![]() |
İzmir, Ünal Kaktüs'e Toplantı (7 Mart 2010)
Urla ve Güzelbaçe'li arkadaşlar 7 Mart pazar günü, Urla, Ünal kaktüs'de toplantı düzenledik.
Saat 12.00 Ünal Kaktüs, Urla'ya giderken, iskele sapağına dönmeden, düz devam edince, bir kilometre kadar sonra sağda. Güzelbahçe'den araba ile gideceklerle buluşalım, birlikte gidelim. Telefonum: 0543 304 40 35 |
inşallah pazar günü görüşürüz
|
Pazar görüşmek üzere o zaman. Yer belirlerseniz buluşabiliriz, ben tam fransızım burada çünkü. Maaile değil mi?
|
Sevgili Bukalemun3 biz de toplantıya katılacağız, istersen sizi de geçerken alalım?
|
Alıntı:
|
Memnun olurum Fatoş hanım. Bizim sitenin kapısında bekleriz sizi.
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar saat ve tarifte ufak bir değişiklik yaptım, tekrar bakın.
Katılım Urla ve Güzelbahçe ile sınırlı değil. İsteyenarkadaşlar gelebilir. Malbman pazara bekliyorum sizi. |
Sevgili memet, çok isterdim ama 15 Mart'a kadar teslim etmem gereken 400 sayfalık bir işin yarısına bile gelmedim henüz. O nedenle maalesef katılmam mümkün değil. Ama bir dahaki toplantıda mutlaka olacağım.
|
Sevgili dostlar, kaç kişi geleceğini belirlememiz için sıralama yapalım mı!.. ne dersiniz?..
1) memet 2) kalambaklı |
Sevgili memet, ağaçlar ve bonsai toplantısını da birlikte yapalım ne dersin!....
|
İşi de getirin sn.malbman, biz de 3-5 sayfasını yapıveririz ...:p
|
Aslında ne iyi olurdu sayın Bukalmeun3.:p:p
|
Alıntı:
|
Bu tip toplantıları yaparken biraz daha şehir içi tercih edilirse çok uygun olur. Ulaşım aracı olmayan üyeler için çok üzücü olabiliyor.
Bizler rahatlıkla gelebiliyoruz ama aracı olmayanlar bu güzel faaliyetleri kaçırıyorlar. |
Öyleyse aracı olanlar olmayanları da toplayacak giderken:p:p
|
İsmail ağabeyim maalesef toplantıya bende katılamayacağım. Aynı gün Pembe Domates Ağı toplantısı var. Orada olmam gerek.
|
Bunu genel toplantı olarak değil, bir mahalle toplantısı olarak düşündük o yüzden genel duyuru da yapmadık.
|
Bu konuda aslında istekliydim fakat menemen-urla yolculuğunu gözüm kestiremedi pek:( Umarım bi başka sefere..
|
1) memet
2) kalambaklı 3) envor (aksilik olmazsa-genelde oluyor da :) ) |
1) memet
2) kalambaklı 3) envor (aksilik olmazsa-genelde oluyor da ) 4) çekirdek (aksilik olmazsa-hep oluyor da) |
1) memet
2) kalambaklı 3) envor 4) çekirdek 5) Bukelemun3 6) Fatoş 7) Gül Batur 8) fatmadundar Görüşmek üzere. |
Eğer gelecek olan arkadaşlarda yer kirazı ve güvey feneri tohumu olan varsa benim için birkaç tane getirebilir mi?
|
Ağaçlar.net de ilk toplantım olacak:)) Bir engelim çıkmazsa ben de geliyorum. Saygılar.
|
Merhaba
1) memet
2) kalambaklı 3) envor 4) çekirdek 5) Bukelemun3 6) Fatoş 7) Gül Batur 8) fatmadundar 9) arıkuşu Görüşmek umuduyla.. |
Katılacak arkadaşların herhangibir ulaşım sorununda araması için telefonum;
0543 304 40 35 |
Değerli Urla' lı üyelerimiz, burnumuzun dibinde toplantı yapılıyor ve sizlerden hiç ses seda yok.:o
Gelen misafirlerimize yardımcı olmak için öncelikle sizler gelmelisiniz.:( |
Güzel bir toplantı olacak. Bol güneşli bol sohbetli geçmesi dileğiyle... :)
|
Sayın zelish, toplantımız kaktüs serasında olacağı için, çiçeklere bakmaktan bıkılır ve inşallah sohbete sıra gelir.
Saygılar, |
Eşim kaktüs hastası, bol fotoğraf çekin lütfen. En yakın İzmir seyahatimizde Urla ya uğramadan dönmeyeceğim.
Bu arada pasta börekleri de unutmayalım. :D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025