![]() |
Geç yazabilidim anca fırsatım oldu.
güzel bir gündü. Sizlerle tanışmak eski arkadaşları görmek, fikir alışverişi yapmak çok keyifvericiydi. Her nekadar gece gelip uyumadan son anda yetişsemde toplantıya hepinizin başını ağrıtacak kadar çok konuştum biliyorum. |
Birarada olmak ve bilgilenmek güzeldi. Ben mantar meşesine hayran kaldım. Muhteşem bir dokusu vardı.
|
Tüh kaçırdık güzelim eğitimi. Keyifli ve paylaşımlı günler sizinle olsun dostlar.
:) |
Sevgili Zeynep, yüzündeki tebessüm ve gözlerindeki ışık, ne yazın kadar, ne de sözlerin kadar etkili olabilirdi duygularını ifade de ... Tebessüm ile okudum yazını ...
Aklımda az önce okuduğum sayın asumandilek' in yazısı... Herşey çorba oldu tümden... Konuş, anlat, söyle veya yaz, zaman sınırsız değil, ... :D |
Sayın jada
Toplantı ve sonrasına ait en cok resim sizde, bizlerle paylaşırmısınız acaba. |
5 Eklenti(ler)
Sevgili Birol :) Hem sizin yerinize gülerim, hem arada laf sokar, susmayın derim hem de çaktırmadan fotoğraf çekerim :p:p Nasılım ama:D:D
|
5 Eklenti(ler)
Fidanlıktan sonra gittiğimiz yer çok güzeldi...
|
5 Eklenti(ler)
Ben çok eğlendim, mutlu oldum, gerek önceden tanıdığımız arkadaşlarımız gerek yeni tanıdıklarımız tüm samimiyetimizi ortaya koyduk...
|
5 Eklenti(ler)
Fotoğraflara devam....
|
Alıntı:
|
Oooh oh...resimleri doldurun iyice, çileden çıkarın beni.
Birol Bey, bilgilendirme için çok teşekkür ederim, orada olamasam da kenarından, köşesinden bilgi edinmiş oldum. Acemifüsun, hoşgeldiniz ve size de teşekkür ederim, ufak tekek kenarda kalmış bilgileri de sizden edinmiş oldum. 4.Tekilkişi ve TuruncuHis, ikinizin de yazım tarzı gülümsetiyor beni, büyük bir keyifle okuyorum yazdıklarınızı. |
Sevgili Ülker
Sizin eksikliğiniz hissediliyor toplantılarda, ,içten samimi sohbetiniz ve pırıl pırıl gülümsemeniz hissettiriyor kendini... |
Ülker sen niye kayıplardasın?
Sergi açılışına da gelmedin. İlk toplantıda görüşmek umuduyla... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Birol Bey, çok teşekkür ederim, yüreğime su serptiniz.
Acemifüsun, toplantıda görüşmek üzere. TuruncuHis, sergide vardım, ama iş tempom çok yoğun olduğu için 1 saat geç gittim. İşte ispatı; ( Fotoğrafı Mine Hanım çekti, gerisini resimleri boyutlandırdığımda ilgili alana koyacağım.) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025