![]() |
|
![]() |
#721 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-03-2009
|
Benim RR'i eve alalı 9 gün olmuş tekrar bir fotografını yayınlamak istedim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2008
|
Bunlarda benim ocakta ektiğim R.R ler ve küçücük çiçek adayları. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Sayın Nuzel RR ininizin gövdesi ince ve yaprakları az gelişmiş..Bence yeterli güneş almamış veya fazla su vermişsiniz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Ağaç Dostu
|
Malbman'dan fırçayı yiyince bir resim eklemem şart oldu ![]() Malbman yanık yapraklara bakılırsa besin veya gübre yanığına benziyor sanki. Toprakta olsalar, yağsız süte ve suyu karıştır ver hemen dirilir diyicem ama topraksız tarım için hiç bilgim yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Daha önce söylediysem kusura bakma ama yine tekrar etmiş olayım: koltuk budama yapma sakın. Zira koltuk sürgünlerinde de salkım salkım domates veriyor. Sanırım o zengin görüntüsünün nedeni de bu. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2008
|
Haklısınız evim fazla güneş almıyor, sulamayı azaltayım.Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2009
|
Çok şükür arkadaşlar benim red robinlerde baş gösterdi. Biraz boy atsın resim eklerim inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2009
|
İşte benim RR lerimin son durumları ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Ağaç Dostu
|
RR lerin tohumlarının dikim tarihi : 1 nisan RR nin saksıya şaşırtıldığı tarih : 26 nisan (26. Gün) RR nin ilk çiçegini açtığı tarih : bekleniyor ![]() Benim RR lerin durumu bu. Arkadaşlar sizde hatırlıyorsanız, yazarmısınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2009
|
Alıntı:
RR lerin tohumlarının dikim tarihi : 13 Mart RR lerin ilk şaşırtma tarihi : 13 Nisan RR lerin ikinci şaşırtma tarihi : 28 Nisan RR nin ilk çiçegini açtığı tarih : bekleniyor ![]() ![]() Benimkiler de yanlış hesaplamadı isem 59. günlerindeler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2008
|
Sayın Sercan Saksınızın boyu ve eni ne kadar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2007
|
benim red robinlerden biri. epey çiçek açmıştı ama biraz erken dışarı çıkarttım sanırım. rüzgar egdi gövdesini malasef. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Ağaç Dostu
|
Red Robinlerde son durum
Red Robinler büyümeye devam ediyor. Tohumu toprağa attığım tarihi yazmamışım ama ilk şaşıtmasını 02.04.2008 de yaptığım ve şu an en büyük olanın yaşı 50 güne yaklaşmıştır ama henüz çiçek açacak gibi değil. Tomurcuklanma var ama ne zaman çiçek açar bilinmez. Gelişim hızları gayet iyi. Biri akan biri durgun iki fide suda, dört adet fide torfta. Balkonda adım atacak yer kalmadı artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Ağaç Dostu
|
Benim zavallı red robin ve mikroplarım; Fideler çok uzun bir zaman viollerde bekledi, bu yetmezmiş gibi, dikildiği saksıda çok ihmal edildi. Bu kadar olumsuzluğa rağmen yinede iyi gözüküyorlar değil mi? Yoksa kendimimi kandırıyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2008
|
Sizlerin paylaşımcılığı sayesinde, Nevsune hanımında teşvik ve desteğiyle edindiğim RR tohumcuklarının gelişimini buradan akratmaya çalışacağım. Tohumları dün akşam ekmiş bulunuyorum. 8 adet ekim yaptım. 1 adedini pencere yakınında, 2 adedini terasta, 1 adedini de topraksız yetiştirmeyi planlıyorum. Diğer 4 adedi ise hediyelik ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Kömür, Tavsiyem bir iki tohumda bardak veya jify saksı içinde torfa koyun. Ben o tabletlerde bir türlü çimlendiremedim red robinimi. Belkide benim hatam oldu ama yinede paylaşayım dedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2008
|
Ben bu tabletlerde şimdiye dek sorun yaşamadım ama domates ekmemiştim. Birkaç gün izleyelim bakalım, sorun çıkarsa jify saksılarımda olması lazım elimin altında. En kolayda bu tepsi geldi elime ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-04-2009
|
*** arkadaşlar red robinlerin domateslerinden tohum alsak geleceksene yeniden çıkarmı acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-04-2009
|
Teşekkürler malbman o zaman bildiğimiz geleneksel domatesler gibi sevindim sanki biyerde tek yıllık diye okudum gibime geldi ondan kafama takıldı ilginize teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2009
|
Sayın Adincer Onları biraz daha aralıklarla dikmek lazımdı diye düşünüyorum. 2 gün sonra kökleri birbirine geçer. Eğer hepsini yetiştirmeyi düşünmüyorsanız seyreltme yapabilirsiniz. Ama hepsini yetirtirmeyi düşüyorsanız 2 **** 3 kere şaşırtma yapabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dediklerinizde kesinlikle haklısınız ama artık domates, biber, kavun, passion flower, adenium, nergiz, lale, gojiberry, limon, elma daha neler neler hiç yer kalmadı kap kacakta ![]() Teşekkür ederim cevabınız için. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Ağaç Dostu
|
nasıl bir hastalıktır bilemiyorum. ne bulsak içine tohum atıyoruz. ![]() dün benim motosiklet tamircisine gittim,orada çöpe atılmış 6 tane sırık domates fidei gördüm,birkaç gün susuz kalmış,ölmüş bunlar dedi. ver sen onları bana dedim,götürdüm eve.Pet bardaklara torf içine alıp,bi güzel alt yaprakları kopardım,suladım. sabah baktım 4 tanesinin kulakları dikilmiş. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, domates, karton saksı, red robin, tohum fide |
|
|