![]() |
Domateslerimin türünü öğrenmek istiyorum.
3 Eklenti(ler)
Önceki paylaşımlarda edindiğim tohumlardan geçen yıl üretim yapmıştım.
Ancak, edindiğim tür ile yetiştirdiğim arasında fark olduğunu düşünüyordum. Bu yıl aynı domatesleri tekrar ektim. Fikrim değişmedi. Aşağıda resimlerini yüklediğim türler : İpek Domates, Hafize Baliç Pembesi, Alakır Etlisi. Resim sıralamasını yazdığım sırayla yapmadım. Bu türleri yetiştiren ya da tanıyan üyelerden yardım istiyorum. (1. Resim bu tür, ikinci resim şu tür gibi ) Eklenti 725341 Resim 1 Eklenti 725342 Resim 2 Eklenti 725343 Resim 3 İlginiz için teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Üçü de farklı mı kesin. Farklı ise hafize baliç te aşırı dilimlenme olmuyor, sanki 3. resim olabilir.
|
Kesinlikle farklı. Geçen yıl hiç birini örnek resimlerindekilere benzetemediğim için bu yıl paylaşıma katılmadım.
Geçen yıl bohçaladığım çiçeklerin tohumlarını alıp, tekrar ektim. Sonuçlar yukarıda. Hata yapmamak adına soruyorum. Biri bile bir türe ait ise onu saklayacağım. |
Kızarsınlar da bakalım tekrar. Hafize baliç tohumumuz bol.
|
% bi milyon Alakır Etlisi olmadıklarına eminim. 1-2 İpek Domates çeşidini bilmediğim için olabilir diye düşünüyorum. Eğer eminseniz içinde Hafize Baliç olduğuna ona en benzeyeni ise 3 numara.
|
Alıntı:
|
Domateslerin cinsi nedir?
2 Eklenti(ler)
Bilen var mı?
|
Üstteki resimdeki çizgili istanbul'a benziyor.
|
Teşekkür ederim. Gönderen kişi ilk fotoğraftakinin ismini bilmiyor. İkincisine de Brad's Atomic dedi ama bunun şekli daha değişik geldi bana
|
Alttaki Speckled Roman. Etkinlikte dağıtıldı (bahcedenn)
|
Çok teşekkür ederim
|
tiny tim midir?http://www.agaclar.net/forum/attachm....18.00-1-.jpeg
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025