agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni38Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-11-2012, 21:01   #1
Ağaç Dostu
 
Maviş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2012
Şehir: içel
Mesajlar: 905
Mumbar dolması.

Yapılışı: Mağzemeler ince oyacak, Temizlenmiş mumbar, Dolma harcı. Dikkat:Oyacak ince olmasının sebebi mumbar dolması doldurulurke kesmesin diye.
Mumbarın fazla yağları temizlenecek çünkü fazla dolma harcı aması ve Domla harcındada yemeklik yağ var.
Name:  IMG_8085.jpg
Views: 7914
Size:  33.6 KB
Oyacak yardımıyla mumbarlar dolduruluyor. Ve mumbarın içi dışına çevriliyor.Yağlı kısım içinde kalıyor.
Name:  IMG_8086.jpg
Views: 4813
Size:  41.9 KB

Name:  IMG_8087.jpg
Views: 5197
Size:  53.2 KB

Name:  IMG_8088.jpg
Views: 5012
Size:  43.4 KB


Düzenleyen Maviş : 04-11-2012 saat 11:26
Maviş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025