![]() |
1 Eklenti(ler)
|
Bu güzel yuvalara eminim şaşkın kumrular girmeyecektir. Yavrularını hiç olmayacak yerlere çalı çırpı ile yaptıkları yuvalarda büyütmek tam onlara göre.
|
Kuş Yuvası
2 Eklenti(ler)
Torunum yan çatıdaki serçeleri gördükçe kuşlarımıza yuva diye tutturdu..Bende bir geri dönüşüm projesi ile kuşlarımıza yuva yaptım...işte aşamalar...
malzemeler...eski bir çiçek kutusu ve kağıt tabaklar... |
3 Eklenti(ler)
tabakları ve kutuyu ağaç tutkalı ile yuva şeklinde yapıştırıp ön kısmına bir kapı açtım...
|
2 Eklenti(ler)
mobilya tutkalını alçı ile karıştırıp,fırça ile sürülebilecek kadar cıvık olacak... kağıt mendili parça parça bu hamur ile tüm yüzeylere yapıştırdım...önce tutkal sürüp sonra peçete yapıştırıp sonra tekrar tutkal sürdüm...Aşağıda gördügünüz gibi dokulu bir yüzey oluşuyor ve kağıt tabak taş gibi sert oluyor...
|
1 Eklenti(ler)
Sonra prensesimin seçtiği renge birlikte boyadık...
|
3 Eklenti(ler)
Prenses kreşteyken ben üzerine detaylar ekledim..Boyama işlemini tamamladım...asma dalından da tünek yaptım...Gelince kızdı biraz onu beklemediğim için ama çok beğendi...
|
1 Eklenti(ler)
Cumartesi birlikte yat verniği ile vernikledik...pazar günü yerine astık...Karşısında bekliyor kuşlar girecek mi diye...:D
|
1 Eklenti(ler)
Bir de misafirimiz vardı...Bu defa beyaz...
|
Ellerinize sağlık bayıldım. O kuş yuvasına ben bile girmek isterim kuşlar bayılır bence.
|
Alıntı:
|
Kuş yuvası harika olmuş,elinize sağlık.Ayrıca yapım aşamalarını da bizlerle paylaştığınız için kendi adıma teşekkür ederim,sayenizde yeni birşey daha öğrenmiş oldum.Sevgiler selamlar.
|
Prensesin beğendiği yuvayı bende çok beyendim prensesin anneside çok marifetliymiş elinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kuş evi
Bir sene önce bahcemizdeki kamelya nin üzerine kuş evi yaptık yegenimle birlikte fakat daha bir tane bile kuş konuk edemedik şimdi ikinci bir ev yapmaya başladık onuda ağaca asmayı düşünüyoruz tavsiyeniz varmı dır kuşların gelmesi icin neler yapmalıyız teşekkürler
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Alıntı:
|
Benim de bahçede 3 tane kuş yuvası astım. 2 tanesi yaptırdım, bir tanesini de Belgrat Ormanlarından getirdim. Belgrat Ormanlarında bütün yuvalar dolu. Ama dediğiniz gibi benim yuvalara 4 senedir var, bir tane bile kuş girmedi. stoje tebrikler güzel bir konu açmışsınız. Gelen önerilerden ben de faydalanacağım.
|
YeniGine ablam, fotoğraflarını çekip ekleyebilir misin zahmet olmazsa. Çok merak ettim, bende yapmayı düşünüyorum.. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Limon sever tavsiyeniz için teşekkürler yarın ilk işim su ve yem koymak
YeniGine sizede teşekkürederim desteginiz icin gelişmelerden sizede bahsederim sudenurun da dediği gibi resim çekebilirseniz yeni yapacağımız kuş evi icin fikir vermiş olursunuz bugün 2 kuş evinde sona yaklaştık sizlerinde tavsiyelerinizle kuşların gelmesini sağlarız umarım. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
1 Eklenti(ler)
Sent from my iPad using Tapatalk HD
|
Elinize sağlık, çok çok güzel olmuşlar. :eek: ;) Vernikleyerek koyacaksınız değil mi bahçenize? ;) Komşumda da vardı benzer bir model, dekoratif amaçlı koymuşlardı bahçelerine, bir de yapma kuş vardı kapı ağzında tünekleyen. Gelen geçen saksağanlar gerçek sanıp ağızlarıyla börtü böcek taşımışlar geçen yaz, gerçek kuş olmadığını anlayınca da bahçeye atıp kaçıyorlarmış solucanları, **** kendileri yiyorlarmış komşum öyle söylüyordu. ;) Yağmur ve kar altında kalmaktan epeyce eskimiş, bu sene garajlarından çıkarmadılar. ;)
|
CAN SUDENUR 2 yaptırdığım şu an yapraklardan görünmüyor basit birşey ama ormandan aldığım açıkta fotoğraflayabilirim inşallah
|
Sizin evler süperr benimkiler sıradan yuvalar...
|
1 Eklenti(ler)
Bu sahifeyi nasıl da görememişim...Bir kuş evi de ben ekleyeyim..:)
|
Berrin Hanım sayfa yeni... Sizde de vardı bir kafes sormuştum zaten; kızınız almış :))
|
Beğenileriniz icin çok teşekkürler umarım kuşlarda sever 😊😃
Sent from Tapatalk |
1 Eklenti(ler)
Ve sonunda kuş evi ağaçta misafirlerini bekliyor.
Tapatalk HD |
stoje çook güzel olmuş; ellerinize sağlıık. Mutlu oldum inanın. HARİKA, çook beğendim çok.
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025