agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni50Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-10-2012, 20:29   #28
Ağaç Dostu
 
çiftçi5234's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-01-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 390
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Ona burada galiba saçaklı diyorlar, boyları çok daha uzun oluyor ve fırınlıyorlar.
Tavuk suyu eşliğinde pişiriliyor ve üzerine de haşlanmış tavuk eti parçaları serpiyorlar.
Bizde yeme şekli diğer erişteler gibi, diğerlerinden boy farkıda yok pek fırın eriştesi diyoruz sadece odur yani.Üstüne çökelek koyuyoruz, isteyen balı toz şekeri ya da pekmezi sulandırarak koyabilir.

çiftçi5234 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025