![]() |
|
![]() |
#1741 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-05-2011
|
hepsi çok güzel,elinize gönlünüze sağlık, bende bu sene kendime yeni bir uğraş bulup balkon bahçeçiliğine adım atmaya çalışıyorum camekanlı balkonumda biber , salkım domates,ayçiçeği,kabak çiçeği,süt kabağı, çilek ve patetes yetiştirmeye çalışıyorum.Fakat Red Robin Domates fidesi arıyorum ve bulamadım. gdosuz ve organik olanını nereden bulurum acaba yardımcı olurmusunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
41 kere maşallah, elinize sağlık. Çok güzel gözüküyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2011
|
Red robinler cok yavas mi buyuyor acaba yoksa hava kapali ondan mi yavasladi? Dun saksidaki butun fideleri bahceye diktim. O kadarda ugrasmistim ki saksilarla butun cabalarim bosa gitti insallah bahcede verimli olurda emeklerimin karsiligini alirim herseyi unuturum. Cocuk sevgisi gibi bir duygu emek veriyorsun ugrasiyorsun sabrediyorsun yoruluyorsun ve bir tane meyveyle herseyi unutuyorsun..Merakla bekliyorum bakalim neler olucak bahcede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Şebnem Mircan bence dışarı almanız çok iyi olmuş benim içeride durgunlaşan rr balkona alınca coştu. ![]() ![]() ![]() Uzun bir aradan sonra nihayet yükleyebildim.Sevgili Malbman'ın gönderdiği 5 adet tohumun beşi de çimlendi fakat sadece bir tanesi sağ kalabildi. Şehir dışında görevli olduğum hafta eşim sulamayı unutunca sadece bu direnebilmiş. Üzeri çiçek dolu ve minik minik meyvelerimiz oluştu. Tabi ki bizim küçük canavarın elinden kurtulabilirse bol bol domates yiyeceğiz inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili menekşegül, Red Robin muhteşem olmuş. Alıntı:
![]() ![]() Düzenleyen malbman : 27-05-2011 saat 10:55 Neden: üyemizin adını yanlış yazmışım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Ağaç Dostu
|
Red robinleriniz cok guzel gorunuyor meneksegul. Burda cok yagmur yagiyor hava soguk degil ama kapali gec veya erken bende sizin gibi mini mini meyvelerini goreyimde cok mutlu olayim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Ağaç Dostu
|
maalesef tohumlar dan aldığım tohum çeşitlerinden bir çoğunu çimlendiremedim. Bir kısmını kendim ektim bir kısmını babama verdim, bir kısmınıda kayınvalideme vererek ekim 3 farklı elden yapıldı. Ekilenlerde çimlenme oranı çok az. 50 red robinden ve 50 erkenci domatesten çimlenen olmadı. Bu sene üretim yapan arkadaşlardan şimdiden tohum talebinde bulunuyorum. Tohum alınca gönderebilirmisiniz arkadaşlar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili h.isik sizin adiniza cok uzuldum. Onca emek vermenize karsilik bir sonuc alamamaniz buyuk bir talihsizlik. Ben simdiden size soz veriyorum eger ben yetistirebilirsem size tohum ayiracagim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
resimlerde görünen yapraklar red robin için biraz büyük değil mi? bu arada benim red robinlerim de öldüler ne yazık ki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohumdan yetiştirebilmek ve kendi yetiştirdiğiniz domateslerin (sebzelerin) tadına bakıp tohum alabilmek. işte bunu başarmak en büyük mutluluk. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda benim topragin coookk altinda cimlenen supriz red robinlerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Ağaç Dostu
|
Evet dediginiz gibi yavas buyuyorlar uc gun once bogaz yerlerini soyle bir elimle karistirdim sanki daha bi canlandilar **** bana oyle geldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-05-2011
|
Siz bu red robinleri neyle besliyorsunuz böyle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Ağaç Dostu
|
Vehbi bey red Robininiz çok güzel formlanmış. Bol ürün almanızı dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Ağaçsever
|
Türünden heralde diyip sevinmiştim oysa. Seneye bende bunlardan alayım bari diye düşünerek.. türünü öğrenmek amacıyla eski sayfalara bakarken elektrikler kesilmişti. Madem yine topraksız tarım örneği çıktı karşıma.. hemen domateslerimi tehdit etmeye gidiyorum o halde.. Büyüdünüz büyüdünüz.. büyümediniz.. atarım sizi akvaryuma diye.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Ağaçsever
|
Moralim bozulsun sonra değil mi, bakmıyorum işte bir daha ![]() Teşekkür ederim.. Praktikerde ya da bauhausda red robin etiketli tohum görmüştüm galiba. Bu konularda henüz yeni olduğum için red robininde kendi arasında bir türü olduğunu sanmıştım ama ilk sayfayı okuyunca anladım ki.. alacağımız tohum red robin olacak. Bulamazsam elinizde bulunan tohum durumuna göre yardımınızı isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
fidem olmasada buradan bilgi edinmekteyim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Bu da benim domatesim red robin değil tiny tim başlığı olmayıca benzeri olan red robin başlığına ekledim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |