![]() |
|
![]() |
#1021 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2008
|
Fotoğraflar devam ediyor...
Devam ediyor.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafların devamı
Az kaldı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Ağaç Dostu
|
Biraz daha..
Hele o yapraklarının verdiği muhteşem koku yok mu.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Ağaç Dostu
|
Red robincilerle paylaşmaya devam
Aslında bahçe fotoğrafları ile ilgili alana da gönderilebilirdi ama özellikle ilk arkadaş topluluğum olan RR lerle paylaşmak bana daha özel geldi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Ağaç Dostu
|
Son Dört
Son dört fotoğraf...Sabrınız için teşekkür ederim...Sevgilerimle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2009
|
İşte RR lerimin halleri ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili levsel fotoğraflar çok net değil ama ilk fotoğraftaki sararmış dalları buda bence. Bitkilerinde pek bir şey var gibi görünmüyor yalnız son fotoğraftaki yapraklardaki beyaz lekeleri anlayamadım. İlaç lekesi gibi bir şey mi yoksa hastalık belirtisi mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım hastalık çünkü rr lerimde de aynı şekilde başladı ve alt yaprakların kuruyup bu hale gelmesi ile devam etti.Diğer domates fidlerimde de var yani son resimdeki gibi durumları.Sanki küf gibi beyazımsı oluşumlar var.Biberlerimde yeşil bit olunca korkup tüm fidlerime Bionem püskürttüm sadece düzelsinler diye.Başkada bir şey kullanmadım.Bazılarınında çiçekleri dökülüyor ..O kadar hevesle uğraştığım fidelerimin hallerini görmek beni çok üzüyor,üstelik ne yapacağımıda bilemiyorum sevgili Malbman.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2009
|
Sevgili Red Robinciler hepinize merhabalar benim size birkaç sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim. Büyük marketlerde satılan Çiçek Coşturan adlı suni gübre karışımı red robinlerim için uygun olurmu,bir yararını görürmüyüm? Yoksa doğal gübremi kullanmalıyım? Yadımlarınızı bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Ağaç Dostu
|
Sayın levsel, domatesinizde külleme hastalığı başlamış (Leveillula taurica), domatesinizin alt yapraklarınıda kurutan bu. Bu hastalıktan kurtulmanız için ilaçlama yapmanız şart. Hobi amaçlı yaptığınızdan size tavsiyem, organik tarımda da kullanılan sulu kükürt (%80 WG) olacaktır. Değişik isimlerde ve markalarda satılıyor, üzerindeki kullanma talimatlarına veya satın aldığınız yerdende öğreneceğiniz uygulama şekline göre kullanınız. İleriki zamanlarda beyaz lekelerin yerleri sararıp kuruyacak vede bitkinizi yavaş yavaş öldürecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2007
|
kesinlikle güneşi çok sevmiyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
güneş yanığı..o yapraklar kuruyup dökülecektir..ama bitkiye bir şey olmaz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili k900,sanırım sizin RR lerinizinde durumu benimkilerle aynı küllenme gibi bir durum söz konusu ise envorun bana tavsiyesine uyun derim.Benim RR lerimde de bu şekilde başladı ve halen devam ediyor.Önerdiği ilacı bulamadım ziraata gitmem gerektiğini söylediler ama çalıştığım içinde mesai saatleri uymuyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2008
|
Batı cephe daha iyi gibi gözüküyor. Ancak gölgeleme tülü bulabilirseniz her iki cepheyi de kullanabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Ağaçsever
|
Merhabalar, Red robin Tohumlarımı mart ayında çimledim. çimlenmeleri cok uzun zaman aldı 5- 6-tohum attım bardak başına yanlızca 2 tanesi çimlendi bu çıkan ikisi uzunca bir zaman yaklaşık mart ayından 7 mayıs'a kadar bardakta durdu .sonra bu iki fideyi geniş çaplı bir çicek saksısına aldım gübre olarak koyun gübresi karışımlı torf toprak kullandım. ve şu an 18 cm boyundalar ve büyümeye başladılar yakında çiceklerini göreceğim inşallah ama takıldığım nokta 50-55 gün meyve verme süresi nasıl belirleniyor. Tohumdan itibarense ben 4 ay bitirdim çiceğe ancak geldim . Saksıya gecinceye kadar oda sıcaklıgı ve camı acarak havalandırdım. su anda balkonda ve sabah güneşi gören yerdeler. bu kadar gec kalmaları normal mi ben nerede hata yapıyorum? Ayrıca 2 günde bir yaklasık 1 litre su döküyorum saksıya.. beni bu konuda bilgilendirirseniz cok sevinirim.. Ürün aldığımda fotoğraf ekleyeceğim. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=7407 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Ağaç Dostu
|
Enteresan bir RR
Bu gün dikkatimi çekti,saksılardan bir tanesinde sanki mini pembe domates yetişiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, domates, karton saksı, red robin, tohum fide |
|
|