agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Eğitim Çalışmaları (https://www.agaclar.net/forum/egitim-calismalari/)
-   -   İzmir- Dış Mekan Bitkilerinde Budama Eğitimi (25.12.2010) (https://www.agaclar.net/forum/egitim-calismalari/22790.htm)

Güler 26-12-2010 22:44

İki gündür başlığı okuyorum, öğretici bir toplantı olduğunu biliyorum da ama neler öğrendiniz, bunu da bir an evvel izlemek istiyorum.

Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

omerr 27-12-2010 07:55

Mine hanıma, Memet bey'e ve emeği geçen herkese çok teşekkürler çok güzel bir toplantı oldu

Mine Pakkaner 27-12-2010 17:35

Ben de bütün üyelerimize ve katılımcılara gösterdikleri ilgi için teşekkür ederim. Özellikle sevgili arkadaşımız memet, çok emeği var, sağol memet' çiğim.

memet 27-12-2010 20:39

Videolar için biraz sabredin, bilgisayarım dvdleri okumuyor, yolunu bulunca yükleyeceğim.
Gelemeyenlerin yerine bir izledim. İyi ama, gerçeği kadar olmuyor. Kaçıranların kaybı büyük.

hbayraktar 27-12-2010 21:51

Katılmayı arzuladığım bu eğitimi kaçırdığıma çok üzgünüm, kayıtları izlemekle yetineceğim bu seferlik.

fatmadundar 28-12-2010 12:05

Çok isteyip de katılamadığım için üzgünüm.:(

cemal.S 28-12-2010 20:09

Katılan arkadaşları tebrik ederim. Görüntülerle yetineceğim belki kıyısından köşesinden bir şeyler öğrenirim. Dört gözle bekliyorum.

Selam olsun GÜZEL İZMİRE

Mete Tiren 29-12-2010 14:13

O kadar çok istememe rağmen rahatsızlık dolayısı ile gelemedim

Sagittarius 29-12-2010 15:45

Başta Mine Hanımefendi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok faydalı bir eğitimdi, çok şey öğrendim diyebilirim. Emeğinize sağlık. Eğitimde kullanılan sunum dosyalarının forumda paylaşılmasının hem katılamayanlar hem de katılıp da tekrar göz atmak isteyenler açısından iyi olacağını düşünüyorum. En iyi dileklerimle tekrar teşekkürler.

adavci 30-12-2010 21:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi memet (Mesaj 732282)
Videolar için biraz sabredin, bilgisayarım dvdleri okumuyor, yolunu bulunca yükleyeceğim.
Gelemeyenlerin yerine bir izledim. İyi ama, gerçeği kadar olmuyor. Kaçıranların kaybı büyük.

Sayın memet,Büyük bir sabırsızlıkla sizi bekliyoruz.

vitaminci 30-12-2010 22:35

İlk defa ağaçlar.net'in bir eğitimine katıldım ve çok memnun kaldım. Mine hanıma, Memet bey'e ve emeği geçen herkese çok teşekkürler. ağaçlar.net üyelerin’in yeni yılını kutluyor saygılar sunuyorum.

cemal.S 06-01-2011 21:26

Bekleye bekleye gözlerimiz yoruldu.

Mehmet bey nerelerde acaba.

NazMurat 12-01-2011 21:26

2 Eklenti(ler)
ben de katılmayı çok isteyip de katılamayanlardanım.
sağlık nedeni ile katılamadığım toplantının görüntülerini izlemekle yetineceğim.
Halbuki ne kadar çok istemiştim, hatta hazırlık bile yapmıştım. :)
yeterli sayıda değil belki ama eğitim çalışmasını yapanlara ve katılanlara küçük birer hediye hazırlamıştım.

videoları bekliyoruz Memet Bey

memet 13-01-2011 16:40

Arkadaşlar videoların okunamsıyla ilgil ibir sorunum var, onu çözmeye çalışıyorum biraz vaktimi alıyor .

maybach 05-02-2011 04:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi yaşar kaptan (Mesaj 727098)
Resimdeki dudama şeklinide ögrenme imkanımız olabilirmi

makası eline al bitkiye vermek istedıgın şablonu çıkart kesmeye başla olayları akışına bırak :D
bir seferde başarılacak bir uygulama deyil birkaç sezon çalışılmalı bir birkaç saatlik egitim örnekleme ile zor

yarenimex 09-02-2011 17:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maybach (Mesaj 751865)
makası eline al bitkiye vermek istedıgın şablonu çıkart kesmeye başla olayları akışına bırak :D
bir seferde başarılacak bir uygulama deyil birkaç sezon çalışılmalı bir birkaç saatlik egitim örnekleme ile zor

Sayın Maybach, esprili bir şekilde de olsa söylediğiniz ana prensipte sizinle hemfikirim. Meyve fidanlarını budarken de aynı yöntemi izliyoruz.Önce ağacın şekline göre vermek istediğimiz şekli kafamızda tasarlıyoruz ve ona göre kesim yapıyoruz.Bir kaç sezon da sürüyor. Ancak süs bitkilerinde estetik kaygılar da işin içine gireceği için biraz da bitkilere ilişkin estetik bilgisi sahibi olmak da oldukça yararlı olur diye düşünüyorum.

Doğayla Barış 09-02-2011 18:38

Yararlı bir çalışma ,emeği geçenlere teşekkürler,inşallah Marmaris'te de böyle bir seminer gerçekleşir biz de katılabiliriz.

cem.emir 15-07-2011 14:06

merhaba;

Merhaba;

Sevgili admin ve forum temsilcileri çevre ve orman konularında çevre ve orman il müdürlüğü uzmanlarından her konu hakkında egitimler ayarlayabilirim.İlginizi çeken konu başlıklarını gönderirseniz seve seve yardımcı olabilirim.Mail adresim mcemir@cob.gov.tr

Saygılarımla.

eyyupk 15-07-2011 20:47

teşekkürler arkadaşlar

Tenar11 21-08-2011 12:06

Bu eğitimi bu yılda tekrar düzenleyebilirmiyiz ?

memet 21-08-2011 19:29

Bu seneki eğitim toplantılarımızda umduğumuz katılıma ulaşamadık. Bu sene ben kendi adıma tekrar bu kadar az katılım için toplantı ayarlama konusunda işimden bu kadar fedakarlık etmeyi düşünmüyorum.
Bir sohbet toplantısı yaparız belki, ona da katılımcıların durumuna göre çaba harcamayı isterim.
Sunum yapmak için çok değerli hocalara ricada bulunduk. Çok da mahcup olduk açıkçası.

Toplantılarda ve bu ve başlıklarda toplantılar ve içeriği ile ilgili fikirlerinizi, daha iyi nasıl oluruz diye görüşlerinizi öğrenmek isterim diye ısrar da ettim, kimseden bir tepki alamadım. Çıkardığım sonuç üyelerin bu konuyla ilgisinin zayıf olduğu.
Pazar toplantısı olsun cumartesi çalışıyoruz diyen üyeler için pazar toplantıları yaptık bu üyelerden hiçbirisi katılmadı.
Uzakta olmasın merkezi yerde olsun diyen üyelerde merkezi toplantılara rağbet etmedi.
Urla'daki toplantıya Torbalıdan gelen üyeler olabildi.

FatiHAN 26-09-2011 04:34

Merhaba Mehmet Bey, ben de toplantılar gerçekleşiyor da ben mi kaçırıyorum diye düşünmekteydim. Önceden çok fazla toplantı olurdu ve uzun dönem askerlik yaptığım zamana denk gelmişti. Umarım bende bir gün sivile dönünce katılıcam bu toplantılara diye iç geçirirdim.

Şimdi mesajınızı okuyunca kafamdakiler açıklığa kavuştu. Hayırlısı diyelim. Ben bir daha toplantı olursa katılmak isterim. Bir şeyi çok isteyince olmazmış ya, benimkiside o hesap heralde :S

Umarım işlerinizi daha hızlı ve kolay bir şekilde halledersiniz :D
..........

mrcengel 16-05-2012 07:31

Mehmet bey videolar her halde yüklenemeyecek. Muhakkak önemli bir nedeni olmalı, ancak bir budama mevsimini bende sizde boş geçirdik, inşallah net ve bol kameralı görüntülerle geniş kitlelere ulaşmak hedefiyle iyi çalışmalar.

memet 16-05-2012 07:39

Bu toplantının videosunda bir sorun oldu. Diski çözümleyemedik. Bu nedenle yükleyemedik.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025