agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni6Beğeniler
  • 3 Gönderen
  • 2 Gönderen mandalinci
  • 1 Gönderen sigortacihasim

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-05-2013, 12:13   #1
Ağaç Dostu
 
mandalinci's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-03-2011
Şehir: Ankara - İzmir
Mesajlar: 1,467
Galeri: 6
Oldu mu şimdi, bu tarifi hemen uygulamam lazım, görüntüsü bile harika, kokusu geldi adeta.

Ellerinize sağlık

sigortacihasim ve oz26 beğendi.
mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-05-2013, 14:06   #2
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Sn.Mandalinci beğeninize mazhar olmak çok güzel.Aslında bu kıymada biraz da kuyruk yağı koyuluyor.İnanın işte o zaman müthiş bir kokusu oluyor pişerken ve yerken de hakikaten başka lezzet veriyor damağa.Ama gel gelelim sağlık nedeni ile kuyruk yağından koymadım.Tercihi size bırakıyorum.
Fırsat bulursam bir de evde yaptığım TESTİ kebabını yayınlayacağım.
En iyi günlerin sizi olması dileğimle...

mandalinci beğendi.
sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025