![]() |
Tek ağaç çok sayıda çiçek açtı. Minicik meyveler oluştu. Tamamı döküldü. Ayrı iki tür dikmek veya bir ağaca 2 farklı tur asilama gerekecek
|
1 Eklenti(ler)
Bu sezonun meyveleri :
|
Alıntı:
|
kaç yaşındaydı hatırlayamadım. tahminen 5-6 yaşındadır.
çöğürü 8-9 yaşında, sonradan üzerine aşı yapıldı. |
Sezon gelince aşı gönderebilecek arkadaş varmi
|
2 Eklenti(ler)
Bu yılki meyveler
|
Alıntı:
Bahçenizde kaç tane paw paw var. Ayrıca cinsleri ve yaşları hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem. Satıştaki tohumlar hangi çeşide ait acaba? Fidanlar dikildikten kaç yıl sonra meyve verebildiler? Kusura bakmayın çok soru oldu ama bahçemize diktiğimiz fidanların yetiştirilmesinde faydalı bilgiler verebileceğinizi düşünüyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
This year was good year for my Asimina trees and i had lots of fruits :p.
Bu yıl benim Asimina ağaçları için iyi bir yıl oldu ve çok sayıda meyve vardı. https://youtu.be/lzx7uSI5b0w |
1 Eklenti(ler)
bekleyiş sona erdi.
|
Alıntı:
|
Muz tadını daha fazla andırıyor.
seneye kısmetse dondurmasını deneyeceğim. |
Alıntı:
|
Karadeniz
|
Alıntı:
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Alıntı:
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Bende 2 tane pawpaw fidanı almak istiyorum ama internette çok pahalı satıyorlar ya da hiç satmıyorlar , güvenli bir site ya da satan bir yer önerebilir misiniz ?
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Tropikmeyveci güvenilir.
|
Alıntı:
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Rica ederim.... Epey talep var tabii... |
Paw paw fidani satın almak istiyorum
|
Alıntı:
bir kaç farklı firmada daha bulunabilir. Benim bu sene diktiğim tür kurudu ne yazıkki. |
Alıntı:
|
Bunlar dalindan aldikdan sonra hizoi tüketilmesi lazimiş. Yoksa hemen bozulur diye duydum dogru mi(?)
Bilgisi olan var mi? |
Doğru...o yüzden pazar değeri yok sayılır...yerel pazarlarda anca..
|
Pawpaw meyvesi az yeşil olarak toplandığında 10 gün kadar saklanabiliyor.Tabi şeftali gibi kasalanabilir.Kendi tecrübeme göre yeşilken hasat mevsiminde topladığım meyveleri tabakta beklettim 10-12 kadar zamanda ev içerisinde sarardı.
|
1 Eklenti(ler)
Pawpaw sezonu , bir fotoğraf bırakayım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
şuan verime yatmış kaç fidanınız var ? |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Dostlar sağolsun... Tadı harikaymiş... bildiğiniz muzlu puding...
Annona sülalesinin bi türü olduğu aromasindan belli....çerimoya,atemoya,ilama,rollina,sugar Apple gibi aile üyeleriyle Birlikte favorilerimde.... |
Pawpaw fidanı elimizde vardır.Kendine verimli çeşitler satıyoruz biz.Bir kişi iki fidan almak zorunda kalmıyor ve çok iri bir çeşit.Stok olarak 6 adettir.
|
syn. carizma009 fiyat ne kadar ? detaylı bilgi verir misiniz ?
|
Bende almak istiyorum asılı 3 yaa civarı . İnternet pahali
|
Alıntı:
|
Pawpaw konusunu görünce üye oldum. Antalya’nın sıcağında yetiştirdiğimiz pawpawların fotoğraflarını sizinle paylaşmak istedim.
|
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Temmuzun sonunda başladık. 15 gün daha sürer tahminimce. Günlük 3-4 kg ürün alıyoruz.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025