agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni13Beğeniler
  • 6 Gönderen aleydi
  • 1 Gönderen elve
  • 3 Gönderen aleydi
  • 1 Gönderen elve
  • 1 Gönderen Melihçetin
  • 1 Gönderen Lale Teyze

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-04-2018, 13:51   #6
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 15-09-2017
Şehir: Ankara
Mesajlar: 30
Çok ince açılması gerekiyor, başaramıyorum.
Adana'da teyzem yapardı ve hamuruna da et koyardı. Biz ceviz kullanmıyoruz. Ayrıca hamurun özleşmesi için biraz da un ilave ederiz.

İçini biz de bir gece önceden hazırlarız ama derin dondurucuya koymayız.

Selma_321 beğendi.
Lale Teyze Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025