![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar ne yalan söyleyeyim, forumdaki ilk günlerimde sevgili denizakvaryumu'nun Red Robin'lerden bahsettiği yazısını ilk okuduğum günden beri, bu domatesin fanatiği oldum. Red Robin yetiştirmek bende tam bir tutku halini aldı. Sevgili karınca70'den alacağım tohumlar yeterli gelmez düşüncesiyle, Amerika'dan tohum getirttim. Bu da yetmedi, bir parti de İngiltere'ye sipariş verdim. İlk çimlendirdiklerimi herkesten kıskanıp, etrafımdaki kimseye bir tane dahi vermedim. Yalnızca bir tanesini anneme verebildim (büyük bir kıskançlıkla). Kendi yetiştirdiğim ve tam meyve alacağım bitkimi saçma sapan bir inat yüzünden öldürünce de, günlerce kahrettim kendimi. İşte tam bu aşamada iyice öfkelenip elimdeki tüm fideleri dağıttım. Red Robin başlığında RR'ler ile ilgili olumsuz bir şey okuduğumda için için kahroluyordum. Ama annemin bitkisi gelişip tomurcuklanmaya başlayıp, sevgili nevsune'nin Red Robinlerinin gelişimlerini izledikçe, içimi yeniden bir heves doldurdu. Bunun üzerine son kalan dört tohumumu da çimlendirdim ve yeniden başladım. Şimdi bu güzellikleri arkadaşların da başarılı bir şekilde hayata geçirdiklerini gördükçe, bu tutkunun yersiz olmadığını anlıyorum. Haydi RR'ciler, yayınlayın resimlerinizi, hikayelerinizi. Yalnızca kendinize saklamayın. Bu harika görüntülerden, öykülerden hepimiz payımıza düşeni alalım. Düzenleyen malbman : 20-02-2009 saat 10:25 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, domates, karton saksı, red robin, tohum fide |
|
|