![]() |
Sanırım ben de orada olabileceğim...mine hanıma şimdiden kocaman teşekkürler :)
ışık ile... |
Merhaba,ben de katılacağım.
|
Merhabalar!
Eminim Mine hanımın sunumlarının çok faydalı olacağı toplantıda arkadaşlarımız bilgi paylaşımını en üst düzeyde yaşayacaklar. Zamanıma uymadığı için aranızda olamadığım için üzüldüm doğrusu. Oysa Birgideki tolantıda sevgili Penelophe açıkladığında kesin katılırım diye düşünmüştüm. İş işi gösteriyor derler ya öyle birşey. Mine Pakkanere soralım sayfamız dan hepimiz inanıyorum çok faydalanıyoruz. Öğreneceğimiz çok şey olduğununda farkındayım. Katılan arkadaşlardan istirhamım bol fotoğraf çekerek bizleri görsel olarak bilgilendirmeleri. Bonsai fotoğraflarınıda bekliyoruz ona göre. Uygulmalı toplantıların öğrenmekteki yeri bir başka olsa gerek. Uzaktan bile olsa sizleri izlemek güzel olacak. Başta Mine hanım olmak üzere katılan tüm arkadaşlarıma selam olsun. Saygıyla. |
Bir aksilik olmazsa inşaallah, elim dolu gelmek istiyorum. Arkadaşlar mutlaka bitki değiş tokuşumuz da olacaktır. Poşetlerinizle gelmeyi unutmayın !
|
Zahmet olmazsa bir arkadaşımız, gelmeyi plânlayan arkadaşların bir listesini dökebilir mi?
|
Kazım Polat
Turuncu his Penelophe Fatma Dündar Saior499 Dkp Cihan as Ulker Nail SARI Koyuyeşil Nazlı06 Smeral Farezya Süheyla Tampest Malbman Bİlun NBK Mayranci Leylim Günebakan Yoldaş Gravel Denizce City35 Fizikçi HÜlya35 Kazımpolat Bu arkadaşlar isimlerini forumda yazan arkadaşlarımız. Bana telefonla ulaşıp, geleceklerini söyleyen arkadaşlarımız da bu kadar var. Bazı üyelerimiz grup olarak, bazı üyelerimiz de arkadaşlarıyla birlikte geleceklerini söylediler. Bunun dışında toplantımızın devamındaki bonsai atölyesine de katılacak arkadaşlar bu listede görünmüyor. |
Bu toplantıda katılım rekoru kırabiliriz o halde:p
|
Sormamdaki maksat, getirmeyi düşündüğüm Osmanlı çilekleri içindi.:D
|
Alıntı:
|
Güler hanım bu durumda çilekleri kamyon, römork, taşıyıcı ile getirmeniz gerekebilir. Çilek dağıtma gizli örgütü kurmanız gerekebilir. Sanırım, listede adı olmadan , geleceklerini beyan edenler, listenin iki katı kadar olacak.
|
teşekkürler Mine Hanım;
Birgi gezisinden bu yana bu eğitimi iple çekiyorduk. Ben ve eşim katılacağız. şimdiden çok teşekkürler |
memet bey, arabam Honda civic. Bagajına bir koli Mine hanım için, on-onbeş kadar Dkp için koyduktan sonra, sanırım 75-100 kök kadar da dağıtıma getirebilirim.
Başka arkadaşlara da, başka çiçek sözüm var. İnşallah kar filan olmaz da rahat gelebilirim. Hava bozuk olursa Oğuz tek başıma yollamaz, o da gelir. Peki o da gelirse, ön koltukta o olacağına göre oraya çiçek koyacak yer kalmayacak değil mi? :p:p |
O salona sığacak mıyız :dilli:
|
Gelmek isteyenlere bir kolaylık yapayım istedim.
Google earth adlı programı açıyorsunuz veya internetten şu adrese giriyorsunuz http://maps.google.com/ buraların arama kısımlarına 38 26 06.77 27 08 34.01 girip tamamlıyorsunuz ve gitmeniz gereken binayı görüyorsunuz buradan kendinize göre bir plan kurabilrisiniz. 38 26 06.77N 27 08 34.01E gps koordinatlarıdır. Selamlar Listenin son halini şöyle yazalım Kazım Polat Turuncu his Penelophe Fatma Dündar Saior499 Dkp Cihan as Ulker Nail SARI Koyuyeşil Nazlı06 Smeral Farezya Süheyla Tampest Malbman Bİlun NBK Mayranci Leylim Günebakan Yoldaş Gravel Denizce City35 Fizikçi HÜlya35 Kazımpolat Magpie Auguste |
ya benm limon bi toprak bi dal kaldı getirsem acaba ölü mü canlı mı anlaşılır mı :( çok üzülüyorum ??????
|
Getirin bir bakalım :)
|
Sayın Mine hanım, benim Osmanlı çileklerimde de bir hastalık (!) belirtisi var, acaba teşhis için yüzellitane getirsem yeter mi? ;)
|
Güler Abla yetmez bence. sen onların hepsini söküp getir en iyisi biz bir inceleyelim olur mu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Böylece geçmiş tarihli agaclar.net toplantılarını izleyebileceksiniz. Bonsaisan bir süredir çok yoğundu. Uygun zamanda iletecektir... |
Beni de ekleyin lütfen.
|
Alıntı:
|
Kazım Polat
Turuncu his Penelophe Fatma Dündar Saior499 Dkp Cihan as Ulker Nail SARI Koyuyeşil Nazlı06 Smeral Farezya Süheyla Tampest Malbman Bİlun NBK Mayranci Leylim Günebakan Yoldaş Gravel Denizce City35 Fizikçi HÜlya35 Kazımpolat Magpie Auguste Yldz35 ve eşi Sevilozcan Selcuk44 Mine Guler Ayrıca üyemiz olmayan bazı katılımcılar da aramızda bulunacaklar. |
Özellikle ben ailecek gelmeyi düşünüyorum:)
|
Kazım Polat
Turuncu his Penelophe Fatma Dündar Saior499 Dkp Cihan as Ulker Nail SARI Koyuyeşil Nazlı06 Smeral Farezya Süheyla Tampest Malbman Bİlun NBK Mayranci Leylim Günebakan (Ailecek) Yoldaş Gravel Denizce City35 Fizikçi HÜlya35 Kazımpolat Magpie Auguste Ylz 35 ve Eşi. Sevilozcan Selcuk44 Mine Guler Hey maşallah gruba bakın gruba. Güzel İzmirliler rekora koşuyor. Siz 4 Nisanda İstanbulluları da görürsünüz bakalım kim çokmuş. Selam olsun hepinize. |
Kazım Polat
Turuncu his Penelophe Fatma Dündar Saior499 Dkp Cihan as Ulker Nail SARI Koyuyeşil Nazlı06 Smeral Farezya Süheyla Tampest Malbman Bİlun NBK Mayranci Leylim Günebakan (Ailecek) Yoldaş Gravel Denizce City35 Fizikçi HÜlya35 Magpie Auguste Ylz 35 ve Eşi. Sevilozcan Selcuk44 Mine Guler Sayın kazım polat iki defa yazılmış, gözüme ilişti düzelteyim dedim, bu arada da siz sevgili arkadaşlara aranızda olamamanın üzüntüsü ile sizlere iyi toplantılar dilerim, |
toplantıya katılım
Listeye beni de ekleyebilir misiniz?
|
Kıskanmayın cemal bey, çalışın sizin de olur.
|
İnşallah istanbuldakine bir aksilik olmazsa katılacağım.
İzmir e kolay gelsin |
Büyük bir ihtimal ile bende katılacağım. İlk katılımım olacak, heyecanla bekliyorum. Lütfen listeye ekleyebilirmisiniz.
|
Merhaba arkadaşlar,
İşlerimin yoğunluğu sebebiyle sitemizden biraz uzak kaldım. Ancak iki gün önce almış olduğum mail beni çok mutlu etti. Mine hanım yarın ki eğitiminize bende katılmak isterim ancak şunu öğrenmek istiyorum bu toplantı profesyonellere mi yönelik? Yoksa benim gibi bu işi severek amatörce yapanlarada katılabiliyormu? Yanıt alabilirsem çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla... |
Eğitimimiz amatör profesyonel katılmak isteyen herkese açıktır. Özellikle amatörlerin faydalanmasını diliyorum.
|
Kazım Polat
Turuncu his Penelophe Fatma Dündar Saior499 Dkp Cihan as Ulker Nail SARI Koyuyeşil Nazlı06 Smeral Farezya Süheyla Tampest Malbman Bİlun NBK Mayranci Leylim Günebakan (Ailecek) Yoldaş Gravel Denizce City35 Fizikçi HÜlya35 Magpie Auguste Ylz 35 ve Eşi. Sevilozcan Selcuk44 Mine Guler Aycan Adaada Papatya2 ...................... Buradaki katılımcı listesinde isim bulunup bulunmaması katılım şartı değildir. Zaten üyemiz olmadığı için listede adı yazmayan katılımcılarımız da olacak. :) |
Kazım Polat
Turuncu his Penelophe Fatma Dündar Saior499 Dkp Cihan as Ulker Nail SARI Koyuyeşil Nazlı06 Smeral Farezya Süheyla Tampest Malbman Bİlun NBK Mayranci Leylim Günebakan (Ailecek) Yoldaş Gravel Denizce City35 Fizikçi HÜlya35 Magpie Auguste Ylz 35 ve Eşi. Sevilozcan Selcuk44 Mine Guler Aycan Adaada Papatya2 Celal ve Rana Sungur Aziz ve Gülser Gerzeli Son durum.;) |
Gül teyze eksik bu listede
Kazım Polat Turuncu his Penelophe Fatma Dündar Saior499 Dkp Cihan as Ulker Nail SARI Koyuyeşil Nazlı06 Smeral Farezya Süheyla Tampest Malbman Bİlun NBK Mayranci Leylim Günebakan (Ailecek) Yoldaş Gravel Denizce City35 Fizikçi HÜlya35 Magpie Auguste Ylz 35 ve Eşi. Sevilozcan Selcuk44 Mine Guler Aycan Adaada Papatya2 Celal ve Rana Sungur Aziz ve Gülser Gerzeli Gül Batur |
Biraz evvel nazlı06 telefonla aradı. Gribi atlatamadığı için gelemiyormuş. Sanıyorum Kazim Polat arkadaşımız da rahatsızlanmış.
Ben de 180 adet çilek hazırlayabildim. 50+15+10+5 sahipli, diğerleri toplantıda dağıtılacak. |
Belki bu gece bir mucize olur...,
ayın 28'i hem cumartesiyi hem pazartesiyi kaplar olurmuş..... Her milyon yılda bir olurmuş bu mucize, bu yıla denk gelmiş... Ve ben de katılabilir olurmuşum.. |
Çekirdek, umarım olur o mucize..
|
Merhabalar arkadaşlar..
İlk defa düzenlenen ''Bitki Bakım Eğitimi Toplantısı'' 14:30 gibi bitti. Her şey mükemmeldi. Bu toplantı, agaclar.net in yaptığı en yüksek katılımlı ve en verimli toplantı oldu, en son 74 kişi saydım.:) Sanal bir ortam aracılığıyla bu kadar birbirine benzeyen insanı bir araya getiren Malina, övgüden hoşlanmadığını biliyorum ama gerçekten bizi kocaman bir aile yaptığın için çok teşekkürler.. Mine Hanım'a, bizler için birçok fedakarlıkta bulunarak yaptığı bu eğitim için çok çok teşekkür ediyorum. Soluk bile almadan anlattı, ne kadar çok şey verebilirsem o kadar iyidir mantığıyla, kısıtlı zamanda, bir çok konuda bilgilendirdi bizi. Anlatımı çok hoş ve dinlendiriciydi, ben bazen konusu olduğunda diyorum, Mine Hanım 10 yıl konuşsa, 10 yıl dinlerim ben. :) Çok teşekkürler Mine Hanım. Güler Hanım ve Oğuz Bey, İzmir'e güleryüz ve güneş ve çilek ve sardunya ve sevgi getirdiler.:) İstanbul'dan kalkıp geldiler ve bizi çok mutlu ettiler. Herşey için çok ama çok teşekkürler.. Yoldasınız şimdi, Güler Hanım, Oğuz Bey'e sorun bakalım Uşak'a kaç km kalmış.:D Bu seferlik affedin beni, Nisan'da çıkarırız bunun acısını.. Toplantıya katılan bütün arkadaşlarım, hepinize kendi adıma teşekkür ediyorum, herşey çok güzeldi. Birçoğunuzla tanışamadık zaman yetersizliğinden maalesef ama bundan sonraki toplantılara diyelim.:) Üzüldüğüm tek nokta ise şu oldu, bu toplantı baştan sona videoya alınması gereken bir toplantıydı bence. Forumda biryerlerde toplantının kayıt edileceği ile ilgili birşeyler okumuştum sanırım (yanlış hatırlıyor da olabilirim), bu yüzden kamera almadım yanıma ama video kaydı yapılmadı. Arada fotoğraf makinasının kamerasıyla çekim yaptım ama yanımda yetersiz bellek olduğu için fotoğraflara ağırlık verdim. Videolar kısa kısa ama toplantının nasıl geçtiğiyle ilgili bir izlenim verebilir sizlere. Youtube'a yükleyip, link veririm.:) Malina, fotoğrafları foruma mı yükleyeyim? Herşey için, herkese teşekkürler.. |
Benim içinde çok yararlı bir toplantı oldu Mine hanıma bilgilendirmeleri için teşekkürler toplantıyı düzenleyen herkese'de çok teşekkür ederim:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025