agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Eğitim Çalışmaları (https://www.agaclar.net/forum/egitim-calismalari/)
-   -   Selluka (vigna caracalla) eğitim toplantısı, İzmir (25 nisan 2009) (https://www.agaclar.net/forum/egitim-calismalari/15076.htm)

Nail Sarı 30-04-2009 16:48

Toplantıya katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bilgi paylaştıkça, tohumda paylaştıkça çoğalır. Elimizden geldiğince paylaşalım. Yaz dönemi yapılacak toplantıları Tarihi Havagazı Fabrikasındaki kafede devam ettirebilir miyiz? Fikir olarak aklıma geldi :)

fatmadundar 30-04-2009 18:08

Eğer pazar günü olabilecekse de daha iyi olur.

malbman 30-04-2009 18:48

Arkadaşlar yazın Pazar günleri toplanacak eleman bulmak biraz zor olabilir. Malum bir İzmirliler kendimize Çeşme diye bir yer yapmışız. Yazları, özellkile de pazar günleri orada olmayı pek severiz de, ondan dedim:D:D

TuruncuHis 30-04-2009 18:54

Birol bey,
Biz amele pazarında sizi bekliyoruz zaten:D
Toplantı yeri ve günü bana her koşulda uyar. Zira şehrin nöbetçisiyim. Günler uzadığı için saati ileriye atılabilirse çalışanlar için daha mı kolay olur acaba?

Birol 30-04-2009 19:42

Nail bey.
Paylaştığınız selluka ve pembe domates tohumları için tekrar teşekkür ederim.
Sevgili TuruncuHis.
Amele pazarında ücretler pahalı bize bedava eleman lazım.:D:D

Birol 30-04-2009 19:47

Toplantı yeri aracların park edebileceği bir yer olsa cok iyi olur. Bitki dostları ciceklerini elde getirebilir ama ben ağaçsever olarak dalından topladığım meyveleri getirmede zorlanabilirim.:)

dkp 30-04-2009 23:40

Bonsai gurubu ile sabah orman fidanlığına misafir olduk, Selluka'ları görünce çok hoşumuza gitti.
Karşıyaka'da bir okul , valiliğin destekleri ve orman fidanlığının katkıları ile Selluka yetiştiriyormuş ve bu konuda yardıma açık olduklarını belittiler.
Sahip olacağım topumlarımı nasıl değerlendirmem gerektiğini artık biliyorum..:D
Birol bey, hiç zorlanmayın, biz size (bahçeye) geliriz..;)
Sevgili TuruncuHis, (genel sekreter olarak) toplantı tutanağını yayınlamış,süpersin.:D
Bende dostlarımla birlikte güzel bir gün geçirmekten dolayı mutlu olduğumu belirteyim.
Gözlerimiz diğer dostlarımızı da aradı(Gül teyzemiz, Fatma Hanım, penelope).:p
Birol Bey'in bahçesine ne zaman gidiyoruz ?
Bir dakika daha davet bile edilmedik değil mi ?

TuruncuHis 01-05-2009 00:10

Sayın dkp,

Biz en baştan kendimizi davet ettirmiştik zaten. Karın tokluğuna çalışacağız dedik ama meyveleri yağmala dahil buna:D
Zaten amelenin yemeği ne olacak? İki tuğladan ocak yaptık mı tamam. Nevaleler bizden zaten;)
Hele o gün övdüğünüz şeftali için ayrıca gidilmeli.
Ben amele pazarı derken şunu kastetmiştim. Hani kalabalık olabiliriz ya; toplu halde gitmek için bir araca doluşur ameleler. O açıdan :)
Yine yağış geliyor; havaya göre program yapalım. Tabi olmazsa olmaz tohum, fide ve çelikleri seçip, Birol beyin beğenisine sunarak yanımıza alalım.
Yahu gerçekten fazla mı arsız oldum ben. Bitki sevdası böyle yaptı beni. Birol bey ısrar edin bize de, daha fazla utanmayalım :D

Birol 01-05-2009 08:45

Sevgili dkp
Ogün bahcenin genel durumunu izah ederek davet etmiştim yanılmıyorsam.
Sevgili TuruncuHis
Bu mevsimde yağmalanacak fazla meyve yok onun için şanslımıyım nee.:D
Planı sevgili dkp yapacaktı, hava durumunu gözardı etmeyin. Ne kadar kalabalık olursa o kadar hediye demek ( Herkes kendine özgü bi bitki dikecek ya o acıdan hediye.:D ) İzmir grubu hadi iş başına, bu arada gül teyze ve selcuk44 beyle tanışma fırsatım olmadı inşallah bahcede onlarlada tanışma fırsatım olur.Sevgili TuruncuHis Bahsettiğim şeftaliler Temmuz sonuna doğru oluyor o zaman ayrı bir plan yapılır Övdüğüm kadar varmıymış kendiniz test edersiniz. Ben malımdan eminim.:D Hadi rahatla bak zorluyorum gelmeniz için.:D

Birol 01-05-2009 09:07

Arkadaşlar O gün toplantıya gelemiyen arkadaşlarıda davet ediyorum, beraber bir kır havası alırız.Yalnız tek korkum beklentilerin yüksek olması. Tekrar söylüyorum ''Bahce adayı bir tarla'' geleceğiniz yer. Ona göre gelin, hatta peyzaj bahce düzenleme bölümünden tarlanın genel durumunu görün ona göre gelin derim ben. Hoşçakalın.

Birol 11-05-2009 07:51

1 Eklenti(ler)
Nail Beyin verdiği 3 adet sellukadan bir tanesi gözünü actı.

malbman 11-05-2009 08:09

Gözünüz aydın Birol bey. Sizin bahçeye çok yakışacak.

Birol 11-05-2009 09:01

Teşekkür ederim sayın malbman
Biraz daha büyüsün uygun bir yer bulup dikmek istiyorum ama, inşaat işleri devam ettiğinden korkuyorum da, bilmeden biri koparacak diye.

Birol 11-05-2009 09:04

Sevgili malbman
Kirazlar olmak üzere haber vereyim dedim.;)

mersinmarina 28-10-2009 00:33

keske benımde olsa

Mr_izmir 28-10-2009 10:45

Aynen bende istiyorum selluka tohumu :(

kalambaklı 28-10-2009 14:15

Aynen bende istiyorum selluka tohumu
Ateş dikeni bonsai adayını sağlıklı olarak baktığına ikna olursam sana bir adet fide göndereceğim.
Sevgiler,

Mr_izmir 31-10-2009 05:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kalambaklı (Mesaj 523907)
Aynen bende istiyorum selluka tohumu
Ateş dikeni bonsai adayını sağlıklı olarak baktığına ikna olursam sana bir adet fide göndereceğim.
Sevgiler,

Abi Bonsai iyi durumda ama biraz pas bırakmış tellerden balkona.Annemin hışmına uğradık.Bakır nasıl pas bıraktı onu da anlamadım gerçi ama böyle yaramazlıkları tekrarlamazsa başına bişey gelmez herhalde. :) Şaka şaka hediye o gözüm gibi bakarım.Arada sen varsın.Aslında daha büyük bir saksıya alıyım diyordum ben ,hızlı gelişsin diye ama sen orada kalsın diyince hiç ellemedim bile.Aynen verdiğin gibi.Biraz zaman geçsin fotoğraflıyıp atölye çalışması konusuna eklerim.Sen selluka tohumlarından haber ver.Zaten bu selluka tohumları yüzünden Mine Hanım'dan fırça yedik.Bide sen yapma yahu :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025