![]() |
|
![]() |
#1651 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2011
|
Sayin Tugcu konu mankenine vede R.R lere kirkbir kere masallah ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Ağaç Dostu
|
Daha önce red robinlerin etiketlerini bulamadığımı söylemiştim. Red robinin etiketini buldum, etiketsiz olan ise köy domatesiymiş yani bahse konu olan n ler köy domateslerinin. ancak bu domatesler de tohum kabuklarını atamadılar... neden tohum kabukları çıkmaz. üzerine örtülen kat ince geliyor olabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Ağaç Dostu
|
Benim R.R lerden hic bir haber yok. Yolu bulamadilar galiba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Ağaç Dostu
|
Henüz R.R. ler çimlenmediler. Beklemedeyim. Çimlenenler köy domatesi. 19-20 mart tarihlerinde ekilmişti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Ağaç Dostu
|
Diger ektigim tohumlara bakinca bu R.R ler cok gec cimleniyor. Normal mi bu durum yoksa anormal mi arastirmak lazim. Sizinkilerde yolu bulamamais **** kaybolmus olmasin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1658 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
Alıntı:
![]() Havalar ısınınca ve güneş yüzünü gösterince sizin RR ler coşacaktır. Çimlenme zamanını sormuşssunuz benim evde ektiğim 5 RR den ilki 7 günde,ikincisi 9 günde,üçüncüsü 10 günde ,diğer ikiside 12 ve 13. günde çimlendiler.Evdeki sıcaklık o zamanlar 22-24 derece civarındaydı.Sizinde aynı ise 2-3 gün sonra çimlenme başlar diye tahmin ediyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Ağaç Dostu
|
Kizinizi allah bagislasin sayin Tugcu. Simdilik hic haber yok ben genede yedek uc tane daha ektim bu sabah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Hay maşallah. Dayanamadım söyleyeceğim çok kıskandım doğrusu. Allah bağışlasın kızınız çok şirin, domatesler de bir o kadar güzel görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Ağaç Dostu
|
Dun aksam bir tane R.R cimlenmis ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2011
|
Merhaba, Foruma yeni üye oldum. Red Robin domates tohumunu benimle paylaşacak bir arkadaş var mı? Her hangi bir yerden satın almak mümkün olsa da istedim ki sizlerden olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1663 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Sayın sebnem&mircan RR lerin durumu nedir.En son 1 tanesi çıktı demiştiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
ben bu r.r nin tohumunu nerden bulabilirim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-02-2009
|
Ptt Almanya'ya hizmet veriyorsa gönderebilirim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Ağaçsever
|
Ben tohumları tohumlar.net ten satın almıştım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Ağaç Dostu
|
Bana Amator hobici'den aldigim tohumlarin yaninda hediye gelmisti R.R ler vede baska tohumlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Ağaç Dostu
|
Normalde ayni pencerede gunes gormeyen ama aydinlik bir yerdelerdi. O gun hava biraz kapali olunca direk camin onune koydum isik alsin diye. Tabi hem unutmanin hemde havanin azizligine ugradi fidecik. Birde oyle bir sicak oldu ki o gun sans iste. Hava cok degisken mesela ertesi gunde lapa lapa kar yagdi. Suyu da sabahlari fisfisla uc bes fis arasi veriyorum genelde... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Ağaç Dostu
|
ben burda saksi domatesi diye aldim,en fazla 50cm uzuyorlar,ama direk red robin yazisi yok,busch domates deniyor yani bodur...insallah iyi gelisirler,hepimizinkiyle birlikte... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Ağaç Dostu
|
burda havalar önümüzdeki 10 günlük hava raporunda en az 5e düsecegini bildiriyor.gündüzleri ise 13-25 arasi degisecegini gösteriyor... bu halde ben artik domates fidelerimi balkona cikarabilirmiyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Ağaç Dostu
|
Ne zaman ekmistiniz tohumlari sayin Kalambakli |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Ağaç Dostu
|
Red robinlerimden haber yok, biri de bildiginiz uzre guneste kavruldu. Ben dun dayanamayip gene 3 tane daha ektim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Ağaç Dostu
|
Kasım-aralık ayında ektiğim red robinler iyi çimlendiler, büyümeleri oldukça yavaş oldu, içeride beyaz sineğe yakalandılar. Sineklerden biraz kurtulunca geçen hafta dışarı çıkardım, çevresine büyük pet şişeden koruma yaptım, bir tanesi çiçekte. Bunlar da yeni çimlendirdiklerim, baharın kokusunu almışlar, çok hızlı gelişiyorlar, şaşırtıp sırada bekleyen arkadaşlarıma vereceğim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Ağaç Dostu
|
Sayın arimayam, domates fidelerinizi -derece olmadığı sürece dışarı çıkarabilirsiniz ve ayrıca arzu ederseniz size red robin tohumu gönderebilirim. Sayın sebnem&mircan, tohumları mart ayının son günü ekmiştim ve havaların mevsim normallerinin altında gitmesinden dolayı ancak bu kadar gelişebildiler, ama önlerinde oldukça uzun bir sezon var. Sayın kiraz, fideleriniz harika gelişmişler elinize sağlık ve şaşırtıp göndereceğiniz dostlarınız sabırsızlıkla bekliyorlardır. Saygı ve Sevgilerimle, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 |
Ağaç Dostu
|
cok sevinirim sayin kalambakli...kis aylarindada yetistirebiliyorduk r.r leri.öyle hatirliyorum...kisin topraksiz tarim denemesi yapacagim,insallah bu tohumlarida onda kullanirim...tekrar tesekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Ağaç Dostu
|
Bence guzel gelismisler sayin Kalambakli. Hizli gelisip boy atacaklarina yavas ve emin adimlarla gelismeleri gozlemlerime gore daha iyi. Acemilikten terfi ediyorum galiba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Ağaç Dostu
|
Fideleriniz cok guzel gozukuyor sayin Kiraz. Acaba ne zaman ekmistiniz? Surekli soruyorum yeni ekenlere cunku bendeki yeni ektigim R.R lerin gelismelerini bu sekilde sizinkilere bakaraktan takip edecegim. Tesekkurler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, domates, karton saksı, red robin, tohum fide |
|
|