![]() |
|
![]() |
#1353 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
baştan sona okudum bu başlık altında yazılanları imrendim kıskandım içim gitti çok değerli çalışmalar yapılmış bu başarılara imza atan arkadaşları kutlamak istedim isim olarak değilde genel olarak her kim uğraşıp emek verdiyse canı gönülden kutlamak istedim . saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Malbman, gönderdiğiz tohumların neredeyse tamamı filizlendi. Çok teşekkür ederim. Her hangi bir aksilik olmaz'da domates alabilirsem, domateslerden alacağım tohumları, her 1.5 ay'da bir bölümler halinde çimlendirip, bütün yıl'a yaymayı planlıyorum. Umarım başarılı olurum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Tül kullanımı ile tohumlar tam manası ile korunabilirmi merak ediyorum ... tül ün gözenekleri takriben 1 mm çiçek tozları 1 mm den çok daha ince hatta bir çok toz gözle bile görülemeyebiliyor nasıl olur acaba çok sağlıklı olurmu düşünüyorumda belki tülbent kullanımı bilemiyorum.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohumu devamlı nemli kalacak şekilde, fıs fıs ile ıslatın. Yumuyaşacağı için bir süre sonra, yapraklar kurtulacaktır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2010
|
yemeye kıyamıyorum.-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-05-2010
|
iyi günler benimde bi red robinim var. 2. mahsulümü aldım fakat hiç yaprak kalmadı hepsi kurudu. neler yaptıysam olmadı.organik gübre koydum. torf karıştırdım toprağına. fısfısla suluyorum ama yinede yapraklar çürüdü. ama 2. kez yiyorum domatesleri. tatları müthiş ama anlamadım bir hastalık olsa mahsul vermez sanırsam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-05-2010
|
Merhaba, Ben siteye yeni üye oldum, balkonumda üç saksı domatesim bir saksı biberim var. Domatesden koltuk alma konusunda yardıma ihtiyacım var, ben domateslerin resimlerini çektim sitede paylaşacağım koltuk alma ile ilgili bilgi sizden bilgi alabilirmiyim? şimdiden teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Ağaç Dostu
|
![]() Forum kullanma klavuzu: http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2001 Yeni gelen arkadaşlar: http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2595 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Ağaç Dostu
|
Sayın, Dagalar Domateslerinize gelince,öncelikle şunu söyleyeyim koltuk alma işlemi sadece sırık domateste yapılır özel bir durum olmadıkça oturaklarda yapılmaz.Bunun için aşağıdaki başlıkları incelerseniz istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.Ayrıca anasayfadaki forum içi aramayı da kullanarak bu bilgiye ulaşabilirsiniz bu konuda forumda yazılmış birçok yazı ve konu var. İşte bazıları: http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=16087 http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?p=546956 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-03-2007
|
benim miniklerim :)
merhabalar aslında eskiden beri üyeyim buraya fakat bitki bakmaya bi süre ara verdiğim için girmez olmuştum siteye.. bu sene tekrar merak saldım.. burada görüp hayran olduğum red robin tohumlarından edindim hemen karınca70 arkadaştan.. ve şimdiki durumları.. denemek için 3 tohum ektim 3ü de çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada hobbytarım mükemmel görünüyorlar afiyetle yiyin.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Ağaçsever
|
benimde elime Allah nasip ederse Heirloom pembe domates tohumu geçecek hasad yaptığım zaman tamamen doğal ortamda yetiştiler koyun gübresi toprak karışımında sadece durgun su verdim yani doldurduğum su kaplarımı en az 1 gün dinlendirdikten sonra sulama yaptım zaten bilindiği üzere pembeler fazla sulanmıyor haftada 1 kez suluyorum yeterli oluyor ...meyveye dursunlar her gün suluyacağım ama şu an çiçekteler eğer isteyen olursa bende zevkle gönderirim pembe tohumlarından ... önümüzdeki yıl farklı türler yetiştirmeyi deneyeceğim sv ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Yeni Üye
|
Hoşbulduk Sayın emreilhan. Cevabınız için teşekkür ederim, siteye üye olduğum zaman tüm yorumları okuma fırsatım oldu ama bazı arkadaşlar meyve verene kadar sulamayın susuz bırakın aksi takdirde fidan yeşilliğe gider derken bazı karşı görüşlerde ilk çiçeği verdikden sonra bolca sulayın diyordu bu yüzden biraz tereddütde kaldım, birde ilk koltuk alma işleminde korkarımki yanlışlıkla çiçeği koparmışım bu yüzden daha temkinli olmak için resim üzerinde yardım rica ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=1779 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |
Yeni Üye
|
![]() Alıntı:
şimdiden teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2010
|
Hasatı topladım :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-03-2010
|
tohum için teşekkür
Sevgili malbman' ın göndermiş olduğu tohumlar elime ulaştı. Nasıl sevindim anlatamam. Hemen biraz sonra sekiz tanesini ayran bardaklarına ekeceğim. Diğerlerini herhangi bir olumsuz gelişme ihtimaline karşılık saklayacağım. Sevgili malbmana tekrar teşekkür ediyorum. Hepiniz sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Bir red robinden acaba ne kadar sebze alabiliriz **** hasat yapan arkadaşlar ne kadar aldılar acaba ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Ağaç Dostu
|
Koltuk Alma
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-09-2009
|
Sayın emreilhan, redrobinlerinizi acilen bol güneş alan bir yere çıkarın, yoksa ürün alma şansınız yok denecek kadar az olacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Ağaç Dostu
|
Sayın karakemal, öncelikle ilginize teşekkür ederim.Fakat benim Red Robinlerim sürekli güneş alan bir balkondalar.Daha henüz fideler, yukarıdaki domatesler dagaların siz karıştırmış olmayasınız?Yoksa ben mi anlamadım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-09-2009
|
Sayın arkadaşım, haklısınız ben sizin red robinleriniz sanmıştım, ama olsun sayenizde domatesler dış ortamda daha sağlıklı büyüdüklerini dostlara bir kere daha hatırlatmış oldum. ![]() İyi akşamlar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, domates, karton saksı, red robin, tohum fide |
|
|