![]() |
Mine Hanıma , Güler Hanıma , Sn Malina'ya ve emeği geçen tüm Ağaçlar.net ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Ağaçlar.net'te bulunmanın bir ayrıcalık olduğunu hissediyorum. saygılarımla.. |
Kısaca teşekkürler, karşılıksız paylaşmanın tadını unutmayan ve unuttulmaması için çaba gösterenlere çok teşekkürler. Mine Hn. dilinize, ayağınıza sağlık.
|
5 Eklenti(ler)
Seminerin 2. bölümüne yetişebildim.
|
5 Eklenti(ler)
2. Bölümden görüntüler
|
5 Eklenti(ler)
Konunun teorik anlatımı ve sonrasında Güler abla ve ankstelin görüntüleri
|
5 Eklenti(ler)
Budamanın inceliklerini canlı olarak gül üzerinde izledik. Aybalanın yardımları ile Mine Hanım saksıyı dört döndürerek en ince ayrıntıları göstererek gülün budanmasını bizlere anlattı. Dili damağı kuruyana kadar :)
|
5 Eklenti(ler)
Devamında kök ayırma ve saksı değiştirmenin inceliklerini örneklerle öğrendik.
|
5 Eklenti(ler)
Keyifle ve dikkatle dinledik.
|
5 Eklenti(ler)
Mutluluk tablosu...
|
Maşallah efendim,
Bu güzel toplantıya, imkansızlıklar nedeni ile gelemesem de, oradaki hisleri, özveri duygusunu karelerden hissedebiliyorum. Ağaçlar.net bünyesindeki tüm kişilerin ve etkinliklerin amaçlarından birazını ülkü edinebilirsem, ne mutlu bana efendim. Zerresine kadar, fikrî/fiilî katkısı olan tüm değerlere hürmetlerimi sunarım. O havayı koklamamıza neden olanlara teşekkürler efendim. Saygılarımla lütfen. |
Sitenin yaptığı toplantı ve seminerlere ilk katılışım hem değerli üyelerle tanışma hemde bilmediğimiz veya yanlış olarak bildiklerimizi düzeltme açısından takdire şayan bir organizasyon oldu sitenin kurucusu sayın malina hanım izmirden gelerek bilgilendirme yapan mina hanım güler hanım tekin bey ve bizlere ilk defa katılım olduğu halde ilgilerini eksik etmeyen diğer tüm değerli üyelere en içten teşekkürlerimi sunar bunun gibi organizasyonların devamını diler ve yeniden en içten saygı ve sevgilerimi sunarım
|
Merhabalar,
Enyeni üyelerinizden biri olarak ilk İstanbul seminerine katılarak sizlerin aranızda olmaktan mutluluk duydum. Doğa Dostu arkadaşlar paylaştığım duyguları yazmışlar zaten. Emeği geçenlere teşekkürü bir borç bilirim.Emeklerinize Yüreklerinize Bilgilerinize Sağlık.. ''DOĞA DOSTLUĞU'' her zaman kazansın tüm dileğim... |
Teşekkürler,Ağaçlar.net,teşekkürler Mine hanım,teşekkürler Güler hanım,teşekkürler Ankstel,teşekkürler sitemizin kurucusu sn Malina iyi ki varsınız, teşekkürler Zafer inandıklı,teşekkürler Sarı efe,emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler,budama ve saksı değiştirme konusunda yeterince bilgi sahibi olduk,budama makasını daha bilgili ve dikkatli kullanacağız artık.
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bana söyleyecek bir şey bırakmamışlar, her şey mükemmeldi, emeği katkısı geçenlere bir kez daha teşekkür ederim.
Çekebildiğim bir kaç fotoğrafı izninizle biraz da mizah katarak yayınlıyorum. Eklenti 257341 Eklenti 257342 Eklenti 257343 Eklenti 257344 Eklenti 257345 |
5 Eklenti(ler)
|
Ne yapsın ki? Günün yorumunu yapacak, en zor iş ondaydı.
|
Alıntı:
Evet,dikkatle dinledim ve notlar aldım ama beklediğim kadar zor olmadı günün yorumunu yapmak. Mine Hanım o kadar detaylı ve net anlattı ki, özeti yazarken adeta yeniden yaşadım semineri. Atladığım, es geçtiğim noktaları da sevgili lir yakalayıp yazmış sağolsun. Tamamlayıcı mesajı için burdan teşekkürlerimi iletiyorum kendisine ;) |
Seminer süperdi hatta özellikle belirtmem gerekecek poğaçalar kekler inanılmaz görünüyordu sanırım semineri gölgede bıraktı desem yeridir :)
Tek eksik olan şey zamandı ben sorulaımı soramadım zaman yetmedi son kısımda çıkmak zorunda kaldım en çok merak ettiğim şeyde numaram 104 tü acaba bana bir bitki çıkmışmıydı onuda ordan bi arkadaşa vermiştim Sayın Malina ve Mine hanıma emekleri için saygılarımı sunuyorum. Herşey için teşekkürler. |
Fotoğrafları inceleyen arkadaşlar belki iç mekânda niye güneş gözlüğü taktığımı merak ediyorlardır, aşırı derece alleri oldu gözlerimde, sanki gözlerimin içine kum atmışlar gibi kaşınıyor. Doktorun verdiği damlalarla görebiliyordum ve gözlük kullanmam gerekiyor.
|
Geçmiş olsun, inşallah tez zamanda iyileşir gözleriniz efendim.
Saygılarımla lütfen. |
İzmir'ime döndüm, gönlümü de İstanbul' da bıraktım :)
Daha geniş bir zamanda bol sohbet edip birbirimizi tanımayı çok isterim. İzmir seminerleri sonrası İstanbul' lu dostlarımız bize yok mu diye sitem ediyorlardı, bu yüzden Güler Hanım geçen sene benden söz almıştı. Nihayet sözümü tutabildiğim için de çok mutluyum. Organizasyon eksizdi, mükemmel ağırlandım. Başta Güler Hanım, bütün emek veren dostlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Semineri faydalı bulduğunuzu, memnuniyetinizi bildirmeniz, hakkımdaki iyi sözleriniz, kutlamalarınız beni çok memnun etti. Bilgilerimi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmaktan onur duyarım. Ancak şunu da belirtmek isterim bütün bunlar agaclar.net'in başarısıdır. Sizlerin başarınızdır. Seminerlerin artmasını, bütün illere yayılmasını dilerim. Sevgili agaclar. net dostları konukseverliğiniz, seminere katılıp beni yalnız bırakmadığınız için de minnettarım. Sağolun. |
Geçmiş olsun, Güler hanım, bir süre bilhassa bilgisayardan,uzak durun biliyorum sizin gibi hiper aktif,birinin gözlerini bir kaç gün,dinlendirmesi çok zor ama, yapmalısınız.
İstirahat sırasında,bizim yapabileceğimiz bir şey olursa,seve, seve elimizden geldiğince yapmaya çalışırız. Tekrar geçmiş olsun. |
Teşekkür ederim arkadaşlar. Mümkün mertebe gözlükle dolaşacağım, rüzgâr vasıtası ile gözüme bir şey kaçmasın diye de korumam gerekiyormuş, zaten 3 tane de değişik damla kullanıyorum.
Bunu da atlatırım inşallah. |
Anlatımlardan ve fotoğraflardan anladığım kadarıyla çok güzel bir seminer, tanışma ve paylaşım ortamı olmuş. Katılmayı çok isterdim doğrusu. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
|
Alıntı:
Sizleri tanımaktan çok mutlu olduğumu belitmek isterim , kısacası ben beklediğimden fazlasını almış durumdayım. |
Alıntı:
|
Sevgili lir, ben sizi gördüm fakat Mine Hanım'ın konuşması devam ediyordu, size seslenip ya da yanınıza gelmem dikkati ya da konuyu dağıtıp saygısızlık yapmak istemedim, dönüş için feribota yetişmem gerektiği içinde toplantı daha bitmeden toplantıyı terk etmek zorunda kaldım sizlere de bir merhaba diyemedim, umarım beni anlayışla karşılarsın.
|
Alıntı:
|
Geldim. Sessizce izledim. Döndüm.
Her şey çok güzeldi. İyi bir organizasyon ve iyi bir eğitimci. Sağolun. |
Daha önce İzmir'de mine hanımın seminerlerine katılmıştım kısmet bir de İstanbulda katılmakmış eşimin göreve yetişmesi nedeni ile semineri yarıda bıraktığım için çok üzüldüm sonuna kadar kalmayı çok isterdim kimseye hoşçakalın diyemedim. Eski dostlarla sohbet edip yenileri ile tanışmayı çok isterdim ama olmadı neyse kısmet bir daha ki sefere. Yine de herşey harika idi çok yararlı bir seminer oldu dilerim tekrarları da olur.
Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler bizler için gerçekten de çok yoruldular emeklerine sağlık. Haklarını helal etsinler Ayrıca ikramlıklar muhteşemdi umarım tariflerini mutfakta paylaşırlar:) |
Öncelikle söz verdiğim halde katılamadığım için bütün üyelerden çok özür dilerim. Katılamama sebebimi belirtmek isterim. Kızım bu sıralar diş çıkardığı için çok ateşlendi üzerine bir de ishal ve istifa olunca kızımı bırakıp gelemedim.
Çekilen fotoğrafları gördüğümde gerçekten çok heyecanlandım, bir de orada olup sizlerle tanışabilseydim bilmem nasıl olurdum. ağaçlar.net'in kalitesi fotoğraflara yansımış. Emeği geçen herkesin ellerine yüreğine sağlık. Güler Hanım size de çok geçmiş olsun, kendinize iyi bakın. |
Seminer ile ilgili sorular.
Merhaba.
Mine hanıma, seminerde işlenen konularla ilgili orada soramadığımız soruları hangi bölümde sorabiliriz? Örneğin; budama. Teşekkürler |
|
3 Eklenti(ler)
Tekrardan merhaba herkese;)
Gecikmeli olsa da bu özenli ve öğretici seminerin kameraya yansıyan anlarını sizlere sunmak istiyorum. Galeride bu güne ait bir sayfa bulunmadığı için tümünü buraya yüklüyorum. Birden fazla aynı anda yüklenebildiği için buraya yüklemek daha kolay aslında galeriden. Tüm emek verenlere teşekkür ediyorum. İşte kardeşimin ve benim makinamızdan yansıyanlar.. Seminerin girişi, yaka kartlarının kapıda dağıtılması ve konukların gelişi. NOT:Fotoğraf yüklenmesi uzun sürecektir ve pekçok fotoğraf mevcuttur. Sabırsızlanmayınız :) |
5 Eklenti(ler)
Salonumuz yavaş yavaş doluyor.
|
5 Eklenti(ler)
Öyle ki, salon dolup taştı, ayakta izleyenler vardı.
|
4 Eklenti(ler)
Seminer dikkatle izleniyor.
|
5 Eklenti(ler)
Sn. Ankstel açılış konuşmasını ve Mine Hanım'ın davetini gerçekleştiriyor. Mine Hanım büyük bir zevkle anlatımını gerçekleştiriyor.
|
5 Eklenti(ler)
Mine Hanım, budaması iyi yapılamamış bir gülü buduyor ve güzel bir forma kavuşturuyor.
Gülü budarken dalların 360 derece birbirini dengelemesi gerektiğini; gülün ortasında hava alacak boşluk kalacağını ve dalların birbiriyle kesişmeyeceğini öğreniyoruz. Ayrıca dalların ucunda çatallanmalar bırakılmayacak, kesilecek. |
5 Eklenti(ler)
Gülümüz budandı.
Ayrıca Mine Hanım yapraklı çeliğin nasıl alınacağını ve yanından yavru çıkarmış bir sukkulent bitkinin yavrusundan nasıl ayrılacağını anlatıyor. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025