![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Kaybettik...
|
Sayın Kienne, demek İstanbula bir transfer daha yaptık ![]() Siz devamlı yazdığım EB'lerin saf su ve güneş taleplerini demek tasdikliyorsunuz.D Evet bugün itibarı ile EB yarışmamıza katılımlarınızı merakla bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2006
|
Ankarada bir ben kaldım nerdeyse..Hakan bey de yalnız bıraktı bizi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
DC ler DS ler bir zaman sonra tatmin etmiyor... benden şimdilik paydos ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
İyi akşamlar. Kimse yok mu? Tam etoburlarla tanışmışken ve bir de sarr.almışken hatta bütün öğleden sonra konuyla ilgili tüm yazılanları okuyup, anlamaya çalıştıktan sonra (bu iş zormuş hocam yaaa) tiripleriyle başımı salladığımı fark etmişken bir anda kendimi tek başıma hissettim bu karanlıkta. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Saygılar hocam. Verdiğim selama sizden karşılık gelmesi benim için onurdur. Karanlık tanımlamasını yazdığım yer için değil bulunduğum konum için kullanmıştım. Saatin bu kadar geç olmasını önemsemeyip çeşitli bahaneler (korkmak gibi) ileri süren oğlumun uyuması için, odasında gece lambasının ve bilgisayarın ışığında onun uyumasını bekliyor olmamdan kaynaklanıyor. Aslında aydınlanmamız, hatta gözümüzü açmamız konusunda da haklısınız. Bu sebeple okumaya ve araştırmaya devam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Kaybettik...
|
Gün aydınlandı İstanbulda güzel bir hava güneşli bir gün var. Acaba sarr.ınızın resmini çekebildiniz mi? Burdan eklerseniz, veya Sarracenia başlığına, size bazı yardımlarda da bulunabilirdik. Ancak yine de ilgili başlıkları incelemenizi salık veririm. Şeytan bu konunun detayında gizlidir. ![]() Gözden kaçan bir şeyler varsa burdan da hepberaber size yardım edelim. Ankarada bu konuya gönül vermiş bir dizi arkadaşımız var. Onlarla da temasa geçmiş olurdunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() Ankara'da sadece doğu cephede uygun bir balkonum vardı, şimdiki kapalı balkon köşe, sabah tan öğleden sonraya kadar direk güneş alıyor. Bu arada hemen bir de sorum var. Taşınma sonrası ölü yaprak temizliği sırasında vft'lerden birinin yavruları ayrıldı (resimler akşama), öte yanda da daha yeni adam olmaya başlamış DS yavrularım var. Bunlar yanlış anlamadıysam dormancy için fazla genç. Diğer bitkileri kapalı balkonda (ısıtmasız) kışlatmayı planlıyorum ama sanırım ufaklıkları içeri almam gerekecek, ne dersiniz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|