agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Eğitim Çalışmaları (https://www.agaclar.net/forum/egitim-calismalari/)
-   -   İstanbul-Dış mekân bitkileri budama, saksı değiştirme, çelik alma semineri 26.11.2011 (https://www.agaclar.net/forum/egitim-calismalari/25586.htm)

Mine Pakkaner 28-11-2011 21:50

İzmir'ime döndüm, gönlümü de İstanbul' da bıraktım :)

Daha geniş bir zamanda bol sohbet edip birbirimizi tanımayı çok isterim. İzmir seminerleri sonrası İstanbul' lu dostlarımız bize yok mu diye sitem ediyorlardı, bu yüzden Güler Hanım geçen sene benden söz almıştı. Nihayet sözümü tutabildiğim için de çok mutluyum.

Organizasyon eksizdi, mükemmel ağırlandım. Başta Güler Hanım, bütün emek veren dostlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Semineri faydalı bulduğunuzu, memnuniyetinizi bildirmeniz, hakkımdaki iyi sözleriniz, kutlamalarınız beni çok memnun etti. Bilgilerimi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmaktan onur duyarım.

Ancak şunu da belirtmek isterim bütün bunlar agaclar.net'in başarısıdır. Sizlerin başarınızdır. Seminerlerin artmasını, bütün illere yayılmasını dilerim.

Sevgili agaclar. net dostları konukseverliğiniz, seminere katılıp beni yalnız bırakmadığınız için de minnettarım.

Sağolun.

ykolko 28-11-2011 22:20

Geçmiş olsun, Güler hanım, bir süre bilhassa bilgisayardan,uzak durun biliyorum sizin gibi hiper aktif,birinin gözlerini bir kaç gün,dinlendirmesi çok zor ama, yapmalısınız.
İstirahat sırasında,bizim yapabileceğimiz bir şey olursa,seve, seve elimizden geldiğince yapmaya çalışırız.

Tekrar geçmiş olsun.

Güler 28-11-2011 22:49

Teşekkür ederim arkadaşlar. Mümkün mertebe gözlükle dolaşacağım, rüzgâr vasıtası ile gözüme bir şey kaçmasın diye de korumam gerekiyormuş, zaten 3 tane de değişik damla kullanıyorum.
Bunu da atlatırım inşallah.

sakdag 29-11-2011 10:59

Anlatımlardan ve fotoğraflardan anladığım kadarıyla çok güzel bir seminer, tanışma ve paylaşım ortamı olmuş. Katılmayı çok isterdim doğrusu. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Lilium 29-11-2011 12:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner (Mesaj 883339)

Organizasyon eksizdi, mükemmel ağırlandım. Başta Güler Hanım, bütün emek veren dostlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Biz sizlere çok teşekkür ederiz, o tatlı yumuşak anlatımınızla, o koca solona verdiğiniz enerji ve sıcaklığınızla oradaki havayı sımsıcak yaptığınız için bir kez daha çok teşekkür ederiz.
Sizleri tanımaktan çok mutlu olduğumu belitmek isterim , kısacası ben beklediğimden fazlasını almış durumdayım.

jineop 29-11-2011 12:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 883465)
Biz sizlere çok teşekkür ederiz, o tatlı yumuşak anlatımınızla, o koca solona verdiğiniz enerji ve sıcaklığınızla oradaki havayı sımsıcak yaptığınız için bir kez daha çok teşekkür ederiz.
Sizleri tanımaktan çok mutlu olduğumu belitmek isterim , kısacası ben beklediğimden fazlasını almış durumdayım.

Nail abi, sizi görmedim. İnsan bir merhaba der:(

Lilium 29-11-2011 13:02

Sevgili lir, ben sizi gördüm fakat Mine Hanım'ın konuşması devam ediyordu, size seslenip ya da yanınıza gelmem dikkati ya da konuyu dağıtıp saygısızlık yapmak istemedim, dönüş için feribota yetişmem gerektiği içinde toplantı daha bitmeden toplantıyı terk etmek zorunda kaldım sizlere de bir merhaba diyemedim, umarım beni anlayışla karşılarsın.

jineop 29-11-2011 13:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 883475)
Sevgili lir, ben sizi gördüm fakat mine hanımın konuşması devam ediyordu, size seslenip ya da yanınıza gelmem dikkati ya da konuyu dağıtıp saygısızlık yapmak istemedim, dönüş için feribota yetişmem gerektiği içinde toplantı daha bitmeden toplantıyı terk etmek zorunda kaldım sizlere de bir merhaba diyemedim, umarım beni anlayışla karşılarsın.

Bir sonraki toplantıda inşallah. Eşinize selamlar.

kgursan 29-11-2011 17:06

Geldim. Sessizce izledim. Döndüm.

Her şey çok güzeldi. İyi bir organizasyon ve iyi bir eğitimci. Sağolun.

günebakan 29-11-2011 17:42

Daha önce İzmir'de mine hanımın seminerlerine katılmıştım kısmet bir de İstanbulda katılmakmış eşimin göreve yetişmesi nedeni ile semineri yarıda bıraktığım için çok üzüldüm sonuna kadar kalmayı çok isterdim kimseye hoşçakalın diyemedim. Eski dostlarla sohbet edip yenileri ile tanışmayı çok isterdim ama olmadı neyse kısmet bir daha ki sefere. Yine de herşey harika idi çok yararlı bir seminer oldu dilerim tekrarları da olur.

Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler bizler için gerçekten de çok yoruldular emeklerine sağlık. Haklarını helal etsinler
Ayrıca ikramlıklar muhteşemdi umarım tariflerini mutfakta paylaşırlar:)

gelin mumu 30-11-2011 13:11

Öncelikle söz verdiğim halde katılamadığım için bütün üyelerden çok özür dilerim. Katılamama sebebimi belirtmek isterim. Kızım bu sıralar diş çıkardığı için çok ateşlendi üzerine bir de ishal ve istifa olunca kızımı bırakıp gelemedim.
Çekilen fotoğrafları gördüğümde gerçekten çok heyecanlandım, bir de orada olup sizlerle tanışabilseydim bilmem nasıl olurdum. ağaçlar.net'in kalitesi fotoğraflara yansımış. Emeği geçen herkesin ellerine yüreğine sağlık.
Güler Hanım size de çok geçmiş olsun, kendinize iyi bakın.

Feyzan 30-11-2011 20:03

Seminer ile ilgili sorular.

Merhaba.
Mine hanıma, seminerde işlenen konularla ilgili orada soramadığımız soruları hangi bölümde sorabiliriz?
Örneğin; budama.
Teşekkürler

günebakan 30-11-2011 21:36

http://www.agaclar.net/forum/bir-bil...m/18646-28.htm

Burada sorabilirsiniz.

Nariel 30-11-2011 22:44

3 Eklenti(ler)
Tekrardan merhaba herkese;)

Gecikmeli olsa da bu özenli ve öğretici seminerin kameraya yansıyan anlarını sizlere sunmak istiyorum. Galeride bu güne ait bir sayfa bulunmadığı için tümünü buraya yüklüyorum. Birden fazla aynı anda yüklenebildiği için buraya yüklemek daha kolay aslında galeriden.

Tüm emek verenlere teşekkür ediyorum. İşte kardeşimin ve benim makinamızdan yansıyanlar..

Seminerin girişi, yaka kartlarının kapıda dağıtılması ve konukların gelişi.

NOT:Fotoğraf yüklenmesi uzun sürecektir ve pekçok fotoğraf mevcuttur. Sabırsızlanmayınız :)

Nariel 30-11-2011 22:48

5 Eklenti(ler)
Salonumuz yavaş yavaş doluyor.

Nariel 30-11-2011 22:52

5 Eklenti(ler)
Öyle ki, salon dolup taştı, ayakta izleyenler vardı.

Nariel 30-11-2011 22:55

4 Eklenti(ler)
Seminer dikkatle izleniyor.

Nariel 30-11-2011 22:59

5 Eklenti(ler)
Sn. Ankstel açılış konuşmasını ve Mine Hanım'ın davetini gerçekleştiriyor. Mine Hanım büyük bir zevkle anlatımını gerçekleştiriyor.

Nariel 30-11-2011 23:07

5 Eklenti(ler)
Mine Hanım, budaması iyi yapılamamış bir gülü buduyor ve güzel bir forma kavuşturuyor.

Gülü budarken dalların 360 derece birbirini dengelemesi gerektiğini; gülün ortasında hava alacak boşluk kalacağını ve dalların birbiriyle kesişmeyeceğini öğreniyoruz. Ayrıca dalların ucunda çatallanmalar bırakılmayacak, kesilecek.

Nariel 30-11-2011 23:15

5 Eklenti(ler)
Gülümüz budandı.

Ayrıca Mine Hanım yapraklı çeliğin nasıl alınacağını ve yanından yavru çıkarmış bir sukkulent bitkinin yavrusundan nasıl ayrılacağını anlatıyor.

Nariel 30-11-2011 23:22

5 Eklenti(ler)
Verilen aradan da görüntüler sunmak istedim ;) Üyelerimizi yiyecek kuyruğunda beklerken görüyorsunuz. Yiyecekler o kadar lezzetliydi ki, yapanların ellerine sağlık. Herkes afiyetle karnını doyurdu.

nrkrkmz 30-11-2011 23:26

Bir gecikmeli mesajda benden

Kısacık zamana sığdırılmış kocaman bilgiler...
Yine herşey çok güzeldi.

Sevgili Mine hanım,
Ne kadar mutlu oldum sizi tanımaktan. İyiki site yönetimini kırmayıp geldiniz. Katılımcıların tümünün benim gibi bu seminerden çok faydalandığını düşünüyorum.

Sevgili Güler hanım,
Uykusuz gecelerinize heyecanla koşuşturmalarınıza, bizler için kendinizi paralamanıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Bakın ne kadar güzel oldu herşey (birde trafik azizlik etmeseydi bana :-))

Bu organizasyonda yardımlarını esirgemeyen Ankstel'e, Limon'a, Ömer Bey'e, Sariefe'ye, y.yolka'ya, Dr.hegeli'ye, Hozat'a, Patren'e, Tekin Bey'e, Zafer İnandık'lı Bey'e, OSMAN45'e, logolu çantalarımızı için Gönen'den gelen sevgili Lilium'a, sevgili Eser İlhan hanıma,

Hepimizin bir araya gelmesini sağlayan ağaçlar.net'e ve Malina'ya teşekkür ederim.

İyiki varsınız.:-)

Nariel 30-11-2011 23:28

3 Eklenti(ler)
Yiyecekler: Öncesi ve sonrası.

hozat 30-11-2011 23:33

Başarı tesadüf değildir,
26 Kasım İstanbul'da soğuk bir sonbahar havası var,O gün güneşin göz kırpması gibi bir seminer yaşadık. İçimiz ısındı.

Bu sayfaya duygu ve düşüncelerini aktaran, günün yorumunu yapan tüm arkadaşların fikirlerine aynen katılıyorum.

Mükemmel bir organizazyon ile Mine Hanım'ın eşsiz sunumu sonucunda 26 Kasım istanbul semineri hafıza kutumuzdan hiç silemeyeceğimiz bir belge olarak kalacaktır.

TEŞEKKÜRLER MİNE HANIM,

Türk diline olan hakimiyetiniz,
Türkçeyi olması gerektiği gibi kullanarak,dinleyen herkesin anlayabileceği sunumunuz,
monotonluktan uzak, insanı yormayan, ilgiyi ayakta tutan bir ses tonu kullandığınız için.

TEŞEKKÜRLER MİNE HANIM,

Elinize mikrofonu aldığınız anda, salona yayılan pozitif enerjiniz,
erdem sayılan bir tavazuyla:

Gül Teyzenin menekşe yetiştimede sizden daha tecrübeli olabileceğini söylemeniz,
"sizlerden öğreneceğim ne çok şey vardır"diyerek gönülleri okşamanız,

Bizlere seminer konusu ile ilgili konularda baş vuracağımız NURİ MÜRVET hocamızı önerdiğiniz için.

TEŞEKKÜRLER MİNE HANIM,

Bilgi ve tecrübelerinizi aktarırken:
özenle seçtiğiniz görsel malzemeler,
aralara serpiştirdiğiniz espirilerle dinleyenlerin dikkâtini tazlediğiniz,
ve yüzünüzden hiç eksilmeyen güzel tebbesümünüz için.

Anlatım süresi uzun olan seminer ya da konferanslarda:

20 dakika geçince, yanyana oturanlar aralarında konuşmaya başlamıyorsa,
arka sırada oturanlar, çaktırmadan salonu terk etmiyorsa,
gözlere uyku inip başlar öne eğilmiyorsa,

kürsüde profosyonel bir anlatıcı var demektir. O sizdiniz Mine Pakkaner teşekkürler..

Nariel 30-11-2011 23:34

5 Eklenti(ler)
Çekilişte dağıtılan muhteşem bitkiler ve satışa sunulan Agaclar.net logolu el emeği çantalar. (Çantalar için Sn. Lilium'un eline sağlık.)

Nariel 30-11-2011 23:44

3 Eklenti(ler)
Seminerin sonunda sevgili Mine Hanım'a, sitemizin kurucusu Sayın Malina tarafından verilen plaket. Gözlerde mutluluk :)

Nariel 30-11-2011 23:55

5 Eklenti(ler)
Buraya kadar seminerin genel havasını yansıtmaya çalıştım. Şimdi ise katılımcıların portreleriyle devam edeceğim. Herkesin rumuzunu bilemediğim için yorum yapmayacağım. Galeride olsaydı bilenler fotoğrafların altına isimleri yazabilirlerdi ama burada malesef bu mümkün değil.

Nariel 01-12-2011 00:00

5 Eklenti(ler)
Katılımcılarımız, devam ediyor..

Nariel 01-12-2011 00:03

5 Eklenti(ler)
Yaşı küçük olan katılımcılarımız da vardı, ağaç yaş iken eğilir.

Nariel 01-12-2011 00:06

2 Eklenti(ler)
Üyeler-katılımcılar devam..

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025