![]() |
Hoş geldiniz :)
|
Jilber bey,
Malesef bir çoğumuz çok istememize rağmen seminere katılamadık. Vereceğiniz değerli bilgileri merakla bekliyoruz. |
Alıntı:
|
Sayın Jilber Barutçiyan'ın, Digitürk showmex kanalında, bu akşam saat 22.30 da mantarlarla ilgili, Evren Doğru ile canlı yayından bir söyleşisi olacak.
İzlemek isteyenlere duyurulur.:) |
Toplantılar herkese açıktır...
|
Arkadaşlar toplantıda çekilen fotoları paylaşmadınız mı?Ayrıca 21 inde olcak gezimiz hakkında bir karara varıldımı nereye gidilceği ve saati hakkında?
|
Çekinmeyin, mantarlar her yerde!
Mantarla ilgilenmeye yeni başlayan kişiler olarak, genelde çekingenlik geliştirenler de olduğunu düşünüyorum. Yani riski görüp de mantar konusunda bilgisini ilerletmek yerine uzak durmayı düşünenler için mantardan kaçış olmadığını belirtmek isterim.
Jilber toplantıda her nefeste en azından 1.000.000.000 (bir milyar) mantar sporunu içimize çekip, tekrar dışarı üflediğimizi de söyledi. Onlar her yerde! :) Her ne kadar tanışma toplantımızda ilgi alanımız makro mantarlar olarak sınırlanmış olsa da mantarlar ailesi bitkiler aleminden çok daha fazla türe sahip olduğundan mantarları anlamak için diğerleri hakkında da biraz bilgi sahibi olmanın zararı olmaz diyerekten buraya da bakmanızı öneririm. Jilber'in yine toplantıda söylediği gibi bizim mantarın kendisi ve hepsi bu ,dediğimiz yapılar, aslında mantarların meyveleri. Mantarın kendisi ile tanışmak için sporları, hifleri de iyi tanımamız gerek sanırım. Jilber konuşmasının başında anlatmıştı. Hatırlatmak istedim. gece mantarla ve mantar dostları ile tanıştığına memnun, forum kişisi! |
Uygulamalı toplantının pazar günü olması mümkün değil mi acaba? Cumartesi çalışan çok var, ben de dahil olmak üzere. Pazar sanırım herkes için daha rahat olur.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Detaylar belli olduktan sonra, 18 Kasım çarşamba günü, saha eğitimi duyurusu yapılacak, diye.:) Bu gün Jilber bey ile konuştum. Çok büyük ihtimal Belgrad ormanı olacak. Kendisi bize harita yollamaktan da bahsetti, buluşma yeri için. Bu gün bir tanıdıklarının vefatından dolayı, uygun olmayabilirler ama, yarına, saat ve buluşma yeri gibi detaylar netleşir. Sonuç olarak, 21 Kasım 2009 cumartesi sabahı olacağı kesin, sadece saat ve buluşma yeri detayı belirlenecek.:) Alıntı:
Çünkü Jilber bey, pazar günleri, bir tur şirketinin ayarladığı program dahilinde ücretli mantar eğitimi veriyor. |
Alıntı:
Saat, fiyat, toplanma yeri... Koşulları nedeniyle, pazar günü toplantısına katılmak isteyenler olabilir. |
Alıntı:
Yarın, tur firması ile ilgili iletişim bilgilerini de verecek detaylarla birlikte. Duyurunun altına ekleyeceğim.:) Hatta; Üyelerimiz cumartesi günü kendi imkanları ile gidecek ancak, eğer isterlerse tur firmasını ararlar ve talep de çok olursa, cumartesi bile ücretli araç sağlanabilir, tur firması tarafından. Diye, fikir bile yürüttük.:) |
Günaydın,
Mantar toplantısına esimle birlikte katıldık ve yanlış bildiğimiz veya bilmediğimiz çok şey öğrendik. tekrar teşekkür ederiz. Bu cumartesi saha eğitimine de gelmek istiyoruz fakat maalesef kendi imkanlarımızla gelemiyoruz. Eğer bir araç organize edilebilirse biz de katılmayı çok isteriz. |
Alıntı:
gece |
Arkadaşlar,
Ben yeni üye oldum.Mantar toplama etkinliğinizi çok beyendim.Oğlumla birlikte yeni yapılacak diğer bir etkinliğe katılmak çok isterim.Resimler çok güzel.Bilgilenmekte.. |
Alıntı:
Sayın İERSASMAZ; Ağaçlar net ailesinin etkinlikleri ve toplantıları oldukça çok olur toplantılar ve eğitim sayfalarımızdan takip edebilirsiniz. Sizden özel istirhamım hepimizin kendimizi küçük bilgilerle tanıttığımız bir sayfamız var ziyaret ederseniz sizi tanımış oluruz. Hoş geldiniz. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025