agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-05-2011, 17:18   #11
Ağaç Dostu
 
Eser İlhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,298
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune Mesajı Göster
Şimdi sırlı mı kullanmayalın sırsız mı? Yine kafam karıştı benim. Ben de sırlı olanların zararlı olabileceğini düşünüyordum.

Döküm tencerelerin söylediğim Esse marka olanlarının içi emaye türü bir şey kaplıydı. Ben emayeden (iyisi de olsa) hiç hoşlanmadığım için hemen gözden çıkartmıştım. Müjgan'ın kullandığı ise tamamen döküm. Fiyat konusunda ise 3 misli bir fark sözkonusu.
Yukarda Müjgan Hanımın sözünü ettiği Paşabahçedeki sufle kapları veya o tarz kapların iyi olabileceğini düşünüyorum ben. Kendileri toprak, altını çevirince görebiliyoruz bunu, ama içi porselen gibi. Çok iyi sırlanmış,içi cam gibi olanlar da iyi ama ham toprak kaplar için biraz düşünmeli.
Emaye çizilmediği takdirde sağlıklı ama çizilme veya atma durumlarında tehlikeli.
Dökümler hakkında bir bilgim yok

Eser İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025