![]() |
Tarih belli oldumu acaba Mine hanım,
|
1-Hanımeli
2-Fatma Kochan 3-Fatihbahce 4-selcuk44 5-malbman 6-Mine Pakkaner 7-Hülya 8-İzmirli 9-Menekşecibaba 10-cihan_as 11-Ildır 12-Mete TİREN 13-Birol KOCABAŞ 14-Birsen Nazlı 15- Fatoş 16- Turuncuhis (tarih uygun olursa 4-5 kişi) 17- Aysis 18- Derya Yıldız 19- Zülfinaz 20- Nail SARI 21- sernur 22- aydınercan 23-Penguenn 24- Listeye adım eklenmiş.Elbette gelmeyi çok istiyorum ama kısmet... Bu şekilde düzelttim.Selamlar. |
Çok sevindim,çok mutluyum.
1-Hanımeli 2-Fatma Kochan 3-Fatihbahce 4-selcuk44 5-malbman 6-Mine Pakkaner 7-Hülya 8-İzmirli 9-Menekşecibaba 10-cihan_as 11-Ildır 12-Mete TİREN 13-Birol KOCABAŞ 14-Birsen Nazlı 15- Fatoş 16- Turuncuhis (tarih uygun olursa 4-5 kişi) 17- Aysis 18- Derya Yıldız 19- Zülfinaz 20- Nail SARI 21- sernur 22- aydınercan 23-Penguenn 24-Redbullah 25- |
1-Hanımeli
2-Fatma Kochan 3-Fatihbahce 4-selcuk44 5-malbman 6-Mine Pakkaner 7-Hülya 8-İzmirli 9-Menekşecibaba 10-cihan_as 11-Ildır 12-Mete TİREN 13-Birol KOCABAŞ 14-Birsen Nazlı 15- Fatoş 16- Turuncuhis (tarih uygun olursa 4-5 kişi) 17- Aysis 18- Derya Yıldız 19- Zülfinaz 20- Nail SARI 21- sernur 22- aydınercan 23-Penguenn 24-Redbullah 25-Mandalinci |
1-Hanımeli
2-Fatma Kochan 3-Fatihbahce 4-selcuk44 5-malbman 6-Mine Pakkaner 7-Hülya 8-İzmirli 9-Menekşecibaba 10-cihan_as 11-Ildır 12-Mete TİREN 13-Birol KOCABAŞ 14-Birsen Nazlı 15- Fatoş 16- Turuncuhis (tarih uygun olursa 4-5 kişi) 17- Aysis 18- Derya Yıldız 19- Zülfinaz 20- Nail SARI 21- sernur 22- aydınercan 23-Penguenn 24-Redbullah 25-Mandalinci 26- Güneş Sunar |
Selamlar, zaman uygun olursa bende katılmak isterim.Yurt dışından yakınlarımın getirdiği sukulent olduğunu sanıp ismini bilmediğim ama çoğaltabildiğim 5-10 kadar bitkiyi paylaşabilirim.
|
Arkadaşlar nihayet buluşacağımız tarih ve yer belli oldu.
Umarım bu tarih herkes için uygundur. Toplantı tarihi: 29 Mart 2014 Saat:14:00 Toplantı yeri : Güzelyalı Kumrucu İzzet Adres : Mithatpaşa Cad. No:1144/1A Güzelyalı / İZMİR Konunun başında adres bilgisi detaylı olarak var. |
Ara mesajlarda nisan ortasinda olacagi yazdigi icin katilacagimi soylemistim. O tarihte Izmir'de olamayacagim icin uzulerek gelemeyecegimi soylemek istiyorum.
|
Sevgili TuruncuHis bizimle olamayacağınıza üzüldüm, ancak Nisan ortasında kısmetse askerdeki oğlumu görmeye ülkemin taa öte ucuna gideceğim. Bir sonraki buluşmada bizimle olmanızı içtenlikle dilerim.
|
Selamlar
Tarih bana uygun katılacağım. |
Mine hanım o kadar çok özledim ki sizleri. Hatta toplantılarımızı anlattığımda hayran kalarak katılmak isteyen arkadaşlar da getirecektim ama hepimiz seçim için çalışıyoruz. Siz sağ salim gidin gelin, bir diğer toplantıda görüşmek umuduyla diyelim...
|
toplantıya katılmak sizlerle tanışmak isterim.
toplantınıza katılmak için telefonu aradım
kumrucu izzet çıktı. görüşmek dileğiyle. M.Emin Kaya izmir -gaziemirde ikamet eder.menderes yeniköyde hobi bahçesiyle uğraşır +allah uğraşır... Ziraat Yüksek Mühendisi Mine Pakkaner ile beraber ev bitkilerinde sorunlar ve çözümleri hakkında bilgi sahibi olmak, sohbet etmek, tohum, fide, çelik, bitki ve fikir paylaşmak için eski üyelerimizi tekrar görüşmeye, yeni üyelerimizi de tanışmaya çağırıyoruz. Bu vesile ile merhum bonsai ustamız Mehmet Tuncer'i de anmış olacağız. |
Alıntı:
Görüşmek üzere :) 1-Hanımeli 2-Fatma Kochan 3-Fatihbahce 4-selcuk44 5-malbman 6-Mine Pakkaner 7-Hülya 8-İzmirli 9-Menekşecibaba 10-cihan_as 11-Ildır 12-Mete TİREN 13-Birol KOCABAŞ 14-Birsen Nazlı 15- Fatoş 16- Şenay Bozoklar 17- Aysis 18- Derya Yıldız 19- Zülfinaz 20- Nail SARI 21- sernur 22- aydınercan 23-Penguenn 24-Redbullah 25-Mandalinci 26- Güneş Sunar 27- Termiye 28- emrecan3535 29- |
Alıntı:
|
Ben eşimle katılıyorum.
|
bende katılmak istiyorum inşallah. görüşmek dileğiyle :))
29 - cihat kısa |
Alıntı:
Gelirseniz memnun oluruz. |
Alıntı:
Bende çok istiyordum, biliyorsunuz ilk ismimi ben yazmıştım. O gün bizim evlenme yıldönümümüz, program yapmıştık, şimdi her şey alt üst oldu, ne yapacağımı bilmiyorum, :( :( |
1-Hanımeli
2-Fatma Kochan 3-Fatihbahce 4-selcuk44 5-malbman 6-Mine Pakkaner 7-Hülya 8-İzmirli 9-Menekşecibaba 10-cihan_as 11-Ildır 12-Mete TİREN 13-Birol KOCABAŞ 14-Birsen Nazlı 15- Fatoş 16- Şenay Bozoklar 17- Aysis 18- Derya Yıldız 19- Zülfinaz 20- Nail SARI 21- sernur 22- aydınercan 23-Penguenn 24-Redbullah 25-Mandalinci 26- Güneş Sunar 27- Termiye 28- emrecan3535 29-gondag 30- caner88 31- |
Alıntı:
|
Nerdeyse kaçırıyormuşum,işlerin yoğunluğundan girememiştim nete.ama mutlaka gelmek istiyorum,bir aksilik olmazsa oradayım.
|
2 Eklenti(ler)
Toplantıda çekiliş ile iki kişiye birer adet saksıda çiçekli Clematis dağıtacağız.
Çekilişe sadece Cuma akşamına kadar (agaclar.net forum sitesindeki) toplantı listesine ismini yazdırmış olan arkadaşlarımız katılabileceklerdir. Çekilişte adı çıkıp toplantıya katılmayanlar haklarından feragat etmiş sayılırlar. :p Dağıtılacak Clematisler (Bugün alındı): Eklenti 478732 Eklenti 478733 |
Arkadaşlar eşim bu sabah beyin kanaması geçirdi, hastaneye yatırdım, sanırım C.tesi gelemeyeceğim :( Aslında nekadar çok istemiştim gelmeyi ve sizlerle tanışmayı, inşallah çobuk iyileşsin kalıcı olmasın. Bende resimlerle avunacağım, sağlık ve mutlu kalın. Sevgiler.. :(
|
Alıntı:
|
Ben de gelicem insallah..
|
Alıntı:
|
Karşıyaka'lı üye kardeşlerim ben arabamla gelmek istiyorum .İsteyen olursa 3 üye kardeşimi de götürebilirim yanıtlarınızı bekliyorum
Cep Tlf 0 555 332 29 77 |
Fatma hanım
Büyük geçmiş olsun..Önemli olan önce saglık...İnşallah yıne birlikte oluruz....
|
Fatma hanım ,toplantı için araştırırken eşinizin rahatsızlığını okudum .Geçmiş olsun ,acil şifalar diliyorum.
|
Merhaba ,toplantı için İzmirliler adına sevindim ,ama biraz da kıskandım.Yakın olmadığımız için .Tam seçim arifesi,gelip dönmek zor.Keşke daha önce(sonra olamıyormuş)olabilseydi diye sitemlerimi iletiyorum.
|
Sayın Fatma hanım,eşinizin rahatsızlığını okudum ve çok üzüldüm Yüce Allah'tan diliyorum ki eşiniz kısa sürede eski sağlığına kavuşur , şifa bulur ve güzel günlerinize geri dönersiniz.
|
Selamlar, aranizda olmayi cok arzu ediyorum.Bir süreliğine yurt disindayim.Nisan
ortalarinda Izmire donmüs olacagim.29Mart toplantisi nisan ortalarina ertelenebilirse,katilma imkani b ulacagim.Toplantimizin neşeli ve huzurlu geçmesi dilekleriyle. Fatma hanim esinizin rahatsizligini yeni fark ettim acil sifalar diliyorum.kalin sağlıcakla. |
Alıntı:
|
Bende yeni üye olaraktan oğluşumla geleceğim Allah kısmet ederse ;)
|
Alıntı:
|
Fatma hanımım çok üzüldüm,Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah,yapabileceğimiz birşey olursa lütfen çekinmeyin
|
1 Eklenti(ler)
[QUOTE=FatihBahce;1263492]Toplantıda çekiliş ile iki kişiye birer adet saksıda çiçekli Clematis dağıtacağız.
Çekilişe sadece Cuma akşamına kadar (agaclar.net forum sitesindeki) toplantı listesine ismini yazdırmış olan arkadaşlarımız katılabileceklerdir. Çekilişte adı çıkıp toplantıya katılmayanlar haklarından feragat etmiş sayılırlar. Sayın Fatih bahçe aynı çekilişle benden de 4 adet süs narı fidanı ekleyelim. Eklenti 479088 |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
İsmini şu ana kadar yazdırmış olan arkadaşların yaka kartları hazır.
Gelirken benden alabilirler. İsmini henüz yazdırmamış olan veya hatayla gözümüzden kaçan arkadaş ve misafirlerimiz geldiklerinde boş kartlardan alıp ismini kendi yazarsa memnun olurum. Eklenti 479128 1-Hanımeli 2-Fatma Kochan 3-Fatihbahce 4-selcuk44 5-malbman 6-Mine Pakkaner 7-Hülya 8-İzmirli 9-Menekşecibaba 10-cihan_as 11-Ildır 12-Mete TİREN 13-Birol KOCABAŞ 14-Birsen Nazlı 15- Fatoş 16- Lunaa 17- Aysis 18- Derya Yıldız 19- Zülfinaz 20- Nail SARI 21- sernur 22- aydınercan 23-Penguenn 24-Redbullah 25-Mandalinci 26- Güneş Sunar 27- Termiye 28- emrecan3535 29-gondag 30- caner88 31-dkp 32- fellez 33- |
1 Eklenti(ler)
Merhaba,
İsteyen olursa şayet bu akşam 23:00 e kadar bana pm ile bildirilirse bende bu yılan kaktüslerimden getirebilirim. Fazla boy atmayan kaktüs çeşitleri olan var ise bende isterim bir kaktüs sever olaraktan :) Sevgiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025