![]() |
Alıntı:
|
merhaba millet, aradığınız tarzda sehpaları burada buldum göz atabilirsiniz, çok çeşit var.
Mobilya, Dekorasyon, Aydınlatma, Küçük Ev Aletleri | Evimister.com Sehpa Modelleri, Orta Sehpa, Orta Sehpa Modelleri | Evimister.com |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kargoyu teslim aldım Mete.
Hediyelerin içinse ayrıca teşekkür ediyorum. Kışa doğru bitkiler içeriye alındığı zaman kullanacağım sehpayı, ellerine sağlık ;) |
Hayırlı olsun abla güle güle kullan yanlız o uzun olanı ister dik olarak ister en alttaki aparat olarak kullanabilirsin ;)
|
güzel olmuş ellerinize sağlık :)
|
Mum çiçeklerine ne yapsam diye aylarca düşündüm, bir şey bulamayınca tavana ağ ördüm...
Üstelik marangoz kızıyım..Hiç aklıma gelmedi... Ellerine sağlık Metecim... hepsi çok kullanışlı. |
Sehpalar çok güzel görünüyor. Bahçe için çok uygun da olabilir. Ama ev içindeki sarılıcılarımız için gözüme çok uygun görünmedi. Birincisi çok yer kaplıyor, ikincisi saksıdan bağımsız olduğundan temizlik vb. nedenlerle saksının her hareketinde, desteğe sardırılmış bitkinin dallarından kopanlar olacak. Ev içinde, saksıya yerleştirilebilecek daha narin desteklerin daha uygun olacağını zannediyorum.
|
Saksılara monte edilmiş sehpaların hali yapacak olanları önceden uyarıyım küçücük rüzgarda bu haldeler...
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025