agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Etobur Bitkiler
(https)




Beğeni Düzeni3Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-10-2009, 23:44   #11
Ağaçsever
 
anurt's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-06-2009
Şehir: ankara
Mesajlar: 99
Galeri: 4
bunlar benim miniklerim. terraryum gibi bir şansım henüz olmadığı için, kocaman bir salata kasesini onlara ayırdım.
izniniz olursa, sorularım 4 ve 5. resimle ilgili.
4. resimdeki drosera, sanırım pek mutlu olmadı benimle. 1-2 sağlıklı yaprak çıkardıktan sonra önce yaprakları yapışkan ve parlak görüntüsünü kaybetti, daha sonra da çürüme gibi iyice yapışıp kaldılar. menüleri genelde buzluk suyu, akü suyu ve yağmur suyu (hepsi kaynatılıp, soğutulup, dinlendirilmiş). balkonun en güneş alan yerinde, manzaralı bir mekanları var. zaten görebildiğim kadarı ile de bir tek onda sorun var gibi.
5. resimde ise, dioneanın içinden yuvarlak (ve benim biraz tomurcuk olabileceğinden umutlandığım ) bir oluşum çıkıyor. en azından diğer yaprak formlarına pek benzemiyor. ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı acaba?
bir de, hiç birinin 2 yaşında fazla olduğuna ihtimal vermiyorum. sonuçta bu arkadaşlar koçtaş bebekleri. kış uykusuna yatırmasam olur mu?
çok teşekkürler şimdiden. iyi çalışmalar.

anurt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026