![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-04-2008
|
selam
evet file çektim güneşin sıcağıyla çiçeklerini döküyorlar meyve tutumu olmuyor ama ne kadar randıman olacak bilmiyorum **** hiç tutmaya bilir çünkü gölgede olmuyor diye bilgiler var internette fileden azda olsa güneş geçiyor nasıl olacak bilemiyorum fileyi yeni çektim 2 gün oldu insallah verim alırım bu yüklediğim fofograf dün çektim tarih yanlış nasıl gözüküyor pepinolarım senin pepinolarının resimlerini yüklermisin sence olurmu file meyve tutarmı file altında birde ne zamandır pepino yetiştiriyorsun |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2007
|
3 senedir pepino yetiştiriyorum. İlkbahar ve sonbahar dönemine denk gelen çiçeklenmede döllenme yüzdesi daha yüksek. File altında olabilir. Bu arada ben balkonda yetiştiriyorum. Bizimkisi hobi ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-04-2008
|
Alıntı:
birde arkadaşım pepinoyu yazın yaylada üretimini yapılsa bence yüzdesi daha çok olur bilmiyorum katılıyormusun fikrime benimde pepinoların sizinki gibi çiçekleri dökülüyor iyiki martın sonuna dogru dikmiştim simdi 70 e yakın meyvesi var. üzerine file çektim ama faydası yok bahar ayında yüzdesi yüksek ben yaylada denemeyi düşünüyorum yazın nasıl verim alırım bilemiyorum |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Alıntı: