![]() |
|
![]() |
#1321 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2007
|
yaklaşık mayıs ayı ortası gibi red robinleri dışarı çıkarın. bir anda gelişip haziran başında domatesleri yersiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraf ekleyemiyorum bir süredir. Ancak daha önce fotoğrafını eklediğim RR tomurcuk sayısını artırdı ve güneş alan pencere kenarına koyduktan sonra üç tane tomurcuk çiçeğe döndü. Meyve oluşumu konusunda beklemedeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1328 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-04-2010
|
sn. malbman size katıldığınız her konudan ulaşmaya çalışıyorum. bende sizin gibi düşünüyorum. topraksız tarım en iyisi ama bu besin eriyiğini nasıl temin edeceğiz. ilk denememi yapmak istiyorum. her şey hazır sadece ec ph olayı kafa karıştırıyor. küsüratlı rakamlar havada uçuşuyor. buda insana yapamam mı acaba dedirtiyor. lütfen ayrıntılı bilgi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-01-2007
|
Hangisi Red Robin?
Öncelikle merhaba Bu siteden edindiğim bilgi ve hevesle internetten red robin tohumu sipariş verdim. Tohum geldiği gün 1 plastik bardağa 1 tohum şeklinde ektim ve 3 gün sonrada filizlendiğini gördüm. Buradaki resimlerde incelediğim kadarıyla çıkan filiz red robin filizine benzemeyecek kadar tombul yapraklıydı. Fakat 3 gün sonra bu ilk filizin yanında başka bir filiz belirdi. İşte bu red robine benziyordu. Fakat ilk çıkan ne? sadece 1 tohum ekmeme rağmen niye farklı iki filiz belirdi. Acaba hangisi red robin? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Ağaç Dostu
|
Red Robin
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2010
|
kızarmalarını bekliyorum:-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
Ağaç Dostu
|
Oturak
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-02-2010
|
Alıntı:
Ama sanki çok mu sıkı dikilmiş. Çok bir bilgim yok ama sanki seyrek ekilmesi gerekiyordu. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-02-2009
|
Keşke tohumları plastik pet bardaklara ekseydin. Daha pratik olurdu. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Ağaç Dostu
|
Red Robin Domates
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Ağaç Dostu
|
Red Robinlerde son durum ve yapraklarda külleme
Red Robinlerim ölüyor. Yapraklarda tekrar kahverengi toz şeklinde hastalık başladı. Yapraklar gevrekleşip kuruyor ve dökülüyor. Pembelerden sonra Red Robinlerde aynı hastalıktan giderse sezonu erken kapatacağım. En çok üzerindeki meyvelere üzüleceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hem de hepsi tomurcuklu. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen malbman : 06-05-2010 saat 10:12 Neden: Yazım hatası |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-03-2009
|
merhabalar. ben sihirli toprak üreticisi olarak yapmış olduğunuz deneme hakkında yazıyorum. ürünümüz yazmış olduğunuz gibi içerisinde tüm bu mineralleri barındırmaktadır. hatta piyasada gübre adıyla satılan bir çok üründende değer olarak yüksektir ve ürün olarak rakiplerinden kalitelidir. Ancak ekilen ürün grup ve çeşidine göre istenilen besin madde içerikleri , çimlenmede farklı , kaleme kalkarken , boylanırken , çiçeklenirken , meyve verirken farklı oranlardadır. aşağıda ürünün detaylı analizini veriyorum.. azot (N) % 3,32 fosfor (p) kg/da 274,80 potasyum (k) kg/da 742,80 kalsiyum (ca) mg/lt 991 magnezyum (mg) mg/lt 806 demir (fe) mg/lt 98,6 mangan (Mn) mg/lt 2,9 çinko (Zn) mg/lt 35,48 Bakır (Cu) mg/lt 11,66 değerlerdende görüleceği gibi ürün içerisinde çimlenmeyi karşılamanın cok ötesinde mineral içermektedir. dışarıdan kontrolsüz olarak ilave edilmiş sentetik gübreler toğumun çimlenme ve köklenme kabiliyetini olumsuz etkiliyecektir. detaylı ürün bilgisi ve her türlü tarım hayvancılık ve peyzaj desteğine SİHİRLİ TOPRAK sitesi ve telefonlarından ulaşabilirsiniz.yapılan denemedeki olumsuz sonuçları ürünsonuçları olarak kaydetmemenizi rica eder başarılar dileriz. VERİMLİ TARIM GRUBU |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1344 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2010
|
ilk kızaran domates |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1347 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Merhaba , R.R. başlığını baştan sona okudum. Benimde 4 adet R.R. var onları 2.5 luk yoğurt kaplarına ekmiştim. Hatta gübre olarak ev yapımı kompos kullanmıştım şuan hepsi çiçekli hatta üzerinde ufak ufak domateslerde oldu herşey gayet güzel gidiyor. Forumda okuduğum kadarıyla 2.5 luk kapların sebze veriminde ufak olacağı söylenmiş. 10. lt lik kaplar önerilmiş. Benim şöyle bir sorum olarak bir r.r. den acaba ne kadar ürün alsak verimli olur. Bahaneylede tüm annelerin annelerin günü bir gün gecikmeylede olsa kutlu olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1348 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-03-2010
|
Herkese sevgiler. Amasyada tüm fide satıcılarına sordum ve hiçbirinin bodur domates hakkında bilgisi olmadığını gördüm. Dolayısıyle temin de edemeyeceklerini söylediler. Yeni üye filan diyerek hor görmeden hangi sevgili arkadaşım bana red robin fidesi veya tohumu gönderebilir acaba? İstenirse hem fide veya tohum ücretini hem de kargo ücretini önceden verilecek hesaba yatırırım. (Atla deve değil ya ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-02-2009
|
Şuan benimkilerin de nohut büyüklüğünde domatesleri var. Güneşi pek sevmeyen fakat sıcaklık konusunda çok duyarlı bir domates türü. Bitkinin her tarafı çiçek dolu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, domates, karton saksı, red robin, tohum fide |
|
|