agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-04-2011, 10:51   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-06-2008
Şehir: Aksaray
Mesajlar: 4,652
Galeri: 2
Elinize sağlık.
Çok güzel bir yazı olmuş.Ba'de neler yapacaksınız, meraklanıyorum.
Bu ekmeği seviyorum Kaçak göçek yapmamın dışında tam denemelerim olmadı. Şimdilik bilgileri topluyorum.
Sitede bir yerde ''Göçmen Fırını '' gördüm. Onu bahçeye yapmayı düşünüyorum. Ekşili ekmekleri orada yapacağım, özğürce.
“Ekmek ve nişastacılık sanatı” adlı kitapçığı istifademize sunduğunuz için teşekkür ederim.

Tura Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025