![]() |
|
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2006
|
hepinize teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2008
|
Yeni biber saksılarım:)
Biber fidelerim vardı elimde ama dikecek hiç saksı kalmadı böyle bir care buldum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2008
|
Evet baharla birlikte çalışmalarda çoğaldı. Sayım vibb, Dondurma kutularınızın boyutunu merak ettim.Bu bildiğimiz 1 kğ lık hazır dondurma kutularından mıdır? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2006
|
hayır. yine markalı dondurmaların açıkta külah vb.satılanları var. 3-4 kg vardır herhalde ağırlığı, onlardan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar, Her birinizin yaratıcılığına ayrı ayrı hayran olup bir yandan da gıpta etmemek elde değil ![]() Ben de habire saksı satın alma sorunundan muzdaribim. Bu başlığı okurken çöpe attığım 5 ve 10lt'lik su şişeleri geldi aklıma. Bunlar kesilip saksı olarak kullanılabilir sanırım. Aldığımız saksılarda plastik, şişelerde. Aranızda plastik şişelerin boyanıp boyanamayacağını, eğer boyanıyorsa ne tür boya kullanılması gerektiğini bilen var mı? Teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Defne D Plastik şişelerin boyamakla uğraşmaya değeceğini zannetmiyorum, ama illa boyama isterseniz akrilik,yağlı boya olabilir. Akrilikle boyayınca vernik de kullanırsanız daha dayanıklı olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-05-2009
|
Büyük ihtimalle meslek sırrıdır o yüzden sormucam nasıl yaptığınızı başarılar gercekten cok basarılı ve profesyonel çalışmalar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Bu güzellikleri izleyip hemen malzeme alınmaz mı? Alınır ![]() Bu bilgi dogru mudur? Lütfen yardım. Saksımı boyadım , vernik de kaldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
gazyağı kullanın. fırçayla işiniz bitince gazyağıyla fırçayı temizlersiniz,süper temizlik yapmanızada gerek yok,bir bezi gazyağıyla ıslatıp fırçayı içine sarın,en az 1 hafta fırça bozulmaz.Zaten aylarca bekletecek değilsinizdir herhalde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
Sn maki01 br ben genelde atarım verniklemede kullandığım fırçaları ama hemen temizlerseniz tiner de olur. Vernik İçinde bekletmeyi duymamıştım. Zaten yat verniğini samur fırçayla yapmaya gerek yok ucuz fırça ideal ![]() Ayrıca yat verniği kalındır biraz tinerle inceltirseniz daha kolay ve güzel sürebilirsiniz. Resim isteriz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
|
İlk denemeler çok iyi gitmedi. Plastik saksılarımı siyah ve beyaza boyamak istedim. beyazın üzerine desen eklenecekti. Siyah sadece boya ve vernik. Siyahı beyazı aynı anda yapmak istersen, birinci katın kurumasını beklemeden 2. katı atarsan, beyaz çalışırken siyahı kurudu mu diye kontrol edersen çok iyi olmuyormuş. Bir şey yapabildiğim anda yayınlayacağım. 1. sayfadan başlayarak tekrar okuyayım şimdi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
|
Sn maki01 plastikte boyayı tutturmak biraz zahmetli oluyor bence kağıtla veya kumaşla kaplamak daha iyi. Şöyle birşey de yapabilirsiniz mesela balkonda kullandığınız bir örtünün ya da herhangi bir kumaşın renkli kaliteli bir fotokopisini çektirip(çok kalın kağıda değil ama)komple beyaz tutkalla yapıştırabilirsiniz. Epey pratiktir, önceki sayfalarda gösterdiğim z.yağı tenekelerini bu şekilde yapmıştım.( Ben resmi çıktı almıştım) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
|
Plastiğe boya zor oluyor ben de daha önce su bazlı boyayla deneme yapmıştım. İlk kat hatta 2. kata da beyaz tutkal sürdüm daha sonra üzerine kullanıcağım boyayı sürdüm daha kolay boya tutuyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Sevgili m.sema, yapıştırmaya başlamadan önce tek sıra üste koymak için kesmiştim. Kapak da saksı altı olacak ya ona da tek sıra gerekir diye düşünmüştüm. Kapakta tek sıra iyi oldu . Üstte sanırım benim yeteneksizliğimden (biraz eğri büğrü oldu) çok iyi durmadı. 2 sıra daha iyi olacak gibi. Elimde bir örnek daha var. Ondan fotokopisini alıp deneyeceğim. Tek ya da 2 sıra. Bakalım nasıl duracak? Sevgili coyote, benim yapıştımalarım da fotokopi kağıdından . Plastik zor oluyormuş gerçekten . Her katta tam kurumasını beklemek lazım. Kağıt kaplamak evet ama kocaman bir deterjan kovasına süs biberi fidelerim adına göz diktim. Yola düşüp sevgili giz3min söylediği beyaz tutkalı almalıyım sanırım. Hepinize emekleriniz ve katkılarınız için teşekkür ediyorum. 40 yıl sonra ortaokul günlerime döndüm sanki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
******* süper olmuşlar elinize sağlık yoksa ne saksıya nede çiçeğe para yetiştirebileceğiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|