agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   El Yapımı Ürünler, Hobilerimiz (https://www.agaclar.net/forum/el-yapimi-urunler-hobilerimiz/)
-   -   Sarmaşıklar için el yapımı sehpa (https://www.agaclar.net/forum/el-yapimi-urunler-hobilerimiz/27414.htm)

Mete Tiren 14-05-2012 22:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi elek (Mesaj 966270)
Ben şunun gibi birşey hayal etmiştim hep. Madem elinizden geliyor bunu da düşünürsünüz ;) Ayrıca aynı sitede köşeler için bir başka tasarım daha gördüm ki bunun da duvara dayanan kısmı daha aralıklı yapılırsa gayet işlevli olabilir.

Bu modeller tutarsa telif hakkımı isterim ona göre :D

Sn elek hanım sitenin ilan kısmı için yöneticilere başvuru yaptım cevaplanırsa ve olumlu olursa orada yüklenecek her tasarımı hayata geçirip dileyenlere gönderebilirim. Şimdilik daha çok standart ve daha çok işimize yarayabilecek (kendimde sarmaşık hastasıyım) fonksiyonel ürünlere yönelik çalışmalar yapıyorum. 10 yaşında severek girdiğim mesleğimde mutluyum ve zamanla yapılamayacak bir tasarım olmadığına inanıyorum. Tüm çizimlere açığım ;)

cansu.yilmaz 17-05-2012 15:28

merhaba millet, aradığınız tarzda sehpaları burada buldum göz atabilirsiniz, çok çeşit var.

Mobilya, Dekorasyon, Aydınlatma, Küçük Ev Aletleri | Evimister.com
Sehpa Modelleri, Orta Sehpa, Orta Sehpa Modelleri | Evimister.com

gülenmelek 17-05-2012 21:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cansu.yilmaz (Mesaj 967839)
merhaba millet, aradığınız tarzda sehpaları burada buldum göz atabilirsiniz, çok çeşit var.

Mobilya, Dekorasyon, Aydınlatma, Küçük Ev Aletleri | Evimister.com
Sehpa Modelleri, Orta Sehpa, Orta Sehpa Modelleri | Evimister.com

Konumuzla pek alakası olmasa da güzel sehpalar varmış gerçekten :cool:

gülenmelek 06-06-2012 15:07

1 Eklenti(ler)
Kargoyu teslim aldım Mete.
Hediyelerin içinse ayrıca teşekkür ediyorum.
Kışa doğru bitkiler içeriye alındığı zaman kullanacağım sehpayı, ellerine sağlık ;)

Mete Tiren 06-06-2012 15:29

Hayırlı olsun abla güle güle kullan yanlız o uzun olanı ister dik olarak ister en alttaki aparat olarak kullanabilirsin ;)

talhacatalbas 01-08-2012 20:13

güzel olmuş ellerinize sağlık :)

agozce 01-08-2012 23:52

Mum çiçeklerine ne yapsam diye aylarca düşündüm, bir şey bulamayınca tavana ağ ördüm...

Üstelik marangoz kızıyım..Hiç aklıma gelmedi...

Ellerine sağlık Metecim... hepsi çok kullanışlı.

Güzin Çakar 02-08-2012 07:32

Sehpalar çok güzel görünüyor. Bahçe için çok uygun da olabilir. Ama ev içindeki sarılıcılarımız için gözüme çok uygun görünmedi. Birincisi çok yer kaplıyor, ikincisi saksıdan bağımsız olduğundan temizlik vb. nedenlerle saksının her hareketinde, desteğe sardırılmış bitkinin dallarından kopanlar olacak. Ev içinde, saksıya yerleştirilebilecek daha narin desteklerin daha uygun olacağını zannediyorum.

Mete Tiren 02-08-2012 11:45

Saksılara monte edilmiş sehpaların hali yapacak olanları önceden uyarıyım küçücük rüzgarda bu haldeler...

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mete Tiren (Mesaj 994671)
Bu sene neden mi sarmaşıkları bahçem olasıya kadar rafa kaldırdım sadece içler acısı durumadan tek bir kare yükleyeceğim neredeyse her akşam durum bu daha ne diyebilirim ki. Mecbur kaldım taşıyabilmek için ama sorunların ardı arkası kesilmedi işte.

Eklenti 315880

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025