![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2015
Şehir: Çankırı
Mesajlar: 482
|
Geçen seneden beri yapmayı istiyordum .En sonun da üç gün önce kurdum .Bu sabah ta ilk beslemeyi yaptım .Resimleri alta ekledim umarım doğru yoldayımdır . Benim çocukluğumda annemler ekşi maya ile ekmek yaparlar dı.Tabi herşey gibi oda zamana yenildi yerini hazır mayaya bıraktı.Anneme sordum onlar iki güne bir ekmek yaptıkları için sık besleniyormuş maya ve bu mayalı hamurdan bir parça ayırıp tahta kaplara koyuyorlarmış . |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2017
Şehir: Milky Way
Mesajlar: 620
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2015
Şehir: Çankırı
Mesajlar: 482
|
Teşekkür ederim mesajınız için bugün mayam da kabuk olmadığı ve tam kabarmadığı için beslemedim bilmiyorum doğru mu yaptım yarın besleyeceğim . |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2017
Şehir: Milky Way
Mesajlar: 620
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ekşi maya, ekşi maya yapımı, tartine, tartine sourdough |
|
|