![]() |
Alıntı:
|
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...a054bd5a1e.jpg
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Oya yapıyorum arkadaşlar 😊 tapatalk ile sayfalar normalinden çok farklı görünüyor. Düzenleme yapamadım. Ayrıca buraya yazmak zorunda kaldım. Zamanla alışacagız artik ne yapalım 🤗
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
5 Eklenti(ler)
Tığ ile motif motif oyuncak
Küçük kız torunuma ;) Motifler: 1 adet üçlü Eklenti 639365 burnu için Eklenti 639366 bir kaç tane beşli Eklenti 639369 bir kaç tane altılı Eklenti 639367 ve iki tane yedili motif karnı için Eklenti 639368 Not: fotoğraflamaya unutmuşum Poposu için bir tane dörtlü motif ve kulaklar. |
2 Eklenti(ler)
devamı
Motifler birleşmeye başlayınca biraz biraz şekil almaya başladı Eklenti 639371 ve bitmiş hali Eklenti 639370 |
Alıntı:
|
Elinize sağlıkSevgili Akçabardak,oyuncağınız çok güzel olmuş.
|
Alıntı:
Eyvaaah ne olacak şimdi? :D Teşekkür ederim ;) |
Alıntı:
Teşekkür ederim sevgili sevgihoca, sevgiler. |
4 Eklenti(ler)
İyi aksamlar, sizleri kizlarimla tanistirayim 😊
|
Alıntı:
|
Evet, ben yaptım. Bezbebek. Cok tesekkur edeim begeniniz için.
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Kızıma bir de evde tek tük kalan örgü iplerini değerlendirerek, organik bir oyuncak tavşan ördüm ;)
Elbisemiz, Eklenti 661700 Tavşanımız Eklenti 661701 ve giyinmiş halimiz. Eklenti 661702 |
Ellerinize sağlık Sevgili Akçabardak.Torunlarınız güle güle giysinler,oynasınlar.Hepsi harika olmuş.Kış balkonunuz ne alemde?Soba kuruldu mu yine?Sevgiler.
|
Teşekkür ederim sevgili sevgihocam,
Kış balkonumun her köşesi bitkilerle doldu taştı, balkonda epey bi değişiklikler yaptım, balkonuma güzel bir Rattan oturma gurubu aldım, sobayı da kurdum, tam bir kış balkonu oldu. Sobayı yakıp, üzerinde yemekler pişirmek, oturup çay kahve içmek çok harika oluyor, müsait bir zamanda fotoğraflar yüklerim bahçe sayfamda. |
3 Eklenti(ler)
Bu sene kışı torunuma örgüler örerek geçirdim :)
Eteğimiz Eklenti 665413 Şapkamız Eklenti 665414 ve artan iplerden eldivenlerimiz. Eklenti 665415 |
5 Eklenti(ler)
Eller amigurumi yöntemiyle harikalar yaratadursun, ben kabiliyetsiz, en sağlam becerisi beş şiş ile patik örebilmek (ki onu da canım babaannem çocukluğumda öğretmişti, mekanı cennet olsun) olan bir zat olmamdan mütevellit, ördükleri bebekleri kuru kuru yutkunarak seyretmekle yetiniyordum :D
Geçenlerde bir gece aniden oyuncak bebek örme hevesine kapıldım! Ancak amigurumi yöntemini bir türlü beceremediğim için dedim ki 'beş şişle de gayet örülebilir, üstelik tek parça olur' ve bismillah diyerek elimdeki söküntü iplerle başlayıverdim. Eklenti 666905 İlk bacağımız şekillenmeye başladığında hala tereddütlerim vardı. Eklenti 666906 İkinci bacak da oluşmaya başladığında biraz rahatladım. Eklenti 666907 Bacakları birleştirip doldurunca örmeye devam etmek biraz zorlaşsa da artık şişlerimde sallanan bir alt beden vardı ve devamı için beni motive etti. Eklenti 666908 Kolları da birleştirip omuzlara kadar gövdeyi tamamladığımda ise yüksek sesle kendimi tebrik ettim. Aslında ayağa kalkıp alkışlamak da istedim ama eşim delirdiğimden emin olamasın diye o kadarını yapmadım :D Eklenti 666909 |
4 Eklenti(ler)
İş, saçlarını yapmaya geldiğinde anladım ki meğer örme kısmı bu işin en kolay aşamasıymış, ne zormuş tek tek saç ekmek ama bitince çok beğendim yaptığım işi :rolleyes:
Eklenti 666920 Eklenti 666921 Kızçem çıplak kalmasın diye bir de minik elbise dikiverdim, yakıştı da kerataya :D Eklenti 666922 Ardından yeğenime de benzer bir bebek yaptım zira kendi kızçemi ona kaptırma riskini göze alamazdım :D (Buraya daha sonra bahsi geçen bebeğin fotoğrafı eklenecek. Bağlantı sorunlu sanırım, saatlerdir fotoğrafı yükleyemedim, biraz ara verip tekrar deneyeceğim. Belki de yeni mesaj olarak eklerim, şu an karar veremedim... :mad:) *Şükür ki bugün fotoğraf yüklen(ebil)di, işte bu da küçük kızımız ;) Eklenti 667036 |
Ellerinize emeklerinize sağlık , çok güzel olmuşlar.
|
Alıntı:
|
Tam bir beceriksizim bu konuda, eksikliğini hissetmedim ama annem "öğrenin unutun, zamanı gelince hatırlarsınız" der, beynimin bir kenarcığı da bu işle iştigal etse sevinirdim doğrusu :))
A_Nomadım ellerine sağlık, bebişlerin çok güzel olmuş, onlara bir saç düzleştirici de lâzım şimdi :) İlkinin elbise modelini çok beğendim bu arada :)) |
Alıntı:
Sorma düzleştirici lazım, değişik kıyafetler lazım, neyse ki okula göndermek gerekmeyecek :p |
1 Eklenti(ler)
Merhabalar,
Minik makosenlerim.... Taban çift kat, ipim nako pırlanta, tığ numaram: 2 mm |
1 Eklenti(ler)
Spor modelim...
İp: Nako pırlanta |
4 Eklenti(ler)
:)bunlarda benim ördüğüm bebek yelekleri
Eklenti 674025 Eklenti 674026 Eklenti 674027 Eklenti 674028 |
Ellerine emeklerine sağlık sevgili münevver, çok güzel olmuşlar, güle güle iyi günlerde giyinsin sahibi.
|
1 Eklenti(ler)
Bu da pembe bebek....
|
Pembe Gül Bebek
1 Eklenti(ler)
Severek ördüğüm Pembe Gül Bebek
|
Turkuaz Sevgisi
1 Eklenti(ler)
Çiçekler kadar turkuazı da sevdiğim bir gerçek....
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Selamlar...
|
1 Eklenti(ler)
Palamut patik....
|
Amigurumi Bebek
1 Eklenti(ler)
Yeşil saçlı güzel...
|
3 Eklenti(ler)
Amigurumi sever olarak size yaptığım bir kaç örneği göstermek isterim.
|
3 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025