![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#11 |
Moderatör
|
Keşke gelebilseniz, çok sevinirdik. Ama bütün bu haklardan yararlanmak için illâ ki burada olmanız da şart değil. Örneğin: agaclar.net logolu el emeği çantalarımızdan isterseniz 20.00 TL. mukabilinde adresinize gönderebiliriz. ![]() Doğa için çal DVD. lerinden de gönderebilme imkânımız mevcut hem de ücretsiz. ![]() (elimizde mevcut olan) Dün akşam eve Perpa'dan hayli geç döndüm, biraz da üşümüştüm. Hemen bir asprin aldım. Akşam yemeği hazırlarken bir taraftan da gülüyordum. İstanbul grubu olarak herhangi bir etkinlik yapmaya karar verdiğimizde, bir hafta evvelinden başlarım " aman Allahım hava güzel olsun, yağmurlu olmasın" diye. Arkadaşlar da buna alıştılar, hep bana takılırlar. Hatta eşim de onlara uyar, " merak etme, ben yukarısı ile anlaştım hava güzel olacak o gün " diye bana takılır. İki gündür ben bu dualarıma yine başladım tabii, ama arkadaşımız ankstel herhalde benim bu olayıma hiç şahit olmadı. Hayretle, ikide bir bana " Güler Hanım siz hiç merak etmeyin, yağmur da olsa kar da olsa Perpa'da yapılan etkinlikler için bir şey değişmez" deyip duruyor. Onun bu hali aklıma geldikçe gülüyorum. Hoş, ona mı gülmeli yoksa benim bu davranışlarıma mı, o da düşünmeye değer aslında. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|