile su, bir kez topladığım yağmur suyunu bitki suyu tüketene kadar dönüşümlü olarak veriyorum. Dediğim gibi şu anda gayet sağlıklılar ve bir sorun yok. Bu su sorunu beni de sıkmaya başladı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|