![]() |
Arkadaşlar tadı nasıl bu meyvenin ?
|
Evet tadını herkes merak ediyor.
|
Resim eklerseniz çok seviniriz cey_cey :) Tabii tadına olan merakımızda devam ediyor.
|
Merhabalar; satıldığı yer hakkında bilgisi olan varmı ve istanbulda yetiştirebilirmiyim. Teşekkürler
|
Arkadaşların çoğu tadını merak ediyor ama tatmak için ne kadar bekleyeceğiz ? Tohumdan yetiştiğinde kaç yılda meyve veriyor acaba ?
|
Gerçekten çok ilginç bir meyveymiş, rengi çok hoşuma gitti.
Tadı konusunda bir gelişme yok ama genelde tropik meyveler çok karakteristik bir tada sahip olmuyor. Nedense kavuna benzer bir tadı varmış imajı uyandırdı bende :)) |
Arkadaşlar Almancasını bulmamda yardımcı olursanız Almanyadan fidan getirtmeye çalışıcam. Yanlız Almanyada uzun süre yaşamış bir tanıdık şimdi tekrar Almanyaya gidecek istediğin bir şey varmı dedi bende= mango,cranberry,lingonberry ve honeyberry nin almancasını bulup yazdım ama decaisnea' nın bulamadım. :(
Getirtmede Bir sorun çıkarmı acaba. :) |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showpos...7&postcount=22 Almanya'daki tanıdığınız bu linkteki siteden alabilir. |
Alıntı:
|
Çok sağol Bahri abi :)
|
Syn Denizakvaryumu buranın adresine nasıl bakabiliriz. :)
|
http://exoticplant.de/shop_content.php?coID=7
Simon Specker Schützenstrasse 5 89407 Dillingen Emailadresse: info@exoticplant.de Fax/Telefon: 09071/3587 |
Arkadaşlar adres ve listeyi verdim inşallah getirtebilirim. :)
|
Bu kadar ballandıra ballandıra anlattınız Öyleyse tohumları babuk getirin.
|
Sorunsuz bir şekilde gelirse tabi ki. :)
|
Sayın Denizakvaryumu schützenstrasse yazdım ama 5'i yazmayı unutmuşum acaba bir sorun olurmu :D :D
|
Dostlar, adı bile ürkütücü, lütfen başka şeylerle ilgilenin.
|
Alıntı:
|
Eyvah biran önce söylemem lazım. :)
|
Alıntı:
|
Elinde tohumu veya fidanı olan var mı ? Varsa almak isterim.
|
Sn.Romantikte olabilir.
|
Alıntı:
Cevapladığınız için teşekkürler. Sağolun İyi günler |
Merhabalar,
Buradan görüp tohum satın aldım ama ucuz olsun diye biraz abartı miktarlarda almışım :) 80 tane tohum var elimde. Birkaç tanesini çimlendirmeyi deneyeceğim umarım başarılı olurum.. |
Tohum arayanlara ;
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...46829104/detay |
Sayın Virtue link gönderdiğiniz sitede tohum kalmamış malesef.
|
Alıntı:
|
Bu da 1 haftada çimlenen Ölü Adamın Parmakları :)
|
İnşallah ağaç olduğunu da görüp meyvelerini yemek nasip olur,bana bir türlü nasip olmadı.
|
İnşallah.Ben de merak ediyorum bundan sonraki aşamalarını.Bir tane ektim bir haftada çimlendi.Bu ağaç kendine verimli mi acaba ? Değilse birkaç tane daha çimlendireyim :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 248689
Son hali.Yaprakları sararıyor.Normal midir ? |
1 Eklenti(ler)
Benimkiside dışarda, ama daha yeni yaprak çıkarıyor. Sizinkisinde kırmızı örümcek **** başka bir zararlı olabilir. Yaprak altlarına baktınızmı.
|
Alıntı:
|
Yetiştirdiğiniz fidanlardan meyve alan oldumu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yaklaşık 2,5 yaşında bitkim. Yavaş büyüdü, ama yerini çok değiştirdim, ondan olabilir.
|
Şu an bizdeki bitkilerin gelişimleride gayet iyi, Yakın zaman içinde değerli ağaçlar net dostlarına bu bitkiyi sunmaya başlayacağız.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025